Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko schudnąć

kto ma pomysł na szybkie schudniecie pomocy!

Polecane posty

Gość gunia113
jestem teraz własnie po zupce więc brzuszek troche wydęty.. ale jutro rano naczczo sie zmierzei dam wam znać:) lae jestem dumna zsiebie:) Wreszcie czuje że mopge znów stać sie szczupła bo to zależy tylko ode mnie:)

Gość Gunia113
No jak tam?? ja włąsnie wróciłam z przejażdżki rowerowej:) na jutro umówiłam sie na stadninie koni na jazde:)

Gość dziewuszka19
Ja tez wlasnie wrocilam z rowerka. Portugalia wygrala to moglam sie odprezyc:D dzisiaj zjadłam naprawde niewiele bo obudzilam sie o 15:D w ogole pomyslalam sobie ze mam jeszcze 10 dni na uzyskanie wymarzonej sylwetki, bo wtedy beda ogloszone wyniki matur i cala klasa bedzie. Dobrze byloby ich zaskoczyc:D a znacie jakies dobre cwiczenia na brzuch? bo w sumie moj nie jest duzy tylko mam "oponke" :-O jak sie jej pozbede to bede w 7 niebie :):):) Aaaaa i ostatnio dostalam poczta katalog 3M i bylo tam napisane, ze swietnym sposobem na pozbycie sie cellulitu jest uzywanie szorstkieju gabki (to byla reklama gabkli antycellulitowej "Syrena":) ) i dodano informacje, ze uzywajac jej mozna zmniejszyc obwod ud o 2 cm! Ale taki wynik to uzyskaja raczej panie z zaawansowanym cellulitem. Ale co tam, zaszkodzic nie zaszkodzi, ja juz kupilam gabke, wprawdzie nie Syrene, ale jest jakas peelingujaca i masujaca :D Zatem ide na masaz, pozniej balsamik ujedrniajacy i nogi jak marzenie :classic_cool: 👄

Gość gunia113
Hejka:P no gdzie Wy sie znów podziewacie że takie pustki?? dziś już 6 dzień dietki kapuścianej.. powiejm wam że juz na tą zupe patrzeć nie moge.. ale jescze tylko jutro:P potem jakaś inna dietka:) Wrócilam zjazdy konnej i jestem bardzo zadowaolona:)galop w terenie jest zarabisty:) Trzymajcie sie dziewcxzynki i pioszcie jak wam idzie

Gość miiśkaa
czesc dziewczyny:)no aj dzis 3 dzien na dietce . ---> dziewuszka19 a Ty na jakiej jestes dietce? ja nie zauwazylam zadnych ubocznych skutkow diety zreszta jesli ktos chudnie to ładniej wygląda hihi:) a w ogole wszystkie co wy tam zajadacie w dzien hmm?? bo ja to rano jem z pół pomidorka na obiad sałatke sobie robie(1jajko gotowane.maly pomidorek i pół ogorka) no i w miedzy czasie jem jabłuszka hih wychodzi ze jakies 5 na dzien bo ja tak je lubie a nie są kaloryczne:)ahaa i pije wode:) nawet nie jest tak zle.a dzis pozwoliłam sobie na loda rożka i banana małegogunia113 oo 6 dzien . daj tam znac ile kg. w dół:)

Gość gunia113
dziś sie nie ważyłam wczoraj było 2 kg mniej:P jutro sie zważe.. ale mówie wam już nie moge jeśc tej zupy:( ale tylko 2 dni jescze:) dam radei koniec:) musze:P

Gość dziewuszka19
Miiśka nie jestem na zadnej konkretnej diecie, po prostu staram sie jak najbardziej ograniczyc jedzenie. Na jakiejs wymyslnej diecie bym nie wytrzymala bo jestem strasznie wybredna :P i dzisiaj w sumie nie poszlo mi najlepiej bo bylam nad jeziorkiem i sie skusilam na lodzika i piwko :P no ale troche poplywalam, wieczorem troche pocwicze dla uspokojenia sumienia i jakos to bedzie :D

Gość gunia113
nie mam siły ćwiczyć.. ta dieta bardzo mnie osłabia:(nie weim jaką diete zacząć jak ta sieskończy?? macie jakis pomysł??

