Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shallow

co ile dni zmieniacie piżamę i pościel?

Polecane posty

Gość shallow

jw

Gość nierozumiem25
pizame co tydzien a posciel co miesiac

Gość co miesiąc
to chyba żart?! piżamę co drugi dzień albo codziennie , pościel co tydzień

Gość ona ono on
nie mam pizamy. spie co noc w czyms innym a posciel zmieniam tak ok 10 dni. zaznaczam ,ze kapiemy sie codziennie :)

Gość mermaid
pizame codziennie posciel co tydzien

Gość to ja też jestem sknerą
Pościel co 2-3 tygodnie. Piżamę praktycznie co tydzień. Nie widzę sensu częstszej zmiany piżamy, w końcu w nocy śpią rano się budzę i od razu się przebieram. Szkoda wody na pranie czystych rzeczy:P

Gość spimy nago
a posciel co miesiac, nie jestesmy brudasami by zamiast sie myc wycierac w posciel i zmieniac ja co tydzień :O ani obsesji zadnej tez nie mamy :O

Gość Ulubienica
pirzamęł zmieniam raz na tydzień a pościel raz na miesiąc. Kąpięł się raz na tydzień (w sobotę) i w tedy zakładam czystął pirzamęł. Codziennie myjęł tylko nogi. Pozdrawiam.

Gość filifili
zmieniam posciel co 3-4 miesiace a pizame co miesiac co wy tak czesto zmieniacie, przeciez nie brudzi się !!!!???

Gość za chwile
znajdzie się ktoś kto pościel zminia codziennie i trzy razy w nocy nastawia budzik żeby sie przebrać :)))))) :))0

Gość aaaaaaa
piżamę ciedziennie bo, codziennie sypiam w czyms innym. posciel co tydzien-dwa.

Gość XXXXXXX XXXXXXXX
pizame co dzien lub co 2, a posciel co 10 dni :) co wieczor sie kapie :)

Gość myję się codziennie
latem dwa-trzy razy dziennie. piżamę zmieniam jak mam chęć: zima co ok. tydzień maks. dwa tygodnie. Latem śpię w koszulkach, zmieniam je często, spodenki zmieniam co 5-7 dni. Posciel zmieniam co miesiąć. Z gównem się nocami nie biję, także nie mam potrzeby częstszej wymiany pościeli. Nie uoparawiam tez seksu, więc moja pościel nie jest brudna, zmemłana, zapocona i obspermiona. Pozdro

Gość no ja to wg potrzeb
czyli srednio pizame 2 razy w tyg a posciel 2 razy w miesiacu dodam ze sama czuje potrzebe zmiany, po zapachu:):) zalezy jeszcze od czestotliwosci uprawiania seksu:) i ewentualnych milusinskich futrzatych ktore mimo zakazu wlaza rano do lozka, nie wycierajac lapek;) aby powitac pania;) osoby zdrowo odzywiajace sie i kapiace sie codziennie nie potrzebuja zbyt czesto zmieniac:) bo sie malo poca i wskakuja do lozka czyste.. wniosek- zmieniac tak czesto jaka jest aktualna potrzeba, nie ma generalnych zasad

Gość Jolandaa
piżamę to zmieniam jak jestem w szpitalu a tak sypiam bez ubrania przeważnie ;) posciel : poszewki na poduszki często bo brudzą się od włosów pomalowanych hną, prześcieradło w zalezności od temperamentu w małżeństwie - czasem raz na tydzień, czasem raz na miesiąc ;)

Gość gość
piżame zmieniam co 2-3 dni pościel zmieniam co 1-2 tygodnie, mamy psa i pies nanosi piach na łapach bo jest długowłosy ... i trzeba dość często zmieniać.

Gość gość
To zależy od tego czy się spocilam w nocy czy nie. Czy w tej piżamie potem chodziłam pół dnia czy nie. Czasem codziennie czasem co 5 dni ale raczej5 dni góra to taki Max spodnie często po tygodniu. Bardzo często się starasznie poce w nocy. Pościel raj od 3 tygidniu do nawet 2 miesięcy