Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sherlock Holmes

Gdzie nad polskie morze ?

Polecane posty

Gość SZNICKI
Co racja to racja Darłówko bylem z 10 razy.Można odpocząć można sie pobawić.Co prawda kiedys bylo disco na plaży chyba jedyne takie nad morzem za friko bylo zuuupa.Teraz troche spokojniej ale miasteczko ma ładny układ.Chciałbym coś zmienić moze na podobny klimat tylko poprostu gdzie indziej.Macie jakies propozycje co myślicie o Chałupach? Pozdro

Gość robcius
polecam Kwatery u Asi Kołobrzeg ul.Rubinowa 21 Dom położony jest w zachodniej - willowej dzielnicy Kołobrzegu (Radzikowo), co stanowi wspaniałe miejsce na kameralny wypoczynek nad morzem, w pobliżu lasy i łąki. Dom oddalony około 1200m do pięknej szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 3,5 km od centrum - z dala od zgiełku i ruchliwej drogi. Dogodny dojazd linią nr 5 i 6 autobusów miejskich. W odległości 100 m od domu plac zabaw dla dzieci oraz boiska do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej, a także pizzeria, jadłodajnie, delikatesy. Posesja ogrodzona z miejscem na grill i podjazdem do parkowania samochodów. Na wyposażeniu każdego pokoju: TV Sat (Cyfra+, Canal+, HBO), Czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce. Wszystkim gościom udostępniamy: Internet bezprzewodowy WIFI, grill, sprzęt AGD: kuchenka mikrofalowa, lodówka, żelazko. Możliwość przyrządzenia szybkich posiłków (śniadań, kolacji). Niestety nie ma możliwości gotowania obiadów we własnym zakresie. W pobliżu znajdują się sezonowe jadłodajnie. Więcej informacji wraz z fotkami pokoi, okolicy, plaży na stronie: http://www.kwatery-rubinowa21.kolobrzeg.pl/ Kontakt: tel. 0502 - 383 091, 094 - 35 284 98

Ja z całego seca polecam apartament Los Reyes. SUPERRRRRR!!! www.los-reyes.w.of.pl

Gość gaguniaaa
powiem wam ze sama mam problem z wybraniem na przyszłę wakacje odpowiedniej miejscowości na wypozytek, problem z tym ze sama nie iwem do końca czego chce napewno nie chce tłumów ludzi hałasu zbyt duzego ale chce odpocząc i nieraz tez wyjsc gdzies na impreze najlepeij na plazy :D sama bywalam naprawde w wielu miejscowosciach nadmorskich będąc na koloniach czy rózbych wycieczkach i z tego co pamietam to : 2)jastrzębia góa byo co robic ale za dużo ludzi i plaża z kamieniami 3) unieście daeko do mielna sżło sie takim wąskim chodnikiem i o ludzi wadziło ogólnie taka wiocha ale dąło rade poodpoczywać 3) włądysławowo niby juz takie większe miasteczko ale jakos nie podobało mi sie tam było nudno nie bło imprez 4) faworyt to stegna błam tam ze 2 razy ! to jst wies ale jakas troszke łoczna przedewszystkim w lipcu były imprezy na plazy, karaoke na miasto sie szlo do takiego dobrze zaopatrzonego sklepu sporzywczo przemysłowego jest poczta apteka a nie daleko obóz koncentracyjny Stutthof gdzie dzisiaj jestm uzeum mozn pozwiedzac jak jest brzydko, cos m isie kojaży jeszcze z kolejką wąskotorowa chyba tez mozna sie przejechać ( o ile nie myle miejscowości) 5) krynica morska - sa napewno imprezy na jeziorem w namiocie np pokazy strong menów i tam tez dyskoteki , jest jeden klub techno ale nie iwem czy nadal funkcjonuje plaza szeroka i w porządku ale twszystkie domki wypoczynkowei tak są naćkane ze jeden obok drugiego ale ogólnie tez było fajnie 6) jeszcze miejscowośc Dąbki to jzu taka mała wieś ale ruchliwa jest kosciół jakies tam bazarki wzdłóż drogi i przedewszystkim basen w hotelu "witamina" mozna skorzystac ale oczywiście płatnie nie pamietam bym akurat trafiłą na jakies imprezy ogólnie nie było co robić poszukuje cos ala Stegna ala Krynica morska znacie jakies podobne miejscowości ??

