Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sherlock Holmes

Gdzie nad polskie morze ?

Polecane posty

Gość jar-39
Wszystkich szukających wytchnienia od codzienności zapraszam do Jezierzan, 2km do morza a 30m do J.Wicko.Zapraszam na www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl

Gość karolina_machaj
Mi bardzo przypadł do gustu Hotelik Planeta w Ustroniu Morskim. Hotel jest bardzo wysokiej klasy, cenowo jest bardzo przystępny no i nie zamienił się jeszcze w moloch-spa! :D

Ja jak co roku do Sztutowa. To malutka nadmorska miejscowość, urocza, bez zgielku, gdzie naprawdę odpoczywam. Polecam też ze względu na piękne plaże i wydmy. wlasnie kupuje tam mieszkanie z Mierzei Park więc pierwszy raz będę miała swoj kąt nad morzem i mam nadzieje spedzac tam każdą wolną chwilę:)

Gość klassi
Bardzo lubię nasze plaże nad Bałtykiem, są w miarę czyste i piaszczyste :) Klimatyczną miejscowością dobrą na wakacje jest Jastrzębia Góra, mają tam fajne spa Primavera gdzie można się zatrzymać, fajna opcja dla osób podróżujących z dzieckiem bo zapewniają tam opiekę i różne zabawy dla najmłodszych.

Gość stylonka
Według mnie to wszystko zależy od upodobań i w jakim jest się wieku. Na inne rzeczy będzie zwracać uwagę osoba młoda a na inne taka która wyjeżdża z rodziną. Ja wyszukuje ciekawe miejsca i noclegi na tym multi funkcjonalnym przewodniku ideatur.pl. Obra sprawa bo od razu mogę dokonać rezerwacji i zobaczyć opinię innych.

Gość Kania_d
Hmmm bardzo marna ta wyszukiwarka - ma strasznie mało miejsc w bazie... Ja w tym roku chciałabym pojechać do Ustronia Morskiego - nigdy nie byłam, a słyszałam że mają bardzo ładne plaże no i sam kurort nie jest tak zadeptany jak Rewal czy Mielno... Myślałam o tym miejscu: http://www.eholiday.pl/noclegi-ni0623-ocena.html Gdyby ktoś mógłby się wypowiedzieć czy jest to dobre miejsce to proszę o info!

Gość Jak myślicie?
Jak myślicie, gdzie by tu jechać? W 7 osób, sami faceci, po 17-18 lat każdy. Chcielibyśmy się i zabawić i poopierdalać na plaży ;) Prosiłbym od razu o jakieś propozycje co do jakiś domków etc.- przy domkach- tylko 7 osobowe. Co do ceny, to żeby nie przekraczała 70-80 zł za dobę. Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi ;)

Gość Arkun
A ja mam pytanie co "arkuna"- http://arkun.ta.pl/ w łebie, był może tam ktoś? nie mogę specjalnie znaleźć opini o tym ośrodku ;) jak w ogóle jest w Łebie, polecacie? Są jakieś miejsca do rozerwania się? jak z plażami? Pozdrawiam.

Gość kasiulek1234
TYLKO DO ŁEBY WARTO JA MAM SWÓJ ULUBIONY OSRODEK OD 10 LAT TAM JEŻDŻĘ

Gość wodawodawoda
Góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jamaruda
Jeśli morze to polecam Dąbki:)))))) Mam nadzieję się wybrać niebawem-odliczam dni do urlopu. Wyszukałam sobie ofertę za 70 zł za noc ze śniadaniem bliziutko morza w ośrodku Geovity. Naprawdę super, że udało się znaleźć nocleg tak bliziutko w rozsądnej cenie.

Gdzie nad polskie morze? Hmm ;) Zalezy co chcemy robić w czasie naszego urlopu / wakacji - bo jeśli poza plażowaniem nastawieni jesteśmy też na zwiedzanie i rozrywkę to myśle, że Trójmiasto będzie najlepszym rozwiązaniem. Natomiast jeśli chodzi o spokojne miejscówki to już dużo taki zostało wymienionych ;) Ważne jednak, żeby nocleg sobie zorganizować dobrze więc tutaj radziłabym skorzystać z ideatur.pl czyli takiego doradcy turystycznego dzieki, któremu mozna np. dodawać zdjęcia z miejsc, w których się było.

