Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksięzastanawiam

na jednym forum znalazłam wypowiedz

Polecane posty

Gość taksięzastanawiam

jakiegoś Kowalskiego z Australii, który zarzucił piszącym tam, że są nienormalni bo nie popierają gejów czy tam źle się o nich wyrażają (takie tam forum dla repatriantów). Więc on żyje w Australii ten Kowalski - jego rodzice byli Polakami, pisze po angielsku i nigdy w Polsce nie był i jedyne co go obchodzi to ci geje tu? a szkoda, że nie mordercy i pedofile. chętnie bym mu kilku podesłała bo to akurat miejsce dla takich - zawsze tam ich wysyłano w te rejony. naprawdę. Kazimierz Kowalski się nazywa i gorszego głupka nie czytałam w całej sieci (szukałam podań różnych po angielsku). I jeszcze jest ojcem podobno - brrrrr... to tylko polska polonia może pisać takie rzeczy i tak się ojczyzną przejmować jak...gejem.

Gość taksięzastanawiam
to straszne, że człowiek się rodzi w takim III świecie. na szczęście jeszcze mam co jeść oprócz owoców leśnych. nie wiem. polonia polska to koszmar. jacy wy jesteście koszmarni ludzie. potwory obrzydliwe i zakłamane. ale kiedyś ktoś was znowu wykończy. jak sami się nie wykończycie to unia was wykończy. tyle. no bo co jeszcze tu można robić? Kazimierz Kowalski i jego troska o obrażanie gejów na forum emigrantów. My gott!:(

Gość kurs masaz tajski warszawa kra
bo mu pewnie wstyd i ma kompleksy ze za pochodzenie jego rodzicow ktos moze go palcem wytykac na ulicy. sam sie gdzies podeslij - ostatnio wysylano z lekka innych na madagaskar o potem do komor