Gość Polecam Darłówko
[bDarłówko - szerokie słoneczne plaże, piękne wschody i zachody słońca, dalekie rejsy statkiem na pełne morze, spacery wśród zielonych deptaków i starych, tańczących na wietrze sosen! Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży (ładne piaszczyste plaże i czyste morze). Atutem miejscowości jest i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (TV, parking, internet na życzenie). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a>< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl

Gość Polecam Darłóko
Darłówko - szerokie słoneczne plaże, piękne wschody i zachody słońca, dalekie rejsy statkiem na pełne morze, spacery wśród zielonych deptaków i starych, tańczących na wietrze sosen! Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży (ładne piaszczyste plaże i czyste morze). Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquapark z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (TV, parking, internet na życzenie). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a>< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl

Gość Darłówko jest super

TYLKO ŚWINOUJŚCIE!!! sami mamy daleko ale odkąd tam byliśmy nie możemy zapomnieć o tym pięknym miejscu , a byliśmy juz chyba wszędzie nad polskim morzem - tam jest po prostu bajecznie, nigdzie tak nie ma jak tam!!! najcieplejsze morze(najbardziej wcięte w ląd), największe plaże i najczystsze co wieczór oczyszczane przez specjalne maszyny, cudowna promenada,pełna uroczych kafejek,dużo do zwiedzania-forty, okolice-Międzyzdroje,przy granicy z Niemcami można zwiedzić miasteczka tez zresztą piękne lub udać sie na zakupy,i ceny bardzo przystępne, w tym roku byliśmy w sopocie( przez Heineken festival) i strasznie żałuję bo ludzi jak mrówków i syfiasta plaża - z klapek zmieniliśmy buty na pełne bo pełno szkła i petów,przepraszam za chaotyczne pismo ale naprawdę polecam , na pewno wybierzemy się tam w przyszłym roku!!!

Gość *aniołek*
pogorzelica :)

Gość *aniołek*
pogorzelica :)

Gość kasiapitrasiaa
jestem fanatyczka polskiego morza i bylam juz prawie wszedzie , moge Ci ze spokojem polecic obiekt koło sarbinowa, dom stoi nad samym morzem za płotem masz plażę, ja jak tam bylam to opalałam sie na ogrodzie a czulam sie jakbym na plaży była, jezdzę tam latem , zima, wiosna kiedy tylko czas na to pozwoli miejsce bajka a do tego brak sąsiadów tylko ty i morze i wieczorami ten szum morza i trzaski z kominka ojejej nie moge sie doczekac kiedy znowu pojad, bo latem oczywiscie jade, ale jak dzwonilam to juz ostatnie miejsca na sezon były, gdybyś chcial zerknąć podaję ci ich stronę i polecam http://www.przymorzu.com

jak chcecie się pobawić to Mielno (szczegóolnie wieczorem i nocą:)), zwiedzać to tam raczej nie ma co, można pojeżdzić po pobliskach miejscowościach - ja miałam ze sobą rower, polecam:) można też wypożyczyć na miejscu (Unieście, Sarbinowo, Chłopy, Gąski - w Gąskach latarnia morska), zaraz koło Mielna i Unieścia - jezioro Jamno - można popłynąć z jednego brzegu na drugi tramwajem wodnym, ja akurat byłam w Mielenku, taka spokoniejsza mieścinka tuż koło Mielna (- ok. pół godzinki piechotą, może ciut mniej), plaża czysta, całkiem niedaleko (miałam ok 10 min) i jest gdzie się na niej rozłożyć, nie tak jak w samym Mielnie, gdzie jedno leży na drugim.

Jest tyle pięknych miejsc nad polskim morzem, choćby samo Trójmiasto, wiele zabytków i piękne bałtyckie plaże. No oczywiście w bardziej popularnych miejscach jest tłok, ale da się znaleźć i takie, gdzie można wypocząć w spokoju.

