Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela1982

poszukuje zespolu i kamerzysty na 2008 rok-slask

Polecane posty

Gość izabela1982

witam wszystkich . tak jak wtemacie poszukuje zespolu i kamerzysty na 2008 rok z okolic rybnika,wodzislawia,zory,jastrzebie,czerwionka i okolice??bede wdziezcna za jakiekolwiek informacje. p.s wiem ze to dopero za 2 lata ale ja nie miezskam w polsce i dlatego postanowilam tutaj napisac.czekam na wiadomosci i dziekuje

Gość izabela1982
czy nikt nie moze mi pomoc

Gość juz jesteś spoźniona
to o 2 lata za późno

Gość izabela1982
juz jesteś spoźniona nie wie co to ma znaczyc ....ale jezeli nie miales/mialas zadnej propozycji to nie pisz

Gość izabela1982
no i co z tego ze jest 2006 rok...... fajnie sie gada jak sie mieszka na miejscu........... a druga rzecz jak dzwonilam do jednego zespolu (a sa naprawde fajni)mieli zajmowane terminy na 4 lata juz) wiec nie gadaj mi ze mam jeszcze czas ................ a jak ci sie nie podoba to nie odpisuj....... to jest moja sprawa kiedy bede szukac zespolu.

po pierwsze to ja nie pisałam tego co jest na pomarańczowo napisane,wiec sie tak nie irytuj i nie oburzaj sie tak,bo zapytałam z grzecznosci a nie ze mam jakis problem i nie pisałam tego aby cos Ci dogryzc bo nie mam tego w najmniejszych zamiarach. Poprostu pomyślałam ze pomyliłaś sie jak pisałaś. Ponieważ tuwszyscy naskakują na nas /Przygotowania w toku bo slub w 2007 roku/ ze za wczesnie planujemy a tutaj nagle 2008r. ja nie mam nic przeciwko temu i naprawde nie mialam na celu sprawic Ci przykrości ;)

Gość izabela1982
ok,sorki ze tak naskoczylam..... ale irytuja mnie takie osoby,ktore mowia np.ze starczy 3 miesiace przed wszystko zalatwiac.moze jak bym mieszkalam na miejscu,to bym nawet na forum nie pisalam,tylko bym sobie pojezdzilam po zespolach itp.

wiem i rozumiem Cię,wiem ze zespoly maja juz sporo wczesniej spisywane umowy /np.moj tato ktory ma zespol/ wiec wiem to z wlasnego doswiadczenia.