carewicz rzeczywistości 9 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: ?????? Ściemniasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Nie da się żyć byciem ciągle idealnym, trzeba czasem odetchnąć i skierować ku przyjemnościom życia I dlatego wpierdzielam tiramisu Swoje pięć minut już miałam. Teraz chce się szczęśliwie starzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: żyć byciem Fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: To zależy czy pozbyłabyś się starego czy nie. Co masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: I dlatego wpierdzielam tiramisu Swoje pięć minut już miałam. Teraz chce się szczęśliwie starzeć. Ja wczoraj wpierdzieliłam tiramisu I to wyjątkowo dobre (bo czasem podają takie "zalane" za bardzo, biszkopty całkiem rozmiękłe itd.). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Ja wczoraj wpierdzieliłam tiramisu I to wyjątkowo dobre (bo czasem podają takie "zalane" za bardzo, biszkopty całkiem rozmiękłe itd.). A aperol byl do tego, alkoholico ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 3 godziny temu Czyli jednak oblech z tira, wyglądający jak tłusta, zapuszczona baba, z obrzydliwymi pazurami (sorry, pravol tym razem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ja wczoraj wpierdzieliłam tiramisu I to wyjątkowo dobre (bo czasem podają takie "zalane" za bardzo, biszkopty całkiem rozmiękłe itd.). Te zalane likierem amaretto są właśnie pyszne. W kawiarni u nas podają takie bardziej "suche" i nie bardzo mi podchodzi. Ale zjadam do samego końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Czyli jednak oblech z tira, wyglądający jak tłusta, zapuszczona baba, z obrzydliwymi pazurami (sorry, pravol tym razem). A skad wiesz jak wgladam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Ściemniasz... ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, otake napisał: Daj linka na potwierdzenie tych bredni Masz 1 dzień czas dostawy naprzykład to i inne https://share.temu.com/5EgRgEmsWcB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, KróliczekZły napisał: Czyli jednak oblech z tira, wyglądający jak tłusta, zapuszczona baba, z obrzydliwymi pazurami (sorry, pravol tym razem). Panzokcie obciolem https://ibb.co/spqBq30w Edytowano 3 godziny temu przez jmin jack Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 3 godziny temu Gonski gonski do domu -boimy sie -czego? -kruliczka złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 3 godziny temu Chyba mi sie prostata powieksyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, jmin jack napisał: A skad wiesz jak wgladam? Pewnie stąd, że sam dzielisz się z forum fragmentami swojego obrzydliwego cielska (odkąd wiem, co zawierają twoje linki, nie klikam w nie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Baba napisał: Te zalane likierem amaretto są właśnie pyszne. W kawiarni u nas podają takie bardziej "suche" i nie bardzo mi podchodzi. Ale zjadam do samego końca Właśnie nie wiem, jakie to było, ja szczerze mówiąc w ogóle nie wyczułam alko, więc albo malutko go właśnie dali albo to wpływ zakazanego aperolka, który również skonsumowałam Ale wolę te biszkopty takie bardziej suche właśnie, krem wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 2 godziny temu Nigdy nie pilem aperolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 255 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Baba napisał: Co masz na myśli? Mógłby ci podyktować gdzie co dokleić albo przyciąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, jmin jack napisał: Nigdy nie pilem aperolu https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/aperol-spritz-lead-64763b54778bc.jpg?crop=1xw:1xh;center,top Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, KróliczekZły napisał: Pewnie stąd, że sam dzielisz się z forum fragmentami swojego obrzydliwego cielska (odkąd wiem, co zawierają twoje linki, nie klikam w nie). Wysle na priv korpus do oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: Wysle na priv korpus do oceny Zdecydowanie ci się to nie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, KróliczekZły napisał: Zdecydowanie ci się to nie uda. Max pol godz i dam screna co onlyfansiara napisala o mnie , bo teraz jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, KróliczekZły napisał: Właśnie nie wiem, jakie to było, ja szczerze mówiąc w ogóle nie wyczułam alko, więc albo malutko go właśnie dali albo to wpływ zakazanego aperolka, który również skonsumowałam Ale wolę te biszkopty takie bardziej suche właśnie, krem wystarczy. W kupnym z biedronki wyczuwam likier. Właśnie ten mi najbardziej smakuje. Na opakowaniu nie pisze: deser tylko dla pełnoletnich, więc zawartość alkoholu musi być niewielka. W domu mam amaretto we flaszce i jest mega mocny (jak dla mnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Mógłby ci podyktować gdzie co dokleić albo przyciąć Powiem za niego. Wszystko na przemiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 255 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Powiem za niego. Wszystko na przemiał Twój liść pięknie wygląda na czarnym pasku powiadomień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Twój liść pięknie wygląda na czarnym pasku powiadomień. Znowu się czepiasz? Przecież jest taki brązowy... Czyżby niepodobny do g... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1662 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Baba napisał: W kupnym z biedronki wyczuwam likier. Właśnie ten mi najbardziej smakuje. Na opakowaniu nie pisze: deser tylko dla pełnoletnich, więc zawartość alkoholu musi być niewielka. W domu mam amaretto we flaszce i jest mega mocny (jak dla mnie). Może w tym biedronkowym nie ma likieru amaretto tylko aromat amaretto. Zero alkoholu. Nie lubię amaretto i za tiramisu też nie przepadam. Lubię ciasta drożdżowe z owocami i serniki. Ciasta kremowe odpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 1 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, KróliczekZły napisał: Zdecydowanie ci się to nie uda. Nie w tym temacie pisalem Tutaj powiedziala dziewczyna ze normalnie wygladam, https://ibb.co/twSw7t5R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 101 Napisano 2 godziny temu Jak można wierzyć w podszywy innych chłopów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Może w tym biedronkowym nie ma likieru amaretto tylko aromat amaretto. Zero alkoholu. Nie lubię amaretto i za tiramisu też nie przepadam. Lubię ciasta drożdżowe z owocami i serniki. Ciasta kremowe odpadają. Sprawdziłam. Zawartość alkoholu 1,2 % Serniki owszem. Na zimno i pieczone lubię. Tak jak każde inne z kremami. Najrzadziej kupuję kołczyki drożdżowe. Nie lubię ciast drożdźowych od dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach