Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sherlock Holmes

Gdzie nad polskie morze ?

Polecane posty

Gość Sherlock Holmes

Witam wszystkich! Szukam wlasnie miejsca na swoj wypoczynek z dziewczyna. Wybor padl na polskie morze. Jakie miejscowosci polecacie? Czego poszukuje w nich: - nie moze to byc spokojne miasteczko, musi tam sie cos dziac - imprezy, koncerty - musza byc jakies miejsca do potanczenia - najlepiej jakby mozna bylo tez cos pozwiedzac, pochodzic gdzies. Ewentualnie pojechac do bliskich miejscowosci. Podobal sie Rewal i Wladyslawowo, choc w tym drugim nie ma za bardzo gdzie sie pobawic ale i tak miasto ma swoj klimat. Cos podobnego bym chcial. Jakie sa Wasze sugestie? Gdzie byliscie i mozecie polecic ? Bede wdzieczny za kazde info. Pozdrawiam

Gość Kołobrzeg
:-)

Gość Myślę
że Świnoujście. Jest gdzie wyjść wieczorem, jest co pozwiedzać. Blisko Międzyzdroje, niemiecka część wyspy (inne życie) polecam. Poza tym najpiękniejsza w Polsce plaża szeroka i czysta, była jeszcze swego czasu. Ciepłe prądy morskie, co sprawia ,że woda w Bałtyku o kilka stopni zawsze wyższa niż w innych miejscach. Koncerty, imprezy letnie itp. Szczerze polecam.

do Kołobrzegu - wyślij mi meila fristajla@op.pl, a wynajmę Wam tam tanio kawalerkę - będziecie ją mieli całą dla siebie, blisko do morza, na Starówę, a imprez cała masa, non stop

Gość jastrzebia gora
polecam jest naprawde pieknie i w sam raz na wypad we dwoje

Gość Sherlock Holmes
Dziekuje za informacje. Rzeczywiscie jest juz podobny temat i moglem go wyszukac i odnowic. Ale ten tez jest dobry :) Zastanawiam sie rzeczywiscie nad tym Kolobrzegiem i Miedzyzdrojami. Co powiecie na Ustke i ewentualnie polwysep Helski?

Gość zzzzzzzzzzz
Może Mielno....

Gość artysta malarz
Gdzie w Polsce można spotkać na plaży dziewczyny toples? Albo, żeby było dużo kobiet w stringach.Wiem ,że teoretycznie na każdej plaży ,ale gdzie w Polsce jest zagłębie toplesów? Nie chodzi mi jednak o plaże dla nudystów, ponieważ nie będę mieć odwagi, żeby się rozebrać. Chcę po prostu być biernym obserwatorem kobiecej urody.

Gość a mnie drazni
ja kocham Wladyslawowo, bo stamtad blisko na Hel i do Trojmiasta, poza tym miasteczko ma klimacik :-) Polwysep helski... jurata jest droga, wiec odradzam, tam chyba nawet normalnej kwatery nie dostaniesz tylko pensjonaty i otele, ale wypad na jeden dzien do Juraty mozna zrobic... Jastarnia jest okej, Hel tez, ale smierdzi rybami i ropa od portu... ja zdecydowanie pojechalabym do Wladka i stamtad otganizowala wypady dalej... milego odpoczynku

Gość 22mnkj
w tym roku nie bedzie pogody

Gość Sherlock Holmes
Mielno raczej nie. Znajomi tam byli. Rzeczywiscie miasto pelne imprez ale sporo malolatow tam jest, podobno duzo imprez techno i troche za glosne. Warto tam podobno jechac do miejscowosci obok (Uniescie) a do Mielna chodzic co dziennie. Jaka jest Jastrzebia Gora? Podobna do Wladyslawowa?

Gość a mnie drazni
pogoda jest zawsze, tylko niekoniecznie ladna

Gość ruda szatynka o wlosach blond
do Szczecina...

Gość LÓla
Kolobrzeg to fajne miasto ale...dla rodzin z dziecmi...serio bylam tam ze znajomymi 2 lata temu i nic sie tam nie dzieje, naaaaaaaaajbaaaaaaaaardziej superastycznym miejscem nad polskim morzem jest MIELNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nivis
Władysławowo jest ok, ale Półwyspu Helskiego nie polecam - nic się nie dzieje.

