Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sherlock Holmes

Gdzie nad polskie morze ?

Polecane posty

Gość malutka_de
omijajcie Rubinowa 28!!!

jak na imprezy, to do Mielna. A jak ktos chce troche spokojniej, to Stegna, Krynica, Jantar... A jak ktos chce i imprez, i spokoju, to TYLKO SOPOT. jedyne miejsce, gdzie sa jeszcze puste plaze (wszyscy wala na Monciak, a kilometr od molo pustki). :)

Gość Kasik222
Kasik222 Wybieramy sie ze znajomymi nad polskie morze, interesuja nas prywatne kwatery . Pytanie do was jakie miasto byscie polecili, zeby dobrze odpoczac?

jak chcesz odpocżąć to coś mniejszego np; Rowy, Poddąbie, Ustronie, Sarbinowo, Gąski

Polecam Świnoujście!!! Cudna atmosfera, piękna piaszczysta, szerka plaża , kapitalna promenada, dobre jedzonko no i jest gdzie pójść. Byliśmy tam z malutkimi dziećmi i nie narzekaliśmy na brak jakiejkolwiek atrakcji. Było spokojnie, ale nie nudno, woda ciepła jak na Bałtyk i zdaje sie że Świnoujście i Wolin jakiś specyficzny klimat mają ;) Poza tym można przepłynąć do Międzyzdrojów - czerterowe łodzie, jest port no i można skożystać z połączenia promem do Danii i Szwecji.

mam pytanie jade do leby do kwatery na ul. nadmorska willa rafa czy moglby mi ktos kto tam juz byl powiedziec cos na temat tego adresu

Gość nvvnnvvn
niechorze i tylko niechorze.uwielbiam to,jadę już 8 rok .....jest bosko:)obok trzęsacz,pogorzelica,rewal.po prostu super.

Gość barzab
Czy może ktoś polecić gdzie jechać nad morze z 5-letnim dzieckiem, aby miejscowośc była nieduża i ciepłe morze.

Gość yyyyyyyyyyyy
ja poelcam oczywiscie Łebe bo mieszkam 20 minut drogi od tego jakze przepieknego wakacyjnego miatseczkqa ;)

Gość yyyyyyyyyyyy
a co nadmorskiej nie kojaze pensjonatu Rafa ale na nadmorskiej wszytskie pensjontay sa raczej w pozadku ;)

Gość yyyyyyyyyyyy
100_lejka na wyspie Sobieszewskiej sa bardzo piekne domki do wynajecia, sama kiedys myslalalym o ywnajeciu jendego!

Gość /łączenie tematów/
Gdzie nad morze?Dźwirzyno czy Chłopy?... ================================= 00:04 evaa... macie może jakies propozycje? Czy moglibyście coś polecić, jakieś niedrogie i sprawdzone kwatery ( i jeszcze jakieś namiary..) ? Bardzo proszę, w necie na ślepego cięzko jest coś znaleść w tym gąszczu.Najbardziej chyba interesują mnie Dźwirzyno lub Chłopy. Ludzie dobrego serducha, pomóżcie kobicie, która chce wyppocząć.. Z góry serdecznie dziękuje *

Gość evaa...
W sumie klamka zapadła :) Dźwirzyno- jestem bardzo zadowolona, że tam :-) Oby tylko pogoda dopisała :)

Gość łączenie
Urlop nad morzem 21:41 Magda G. Chce spedzic urlop nad morzem. Jeszcze nie wiem w jakiej miejscowosci. Znacie moze jakies fajne miejsca gdzie mogłabym sie zatrzymac. Chodzi mi o pensojonaty, hoteliki lub nawet pokoje goscinne jednak o wyższym standarcie (do 60 zł za odobę/doba). Najchętniej z widokiem na morze. Czekam na pomysły. dziekuje Magda i Artur 10 sierpień 2007

Gość mijan a ty podobno
jehowy jestes i załóż sobie inny topik i nie wciskaj sie ...

Gość A KTO BYł W POBIEROWIE
w lesie nad morzem ,kwater prywatnych pełno ---- zapraszam

Gość byliśmy z rodzina w pobierowie
fajnie w tym roku tez chyba pojedziemy ,da plaży blizko w lesie ,dla dzieci super-nie ma takich tłumów .

Gość czarne jak węgiel
Pobierowo jest przecudne !! w samym lesie i jednoczesnie nad morzem ! niedaleko jest Rewal ,Trzęsacz ,Pogorzelica,Niechorze :) super miejsce!!!

Gość rewal-trzęsacz

Gość j.w.
pobierowo...

Gość rewal.....------

Gość AA_
gdzie są jakies klimatyczne knajlpki? bez dicho i techniawy? istnieje taka miejsowosc nad morzem?

Gość AA_
zeby nie byla to miejscowosc a'la Mielno :o co sądziscie o Kołobrzegu ?

Gość slimak_
A ja polecam Pustkowo: tanio, spokojnie, malo ludzi i bardzo bliziutko do Pobierowa. Blisko Rewala.

Gość Racja ******
pUSTKOWO POBIEROWO ,TRZESACZ CISZA SPOKOJ-MORZE LAS I ZAJACE!!!!!!!!!!!!

Gość pobierowo....
od majówki tętni zyciem!!!!!!!!!!!!