Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sherlock Holmes

Gdzie nad polskie morze ?

Polecane posty

Gość belmondoooo
Darłówko, Darłówko, Darłówko!!!!!!! tylko tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ktos tu pytal o chlopy
maskrycznie mala i beznadziejna miescina:)plaza tez jakas dziwna, ale jest dyskoteka:)ktorej np w dziurze SIANOZETA brak !!

Gość kaczucha22i5
sugeruję Dębki. Tam jest tak kameralnie i spokojnie - w sam raz na wypoczynek! :)

Gość pobierowo jest OKI...
TęTNI żYCIEM JUż OD MAJA........JAK KTOS CHCE WIęCEJ INFORMACJI MOGę WYSłAć NA MEILA

Gość łączenie
Poleciłby mi ktoś jakąś sprawdzoną kwaterę nad morzem np.w Pobierowo albo Rewal 23:01 szukamkwater Dla 4ro osobowej rodziny dzięki z góry

Gość NIECHORZE

Gość tifio
Tylko i wyłącznie WŁADYSŁAWOWO!!! To nie prawda, że nie ma tam gdzie sie bawić... Byłam dwa lata z rzędu i jest świetnie, wybawiłam się za wszystkie czasy!! POLECAM!!

Gość killllll
MIĘDZYZDROJE!!! -blisko świnoujscie i inne fajne mniejsze miejscowości-jak nie ma pogody to mozna zwiedzac -cudowny mieki piasek-nie taki twardy jak gdzie indziej -muzeum figur woskowych -fajna atrakcja-mozna isc z dziewczyna-jak nie ma pogody -śiwtne molo i wycieczki statkiem -mozna dosc tanio wybrac sie na rejs statkiem do sinoujscia -fajne dyskoteki -imprezy na deptaku i full ludzi -cala noc tetni zyciem

Gość helenka 23
też polecam Kołobrzeg tylko tam przygotuj się na wyjątkowo zimne morze ;-) dla mnie to akurat żaden problem

Gość Tylko koszalińskie MIELNO
tylko

Gość madagaskar878787
hej słuchajcie mam prośbe może ktoś wie gdzie w jakich terminach nad polskim morzem są imprezy na które warto naprawde sie przejechać?? mam pierwsze od 5 lat wolne wakacje i chciałbym je całe spędzic na zabawie własnie nad polskim morzem:) znacie jakies dokładne terminy i konkrety?? no i oczywiście w jakich miastach?:)

gdzie jezdzicie nad polskie morze 14:36 pappapappa gdzie plaza jest ladna, na brzegu morza nie ma kamieni, mozna sobie chodzic, sa muszelki, jest wc przy wejsciu, i jest fajnie... ja zawsze jezdze do niechorza, ale tam nie ma muszelek, sa kamienie, nie ma wc, poza tym ok 14:37 fabalanska ja nei wiem ale w tym roku jade do jastrzebiej gory to zobacze 14:43 rira byłam w paru miejscach: 1. ustka- duza plaża, troche muszelek jest, kiebleki tez w niektórych miejscach, kamieni brak (zle plaża zachodnia) 2. ustronie morskie-na plus bardzo czyte miasteczko, molo, tylko ze w wodzie prze pierwsze 3-4 metry kaminie, ale na samej plaży normalny piasek, czy kibalki sa nie pamietam 3. międzywodzie- plaza duza, kibelki sa, nie ma kamieni, muszeli-troche jest tych malutkich-, ale za to masteczko to nic ciekawego 4. Darłówko- latarnia, dłuuugi falochron, kamieni nie ma, a z kibelkami to nie wiem, bo nie pamietam, muszelektez troche ejst takich malutkich 14:54 pappapappa dzieki

Gość sonia d
Jurata !

polecam 2 km od Wladyslawowa kempingi chalupy 1, chalupy 2 .w sumie ok 6 campingow kolo siebie.w sezonie na kazdym campingu seper imprezy.na 3 z tego co pamietam maja imprezownia na plazy z basenem w srodku!