Gość Władysławowo
www.lieder.letnik.pl

Gość Oo_Aga
Chcesz poznać swoją datę śmierci?? Sprawdź to już dziś na stronie http://smierc.org

Gość Oo_Aga
Chcesz poznać swoją datę śmierci?? Sprawdź ją już teraz na stronie http://smierc.org

Gość gdzie nad morze
Mam pytanie wybieramy się z narzeczonym nad morze po naszym ślubie w terminach koniec września początek października , gdzie najlepiej jechać na podróż poślubną(tak żeby było romantycznie ..) co polecacie chcemy odpocząć pozwiedzać zobaczyć ciekawe miejsca,bardziej nam zależy na zwiedzaniu :) Policie coś ciekawego nam :) Dzięki

Gość Tam jest super
ja uważam żę władysławowo, piaski a w ustce podobno ładnie. hel tesz niczego sobie łącznie z krynicą, po za tym dobry wybór. polskie morze to fajne miejsce. miłych wakacji

Gość xoaskxs
a sopot tco myslicie o sopocie w pazdzierniku

Ja myślę, że czasami warto zaszaleć i zasponsorować sobie i najbliższej osobie jakiś wyjazd do SPA. A jeszcze spa nad morzem to super opcja. Primavera Spa w Jastrzębiej Górze nie dość, że jest nad morzem więc przysparza to dodatkowe atrakcje plażowe, to jeszcze ma w swoich pakietach różne pakiety dla dwojga, odchudzający pobyt z różnymi masażami etc. (w tym czekoladowy, niesamowity :D) etc. Bardzo fajna okolica, blisko do większych miast i innych nadmorskich atrakcji.

O Jatrzebia Gora jest swietna. Sama się zastanawiam, czy sie nie wybrac. tez slyszalam o primaverze. Podobno bardzo fajne miejsce. Widziałam na stronie, ze mają basen i fajne zabiegi, moze sie skusze.

Gość e-tinkaaa
Polecam ŁEbe fajny klimat dla młodych i starych dla zakochanych dla , dzieci dla singli jednym słowem dla wszystkich miasteczko oferuje mnóstwo imprez i wszyscy znajdą coś dla siebie nawet przy braku pogody polecam pyszne gofry w knajpie pod strzecha i dobra rybke w porcie w knajpce u górnika jesli chodzi o nocleg ja mieszkam zawsze na ul Nadmorskiej blisko morza i da się wypoczywać

Gość Akne84
ja w tym sezonie byłam na wyjezdzie w Dzwirzynie w Osrodku Geovita i juz wiem ze wroce tam za rok jak nie wczesniej. Bardzo przyjemne miejsce, hotel ok, zapewniajacy wiele zabiegow spa. Spedziłam tam wspanialy tydzien.

Jeśli wypocząć i zrelaksować się to polecam Dąbki, http://www.patrona.pl/osrodek-wczasy-Dabki-405-2 cisza, spokój, człowiek się może wyciszyć i wrócić wypoczęty do domu, a jeśli się wyszaleć, wybawić itd. to jak dla mnie Kołobrzeg gdyż jest to duże miasto i jest co robić, są dyskoteki i inne rozrywki tego typu.

Rowy polecam, strefy Radlera tam co prawda nie ma, ale w każdym sklepie można go tam kupić i sobie zrobić tak strefę, gdzie tylko się chce ;) Radler towarzyszył nam tam przez cały urlop :)

Gość Sylwia Wołyńska
Właśnie wróciłam z Rowów (byłam tu: www.rowy-domki.pl). Idealna miejscowość na wczasy rodzinne. Polecam rybkę U Juliusza - nie ma lepszej :)

Gość jch
Włądysławowo www.lieder.letnik.pl