Gość Sherlock Holmes
Czy w Miedzyzdrojach jest gdzie sie pobawic czy to raczej spokojne miasteczko? Zainteresowalo mnie przez bliskosc parku krajobrazowego.

Gość A JA POLECAM ŁEBĘ

Gość uwaga na sopot
u jednej pani ktora wynajuje pokoje i udostepnia ogrodek pod namiot,to jest obok aqua parku i blisko kempingu...tam jest tragicznie...syf, pelno robali .. i podejrzana rodzina..na srodku podworka stoi krzyz..pani dorabia sobie dodatkoo jako pani do towarzystwa...spedzilam tam jedna noc w samochodzie bo balam sie spac w namiocie i jej nie przespalam..

Gość księża córka
jak naprawdę pozwiedzać , to gdańsk jesli zwiedzanie nie jest bardzo ważne , tylko średnio ważne , to faktycznie świnoujście mnie osobiście podoba się łeba - ze względu na wędrujące wydmy

Gość zastanawiam sieeee
Nie polecam Leby i Kolobrzegu.W lebie ludzie na plazy nie sa zbyt mili i zastawiaja sie parawanami a potem maja pretensje ze chcesz wyjsc a nie masz jak.W Kolobrzegu jest bardzo waska plaza,za to (nie wiem czy nadal)sa tam pyszne lody z maszyny w polewie czekoladowej.Jednak polecam Ustke,sa miejsca do zabawy,plaża super,czysta itp

Gość barrio
oczywiscie krynica morska. w sezonie zawsze cos sie tam ciekawego dzieje. jest super. mi sie nigdy nie znudzi.

Gość tylko i wyłącznie
JASTRZĘBIA GÓRA!! są miejsca gdzie można potańczyć-dyskoteki, gdzie można posiedzieć w fajnym klimacie-knajpki i bardzo dużo różnych atrakcji! dla mnie nie byłoby innej możliwości niż ta miejscowość! cudowna, atrakcyjna i przyjazna! gorąco polecam i raczej sie nie zastanawiaj! ja chcetnie bym sie wybrała ale niestety finansików brak :O... moze za rok.. teraz jade w góry, jestem ze śląska więc troszkę bliżej... :P

Gość ccllaauuddiiaa
KOLOBRZEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uwielbiam
boze Wladysławowo jest tragiczne! najbrzydsze miasto nad morzem jakie widziałam. Uwielbiam: - Łebę -Unieście (racja: w porównaniu z Mielnem spokojniej, a na dyskoteki mieleńskie blisko) -Jastarnia i Hel (zakochałam sie w nich!) :)

Gość Sherlock Holmes
Powiedz mi cos wiecej o Łebie? Dziekuje wszystkim za odzew.

Jastrzębia Góra, a tam Victor, pensjonat przy Bałtyckiej 33, gdzie podają najlepszą kawę w Polsce i gdzie się CUDOWNIE mieszka i wypoczywa...mmmm!

Gość ja jade do cudownej
ukochanej Krynicy Morskiej :)

Gość nie usne dzis...
hmmm....a mi sie najbardziej podoba w miedzyzdrojach ,masz duzy wybor naprawde wiec trzeba nad tym pomyslkec dluzej..........a tak na dygresji nie moge usnac,czy i wy macie ten sam problem dzis?????.

Gość malutka_de
tylko nie KOLOBRZEG!!!! BYLAM TAM NA ZAKRECONNEJJJ KWATERZE GDZIE GNIAZKA WYLATYWALY ZE SCIAN:: NIBY DO PLAZY NIEDALEKO; ALE DOM ZNAJDOWAL SIE NA OSUSZANYCH TERENACH NIEGDYS BAGIENNYCH I PACHNIALO CUDNIE :/ W ZYCIU JUZ TAM NIE PODAJDE NUDAAAAAAAAAAAAAAA http://www.kwatera.lda.pl/oferty/kwkol081.php podaje linka na ostrzezenie!