Gość polskie morze gdzie jechac
?? 22:26 oleńka153 miejscowości i kwatery które polecacie

Gość kkkoooch
Ja dla rodzin z dziećmi polecam Krynicę Morską-małe i spokojne miasteczko są również dancingi i w tamtym roku była dyskoteka.

znacie moze jakies kwatery w Mielnie blisko morza gdzie jest pełno młodziezy ???:D blisko bary itp. prosze o odpoweidz:)

Gość niuniuś1111
ja z mężem wybieram sie do kołobrzegu bardzo fajne miasto :)

Gość Limonka1234
Wiesz co? To zależy czego się oczekuje tak na prawdę... Polecam Ci stronę: http://nadmorskiekurorty.pl tam masz opisane miejscowości i znajdziesz coś dla siebie w zależności czy chcesz się bawić w głośnych miejscowościach czy wolisz spokój... :) Pozdrawiam

witam mam pytanko gdzie najlepiej wybrac sie nad morze zeby mozna bylo duzo pozwiedzac jakies ciekawe atrakcje turystyczne latarnia porty itp itd odpisujcie na meila badz tu pozdrawiam :)

Gość kaskap2op.pl
Zapraszamy na wczasy do spokojnej wsi położonej nad Bałtykiem. Kopnica znajduje się 8 km od morza (Darłówko). Najbliższe nadmorskie miejscowości to: Darłówko, Wicie, Jarosławiec. Zapewniamy piękną okolicę, leśne gaje, zielone łąki i nieopodal jezioro Kopań. Kopnica to wieś położona 7 km od Bałtyku kuszącego kolorowym światem - namioty browarów, zjeżdżalnie wodne, boiska do piłki plażowej, sklepy, dyskoteki. Promocyjne ceny na sezon 2009- 25 zł osobodoba. http://pawluczenko.prv.pl/galeria.htm 512497085

Polecam Sarbinowo kolo mielna Dom Przy Plazy!!!!!!! Malo znana miejscowosc nadmorska,znajomi nam polecili szukalismy czegos w miare taniego i wygodnych warunkow dla dzieciakow. I znalezlismy:)- dom przy plazy Bylismy tam w tym roku w czerwcu z mezem i 2 dzieci, warunki super NAD SAMYM MORZEM mielisy widok na morze z pokoju, zasypialismy przy szumie morza ,poza tym jak ktos mam male dzieci wie jak wazne zeby bylo blisko na plaze , PLAZA w SARBINOWIE SUPER CZYSTA I SZEEEEROKA nie widzialam jesazcze na Polski Wybrzezu takiej czysciutkiej plazy a jezdzilam sporo nad Polskie morze ........ pozatym bezpiecznie ogrodzony teren ,czysciutko -widac ze gospodarze bardzo dbaja ,pokoj z lazienka dla 4 osob spory bez luxusow ale wygodny i bardzo zadbany ,no i cena tez przystepna a za jedno dziecko wcale nie placilismy! podaje adres na strone pensjonatu i tel.dla zainteresowanych naprawde nie warto wydawac kasy na wyjazd nad tzw cieple morze ani do duzych kurortow jesli oczywiscie ktos lubi odpoczywac spokojnie i tanio POLECAM raz jeszcze ,nasza rodzina napewno zostacynie stalymi klientami!!!zwlaszcza w maju czerwiec i wrzesien pazdziernik ceny sa o polowe tansze a i pogoda czesto lepsza niz w wakacje! Aha DomPrzyPlazy jest w samym centrum blisko sklepy,bary, gastronomia,lody etc... http://www.przyplazy.abcwypoczynku.pl podaje tez telefon 094 316 55 41 trzeba rezerwowac wczesniej ciesza sie duzym zainteresowaniem, chociaz nam udalo sie przedluzyc o kilka dni pobyt bez uprzedzenia pogoda byla cudowna:))) Pozdrawiam Anka

Gość kamcio199544
stegna,niechorze ,rewal,

Gość noelle
Łebaaaaa!

Gość ola_z_torunia
zdecydowanie Ustka! piekna, czysta plaża, miasto z fajnym klimatem

Gość popirama
unieście, unieście i jeszcze raz unieście, w uniesciu cisz wypoczniesz, a rzut beretem mielno imprez fajnych na maksa