Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasinek

co na kaszel dla półroczniaka ??pomóżcie

Polecane posty

Gość Gusia 1
do inkognito : przepraszam a o jakiej krytyce mowisz bo za bardzo nie rozumiem?? ja dziele sie swoja wiedza i to wszystko, a jak komus nie pasuje, czyli np. tobie to poprostu do mnie nie pisz bo nie mam czasu odpisywac na takie puste zarzuty. pozdrawiam

Gość Gusia 1
joasinek jak masz ochote sie ze mna skontaktowac to smialo, wczoraj nie mialam internetu dlatego nic nie pisalam a jak wogole twoja coreczka? pozdrowionka

Gość Dagusia23
mi doktorowa poleciła "STODAL"

Gość joasinek
Gusiu zbierałam sie ale w koncu napisałam Ci maila pozdrawiam pa mała ma jeszcze klaszel ale sporadycznie chco troche jej w piersi charczy i chcemy z nia isc jeszcze raz do lekarza by ja osłuchał

Oj ludzie, czy naprawde na każdym forum musi byc tak samo? Jakby ludzie tylko węszyli, gdzie by tu się w awanture wkręcić :( Zejdźcie z Gusi - dziewczyna chciała dobrze, odpowiedziała na czyjś apel... czy nie można jakoś grzeczniej wymieniać poglądów? Ech, ale co ja sie taka znów moralizatorka zrobiłam, hehe he. Ogólnie troche się z Gusią zgadzam - lekarze faktycznie zazwyczaj ida na łatwiznę i tylko antybiotykami szafują. Inna rzecz tylko, że to właśnie pacjęci ich tego nauczyli. Kiedyś pytałam naszą lekarz rodzinną dlaczego na wszystko lekarze zapisują antybiotyki, jakby już czosnku nie było, baniek, cebuli itd. A ona mi na to: - A wie pani, co standardowo mówi pacjent jak wchodzi do gabinetu? Tylko niech pani doktór mi coś mocnego przepisze, jaki antybiotyk, czy co, bo ja jutro do pracy musze. No... więc moze troszkę ich to usprawiedliwia. :) Ale dlatego ja u nich nie bywam :) Co na kaszel dla małego dziecka - nie wiem, mówię szczerze, więc nic nie polece.

Gość joasinek
tylko że dziecko to nie dorosły i jak sie mu poda antybiotyk odczuje gorzej Mała dzis nam wogóle juz nie kaszlała :) chyba dochodzi do zdrowia :)