Gość zenekzbabic
ktoś juz wczesniej o tym pisał ale polecam bardzo jesli ktos chce wypoczac naprawde www.przymorzu.com

Gość palcia
witam! poszukuję ciekawego miejscz na morzem najlepiej mała miejscowośc ,las , mało ludzi - spokojne zacisze i przede wszystkim pokoje lub domki z widokiem na morze! Pomóżcie i napiszcie jakieś namiary!!!!!!

Nad Polskie morze nie ma co jechać w sezonie. Drogo, pełno ludzi i nie da się odpocząć. Ja byłam w zeszłym roku dwa razy poza sezonem: końcem maja i września. Nie dało się kąpać, ale opalać jak najbardziej, Sopot wyludniony, Dąbki tak samo. Było totalnie spoko.

Gość plusia1231
hel :D mielno :D

Gość rutyśka
Mógłby ktoś kto był w Mielnie polecić jakąś fajną miejscówkę do spania ?;)

Gość chodnikowy latawiec
polecam Pobierowo w zachodn. wszędzie drzewa, wrażenie jakby się było jednocześnie w lesie bije wszystkie betonowe dziury typu Międzyzdroje, Sopot itd. na łeb

Gość Kaaamilka
Dębki:) Jeśli ktoś lubi klimat pod namiotem to tylko Dębki;) rewelacja a imprezowy klimat to Jastrzebia Góra;) miesiąc temu byłam w Jantarze - to miejscowość żeby poleżeć na plaży, zjeść dobrą rybkę, a wieczorem iść na piwko i wrócić spokojnie do domku spać. (super miejscowość dla rodzin i dzieci;)

Dąbki, Kołobrzeg, Rowy chyba w te miejsca najlepiej jechać, choć turystów jest masa w sezonie. A noclegów można sobie poszukać na stronach internetowych. Ofert jest naprawdę dużo. Wystarczy wejść na stronę nocuj.com.pl i tam poszukać. Hotele, hostele, domki, apartamenty - do wyboru do koloru :-)

Gość zawiedzionaaaa
Anka te kwatery w Sarbinowie STRASZNIE DROGIE!!!!! Dzwoniłam tam i za nocleg w małym pokoiku po sezonie czyli w połowie wrzesnia cgcą po 40 zł za łóżko!!Porąbało ich!!!!To ja mam w Sopocie w tym terminie po 25 zł nocleg. A gdybym chciała z widokiem na morze to po 50 zł-PO SEZONIE!!!! Nie rozumiem pazerstwa ludzi.Nikomu nie poleciłabym tych kwater!!!!! Ktoś chyba sobie sam tu reklamę zrobił,bo ma mało ludzi.Nie dziwię się.

Gość Gosienka i Czarek
Ja polecam Sarbinowo, spokojna nadmorska miejscowość, wszędzie blisko, można odpocząć - od 3 lat wynajmujemy domek drewniany Solis. Dzieciaki mają mnóstwo miejsca do biegania ( 3-4 ha? ) place zabaw, kort tenisowy, boisko do siatki, grill, szachy, rowery, skutery, basen, restauracja, wszystko na miejscu , no i nie płacimy kokosów a standard naprawdę wysoki. W tym roku również tam jedziemy - mamy nadzieje że pogoda dopisze pozdrawiam!

Zawsze staram się, żeby w hotelu było dodatkowo spa- pogoda nad morzem bywa niesety kapryśna. Dlatego od dłuższego czasu jeżdżę do ośrodka Geovity w Dąbkach. Pełen relaks. Bardzo piękna, spokojna miejscowość, czyste plaże.... ech oby do wakacji

Gość a2sz
Witam polecam Apartament "Wileki Błękit" w kołobrzegu, 150m od plaży, 50mkw, w hotelu Diva Spa ****. Spa, fitness, baseny itp pełna opcja ze zniżkami. Więcej informacji na stronie www.apartamentydiva-kolobrzeg.pl