Gość gunia113
nie stosowałam alechyba bym tych jajek nie znisła:/ nie weim sama.... może sie na nią zdecyduje

Gość bysia
słuchajcie! człowiek jest ssakiem. prawda? a co jedzą ssaki? te niższego rzędu? czy jedzą czekolade?makaron, ryż itd??? oczywiście,że nie, a więc koniec z węglowodanami, jemy tylko BIAŁKO i TŁUSZCZE- wszystko pochodzenia zwierzęcego!!! gwaratuje efekt, siłę i brak apetytu jednoczesnie!!!

gunia113 dla mnie te jajka to tez masakra, ale chyba warto pocierpiec... Moze od jutra sprobuje... Chociaz nie jestem do konca przekonana.

Gość agata pingpong
ale z samych bialek i tluszczow nie uzyskasz witamin :P czeka cie chocby szkorbut pustaku

dp kogo to pustaku? Ale ludzie sa tu zalosni... Nawewt zapytac o nic nie mozna... Nie kazdy jest chodzaca informacja!!!

moze byc kopenhaska ale wykańcza... zalezy jak szybko... najlepiej i tak 1000 kalorii i duzo cwiczeń tak jest na stałe i bez jojo :)

rzeczywiscie jak salata, cytryna, warzywa to nie witaminy to ja wspolczuje niektorym... Fajnie jak sie ktos wypowiada nie wiedzac nic na temat diety.......

Karolinko ja też.. pod koniec to juz była glodówka bo nie mogłam patrzeć na te befsztyki i inne świństwa. Zresztą dla mnie etap odchudzania zakończony, warze 49 przy 166 wzrostu a to za mało juz jest. I tak teraz stres mnie wykancza. A co do kopenhaskiej pytanie czy da rade sie meczyć 14 dni dla osiągnięcia celu... pisali gdzieś ze to dieta ostatniej szansy. Trzymam kciuki za odchudzaczki

Gość ooooooooooooooo
a nie prawda ze kopenhadzka wykancza da sie do tego przyzwyczaic. a to jest topik na temat szybkiego schudnięcia wiec intereesuja nas szybkie efekty :):):)

Gość gunia113
No właśnie ja chciałabym w miesiąc schudnąć 10 kg:P czyli wychodzi po 2,5 kg na tydzień to w sumie nie tak źle może dam rade:)

ja juz nie chce kopenhaskiej, sprobuje z jajkami, bedzie ciezko ale coz, od czegos trzeba zaczac... Zawsze mozna zjesc ich mniej..

Gość gunia113
hej.. no ja już nie weim jaką dietke zacząc od wtorku?? ni moge sie zdecydować:P

ja jednak mayo, jedynie mniej jajek zjem i wiecej warzywek. Przeciez nie zaszkodzi... No, mam nadzieje.

Gość gunia113
no dziś ostatni dzień:P schudłam 3 kg i ani grama więcej:( ale musze sie cieszyć z tego co mam.. nie wiem co od jutra zaczać.. wiem że cośmusze bo nie moge stosować żadnych 1000 kcl bo na mnie to nie działa.....może macie jakieś pomysły?? jakieśdietki mniej znane a skuteczne??

gunia113 ja przemyslalam i nie bede stosowac dr Mayo... Za duzo tych jajek, nie sadze zebym schudla na tym... i 100 kcal to dla mnie tez za duzo jak na odchudzanie..

Gość gunia113
no i właśne nie wiem co zrobić:( jaką dietke zastosowac od jutra.... na kapuśniak już patrzeć nie moge ale go jescze dziś zjem.. otatni raz.. potem może w sierpniu to powtórze.. a od jutra hmm może diete bikini.. słyszałm o czymś takim.. musze poszukać w necie.. Pozdro:)

Gość gunia113
no coz wami dziewczyny?? gdzie się podziewacie?? żadnego wsparcia..:( a ja juz tak bardzo mam dosyć tej dietki.. chętnie zjadłąbym tą pyszną pizze którą mój tatuś właśnie robi:(

Gość gunia113
hejka:) Jak tam wam odchudzanie idzie?? mi dobrze dziś początek innej dietki:) Napiszcie jak wam idzie:)

Gość szybko schudnąć
witajcie dziewczynki:D:D dawno mnie nie bylo wyjechalam;) schudlam 6kg!!!!w tydzien, wczoraj sobie zrobilam przerwe a dzisiaj znowu zaczynam ... musze poczytac co tam u Was;);*