Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko schudnąć

kto ma pomysł na szybkie schudniecie pomocy!

Polecane posty

Gość gunia113
no witamy:) już sie martwiłam że zapomniałaś o swoim temaciku:P ja schudłam 4:) też jestem zadowolona:) a jaą miałaś dietke że tyle schudłaś przez tydzień??? Pozdrawiam:)

Gość dt-dt
JA polecam diete jogurtową mam o nij topik:)zapraszam a na jakiej diecie schudłaś aż tyle w tydzień?

Gość szybko schudnąć
już wam wszystko pisze;) 1dzien-miseczka kapuśniaka 2dzien-miseczka kapusniaka 3dzien-miseczka kapusniaka 4-miseczka kapusniaka 5-dzien miseczka ogórkowej 6-dzien miseczka ogórkowej 7-dzien miseczka ogorkowej no i ten osmy dzien nie wypalił;) podjadlam sobie troszeczke ale dzisiaj od nowa ;) nie jadlam nic taka glodoweczka:)

Gość szybko schudnąć
hallo dziewczynki pobodka;)

Gość gunia113
hej:) jestem padnięta byłam u babci.. jutro wpadne:)

Gość szybko schudnąć
wpadaj wpadja bo tu wszyscy juz zapomnieli o naszym forum:(

Gość gunia113
hej:) no dziewczynki??:P poddałyście się?? ja nie..od dziś zaczełam na nowo dietke kapuścianą i mam nadzije wytrzymać jak najdłużej:) najgorsze że niestety przez ostatnie 2 dni troche sobie odpuściłam.. no ale teraz już nieodpuszcze:) Powodzenia

Gość szybko schudnąć
to tak jak ja upss dwa dni sobie pojadlam..:D ale od jutra robie trzydniowke to moj jadlospis na przyszle 6dni;) 1dzień -jabłko, kawa -ryba, grzanka -mięso, marchew 2dzień -jajko, pół banana -twarożek -dwie parówki, marchew 3dzień -plasterek żółtego sera, jabłko, kawa -jajko, grzanka -ryba, fasolka 4dzień -jabłko -twarożek 5dzień -kapuśniak 6dzień -twarożek -jabłko

hej:) no no cośpusto tu:( nie wiem gdzie wy sie wszytskie podziewacie:P pewnie ćwiczycie:P PS. zaczerniłam sobie nicka:P

Gość szybko schudnąć
mi sie tak nudzi ze szok 🌼

SMadziu widziałam Cię na topiku o diecie chemicznej ja też ją stosowałam i schudłam na niej rok temu.. i chyba znów sie zza nią wezme:P ale po mojej kapuścinaje:)

ja też ma 17. ale u babci to raczej mi sie gorzej chudnie:/ niestety ciągle mi coś wpycha:( ehh..

to bardzo dobrze;) kurcze juz sie nie moge doczekac jutra jak wsiade na rowerek i pojezdze sobie;) dzisiaj juz mi sie nie chce ale mam jakiegos powera na jutro.. jak tam kapusniana dietka:>? schudlas juz cos?

no w zeszłym tygodniu 4 kg:) ale dziś zaczełam od nowa i nie weim jak tam:) ale mysle że będzie dobrze:) wytrzymam te 7 dni a potem na trzydniówke:) tylko nie lubie kawy:( i tuńczyka:( ale musze wytrzymać bo wiem że będą efekty:)

ja kawy nie pije ale jak trzeba to trzeba a co do ryby to tez nie przepadam:/ i mieso takie ugotowane tez blee dobrze ze nie ma salaty jak w kopenhaskiej;) kiedys bylam i 6kg schudlam to chyba malo bo niektorzy chudna po 15:/

Gość beaacia kompleksiara
hejka tak sobie siedze i czytam wasze wypowiedzi.. podziwiam was.. jezeli wam moge pomoc to zaproponuje djete na ktorej schudlam 13 kg. w dwa tyg. stosowalam diete 1000kcal. , teraz waze 63kg. i mam 174wzrostu i 17 lat, chcialabym zebyscie mi jakos doradzily co moge zrobic zeby szybko zrzuci ciezar ciala .ale innym sposboem niz dieta 1000 kcal bo juz nie wplywa na moj organizm czrkam mna odp. pa

hej beacia :P polecam diete kapuśniak ogórkowa codziennie na przemian schudniesz bardzo szybko gwarantuje ze zrzucisz conajmniej 4kg w tydzien pozdrawiam:) ja od jutra zaczynam od nowa;)

Gość beettii
najlepsza dieta to M /ż

Gość Eweelcia
Hej (: tez tak jak wy bardzo chcialabym schudnac i to w krotkim czasie ... mam 15 lat mam 172 cm wzrostu i waze 60 kg ... bardzo chcialabym schudnac jak najszybciej by we wrzesniu pojsc do szkoly odmieniona... mam nadzieje ze mi sie to uda ... zaczynam od dzisiaj bieganie tylko mam problem z wyborem diety

Gość kisssable90
heyka dzieuszki:*:) mam na imie natalia i bardzio chcem schudnac:(przy wzroscie 173cm waze 69:(( )i to w szybciutkim czasie :( ehh ale nie wiem od czego zaczac . Widze ze tu jakies wysuneły sie pomysły z zupkami:) prosze pomurzcie buzzki:*

Gość Aaannn
Musze schudnac.. ale musi byc to jakas taka dieta by sie matka nie zorientowala ze ja wogole prowadze bo ona jest przeciwko dietom:/ mam 177 wzrostu i waze 65 kg! czuje sie okropnie! jestem gruba i nienawidze swojego ciala.. moze ktos ma jakis pomysł?

Gość Ladyyy chce schudac
Hej dziewczyny jestem nowa ;);) mam 168cm wzrostu i waże 54 kg xD a mam 13 lat ...... Jestem załamana dzisiaj się będe ważyła w szkole.... cwicze codziennie wieczorem w lazience ok15 min i nic nie jem po 17 dobrze robie ??/ wczoraj biegałam nom stop 20 min i pare cwiczen .... Zrobie sobie diete kapusniakową... mam codziennie jeść kapusniaka tak ??? moje gg 692862 Napiszcie ;*pzrd

Gość magduchaaP
Do ladyyy chce schudnąć: jesteś kopnieta!!! ( bez obrazy) załamana?? przeciez ty masz niedowage lub ledwie łapiesz sie w wadze w normie!! 13 lat!! hahahaha śmieszne jest to poprostu co napisalas - zalamana? ja mam 16 lat mam 165 cm i waże 55kg!! grubas jestes poprostu hahahaha - żenada!!!