Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddggggggggggg

EX a to ciekawe....

Polecane posty

Gość dddddddggggggggggg
jejku Dziewczyny strasznie Wam wspolczuje:(:(:( naprawde naprawde naprawde!!! niestety nie mam sily, zeby mu napisac "to koniec, nie chce cie znac", juz tak robila.... a potem wszystko wracalo do normy i mu ulgalam:( po prostu nic juz do niego nie napusze, na gg bede siedziec cicho, jesli kocha to wroci, jesli nie... gdyby tylko napisal mi "dziewczyno wez sie oczep, nie kocham cie, daj mi spokoj" to owszem cierpialabym, ale bym odeszla, pozmieniala numery, a tak... taka niepewnosc ciagla....

Jeśli mnie pytasz o wiek, to powiem: mam wrażenie, że chyba dwieście. :O

Perła! to bardzo pocieszające że nie jestem jedyną idiotką na świecie, która ślepo wierzy że faceci są z tej samej planety!

Gość dddddddggggggggggg
ja mam 19 lat a Wy?

Gość dddddddggggggggggg
ja tez czuje sie duzo starzej, duzo duzo duzo, brak mi tej dziewczecej radosci, usmiechu na twarzy, jestem zla, smutna i oschla, ciagle o nim mysle, kiedy on napisze cos fajnego jestem w siodmym niebie, jak milczy od razu mam zly humor, jestem od niego calkowici uzalezniona...

mój wiek jest dużo większy, dlatego patrze na pewne sprawy inaczej!

Nie napisze Ci tego! Ma w nosie Twoje emocje. Myślę, że może jesteś jego tzw. zabezpieczeniem, w razie, gdyby mu się np. nudziło... :(

Gość dddddddggggggggggg
a jak Wam udalo sie z "tego" wyplatac, jak powiedzialyscie "dosc"? skad wielyscie sile?

WIEM CO CZUJESZ! Zrób jak mówisz! Tylko się nie złam, bo ja się łamałam i w sumie wyszłam na kompletną idiotkę, która zabiegała o coś co i tak wiedziałam że naie ma sensu!

Dziewczyny, uciekam już poszlajać się na erotycznym. Tam czasem wypisują takie głupoty, że można na chwilę zapomnieć o smutku. :(

przecież widzisz że z tego nie wyszłyśmy całkowicie (mówię o sobie i perle)!!!!! ale czas goi rany, z czasem boli coraz mniej a może spotkasz kogoś kto pokocha Cię taką jaka jesteś, bez wciskania żadnych kitów! Jesteś młoda i cały świat stoi przed tobą otworem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dddddddggggggggggg
czemu to tak jest? poznajemy sie, tworzymy zwiazek, jest swietnie, super, widzi sie ta jego milosc, on sie stara, zabiega o nas, daje prezenty, jest dobry, czuly, opiekunczy, my tez jestesmy dobre, kochamy, staramy sie, az nagle z dnia na dzien on mowi "koniec", potem my rozpaczamy, plczemy, nie jemy, nie wychodzimy z lozka, az on nagle odzywa sie, pisze ze zaluje i kocha, wraca do nas, wraca ale na krotko, wraca by znow odejsc, potem znow pisze ze dalej kocha i nie moze o nas zapomniec, ale juz nie wraca... teraz tylko pisze i sie przypomina... czemu? no czemu? gdzie tkwi blad i przyczyna?

Odgrzewane to są dobre a nie związki.Wiem coś o tym bo też przez to przechodziłam..Rozstałam się ze swoim byłym ale później tęskniłam za NIm..chyba nadal go kochałam a On to wykorzystał...Dałam mu drugą szansę..mówił,że się zmienił..Teraz rozstaliśmy się po raz drugi..lecz teraz to dopiero boli... :( Dlatego nie radzę powrotu! Olej go i tyle!!!

Gość dddddddggggggggggg
ciepuk--> jest ktos kto bardzo sie o mnie stara, ale ja nie potrafie pokochac NIKOGO innego, nie umiem zapomniec, nie chce dotyku innych rak niz jego, moze myslicie ze jestem mala gowniara, ale ja naprawde jestem dojrzalsza niz wskazuje na to moj wiek, zbyt wczesnie musialam dorosnac:(

Jak Ci kilka osób mówi, że możesz się przewrócić, to jednak lepiej usiądź!

Wiem,że ciężko Ci podjąć decyzję ale On może chcieć tylko zobaczyć,czy nadal jest Ci bliski..a później może zranić tak,jak nikt inny nawet by o tym nie pomyślał.Ja na Twoim miejscu bacznie bym go obserwowała.

Jesteśmy starsze. Przerabiałyśmy to. Mamy ochotę Cię ochronić, więc skorzystaj!

Gość dddddddggggggggggg
mam usiasc, czyli co tak naprawde mam zrobic? przestac sie do niego odzywac? napisac mu ze to koniec? co zrobilyscie Wy?

Gość dddddddggggggggggg
mam usiasc, czyli co tak naprawde mam zrobic? przestac sie do niego odzywac? napisac mu ze to koniec? co zrobilyscie Wy?

Jesteśmy starsze. Przerabiałyśmy to. Mamy ochotę Cię ochronić, więc skorzystaj!

Gość dddddddggggggggggg
Dziewczyny wiem, ze chcecie dobrze, dziekuje Wam za to, ale co mam zrobic? on teraz jest daleko ode mnie, wyjechal do pracy do niemiec... takze nie mam z nim kontaktu, jedynie gg czasem...

Ja osobiście, to bym \"swojemu\".... Nic bym mu nie zrobiła, bo ja go jeszcze.... A tam...

NIE KONTAKTUJ SIĘ Z NIM, NIE PISZ, NIE ODZYWAJ SIĘ, NIE PISZ ŻE GO JESZCZE KOCHASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hansss
to pomasturbuj sie z nimi ;)

Gość dddddddggggggggggg
ciepuk i to wystarczy?