Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARKIZA35

ponawiam topik....dla myślących o dziecku....ZAPRASZAM

Polecane posty

witaj Si25 bedziemy sie wspierac nawzajem :-) jak na razie, jesli sie nie myle, zadna z nas nie jest w ciązy??? która pierwsza? ciekawe...a w 2007 roku urodzi sie kilkoro cudownych dzieciaczków :-)

kochane...jak robicie taka suuuperusmiechnieta buźke? ja jestem szczesliwa, i nie wiem jak to wyrazic!!!

Morven, ja też podałam maila (a poza tym jest pod nickiem) a Twoich fotek nie mam

dziekuje niesiaa!!! 🌼 :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d wiecie, co ... jakos lzej sie na srcu czuje tak sobe z wami co jakis czas pogadac, powymieniac mysli, bo tak, to zostawalam sama z mumi myslami nieustannie... maz pracuej teraz na nocki, zaytem od 21 jestem sama... a w pracy tez sama, bo szef zawsze gdzies wybywa i w biurze siedze samam z papierami i telefoanami... a tak to lepiej mi z wami... ❤️

Gość avix
wstawać śpiochy....bo już dawno słonko świeci

CZeść Wczoraj robiłam test o 20 i jedna kreska , @ dalej nie mam wiec nadzieja jest. Zawsze mam regularne cykle co 28 dni a to juz 2 dzien i nic :) Pozdrawiam

niki25 - tak 2 lata. Pierwsza ciąza byla martwa w 6 tygodiu, teraz sa problemy z zajściam w ciąże. Wyn iki wszystkie ok. Pracuje, tylko cięzko mi sie praca zająć. Przez cały miesiąc jest ok, ale jak zbliza sie termin @ to popadam w okropny nastroj.. tak jak dziś, siedziałbym tylko i płakała. Jakoś tak mi dziwnie.

Gość avix
hej... głowa do góry przecież musi być dobrze...ale wierze ze to czekanie jest okropne a potem to człowiek sam siebie nakręca ....

si 25 i trzymamy kciuki na tak!!! zgadzam sie... ja tez czekalam na ostatni okres, w koncu nadszedł, niestety, ale jakos inaczej bylo... krotko, delikatnie... sama nie wiem... w pon ide do lekarza... nakrecilam sie juz, i to bardzo...

niki25 - cięzko jest nie myslec :) ale daje rade Annette - długo sie staracie? ja narazie nie mam okresu i ciągle mam nadzieje ze te test to nie z porannego moczu i moze dlatego 1 kreska...

Gość avix
powodzenia w poniedziałek!!!!!

dopiero 2 miesiące... chcialabym nie czekac za dlugo-wiadomo... choc przygotowana jestem ze moze to potrwac kilka miesiecy, zawsze lepiec przygotowac sie na taka ewentualnosc, niz potem zamartwiac sie itp. wiesz, si, test nie daje 100 %gwarancji ani na tak na nie, zaatem nadzieja jest!

dzieki!!! troche boje sie ze za bardzo sie nastawilam.... ale bedzie dobrze! cale lato jeszcze przed nami... wyjazd pod namiot:-)

Annette - @ nie ma wiec jest ok, jak przyjdzie bedziemy znowu sie starac :) mam nadzieje ze juz nie przyjdzie :)

Gość avix
namiot to jest to ... luzik,brak stresu... a pózniej...

i ja tak mysle, moi znajomi spłodzili potomka wlasnie pod namiotem!!! obuy tylko upałów straszliwych nie było, bo w namiocie skwar bedzie, choc wieczorami... ach...

Gość doti_77
Witajcie Staram sie o fasolke juz pół roku i narazie nic , mam 29 lat i czekam na efekty czerwcowych starań dzis 25 d.c i czuje że chyba jednak nadejdzie ,boli brzuch :- ( Dziewczyny zycze udanych starań.Pozdrawiam.

My bylismy pod namiotem , ale to nie były te dni :) juz było po :D ale faktycznie to dobry relaks i mozna sie odstresowac :)

Doti objawy na ciąze jak i na @ sa prawie takie same, brzuch moze bolec, piersi :) poczekaj spokojnie :)

Czesc Kobitki! 🌻 troche zapracowana jestem i dzis mnie mało.... A ja ostatna @ miałam w styczniu -hehe Kurcze laseczki tak mysle ze musi sie nam udac i bedzimy przysyłac sobie zdjecia naszych brzuszków a potem naszych pociech :D

o dzia! :) ja sie pogubiłam i nie wiem komu wysłałam a komu nie... Od Morven sie nie chce otworzyc...

Gość doti_77
Si25 To oby te pobolewania były na fasolkę :-)) Pod namiotem jest super ,byłam kilka razy ,ale teraz to bym sie juz nieodważyła ,noce są czasami zimne a ja mam często po przemarznięciu zapalenie pęcherza . A gdzie jedziecie na wakacje ,ja w tym roku jadę do Gdańska i będziemy robic sobie wycieczki do Sopotu i na Hel.

Gość doti_77
niki25 Ja brałam tabl anty ale 7 lat temu i tylko przez rok , po nich miałam regularne cykle ale od kąd zaczęłam myslec o dziecku (juz ze 2 lata) wszystko mi sie pochrzaniło ,miałam nawet problem z prolaktyna i brałam bromka.

My w połowie sierpnia do Zakopca. We wrzesniu tez mamy urlop ale to chyba w domku bedziemy siedziec bo kaski nnie bedzie zeby gdzies jechac. Teraz sie tez zastanawiam skad my wezmiemy na te góry!!!????

Doti i tu własnie jest problem Bylismy z męzem pod namiotem, cięzko bylo z bieżaca woda i ten okropny pęcherz :( ale jakoś sie ulozylo wszysko. Noce były super ciepłe, spalismy w otwartych namiotach albo na hamaku :)

niki - ja siedze w pracy wraz z Szefową :D ettra dziewczyna, mamay dziś luz i obie na necie siedziemy :) Ja co chwila biegam do łazienki zobaczyc co \"tam\" słychac czy cos sie nie pojawilo ... oby nie :)

zazdrosze Wam, tym, które maja neta w pracy na stałe, i ludzkich szefów, ja neta mam na telefon-impulsowo, wiec żadna to atrakcja, a jak jestem w domu, to Was juz nie ma na forum :-( a z tym namioterm to mam wspaniale wspomnienia... co roku jezdzimy nad jezioro od 6 lat! jest co powspominac. o urlopie dłuższym pomarzyc tylko moge, ale kilka dni juz wytargowałam! :-) to dziewczyny, wakcje, urlopy, uda sie nam!!!