Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbi 18

JESTEM JAK BARBI I NIE MAM KOLEŻANKEK

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaa
ja też taka byłam :) wymalowana, tleniona itd aż pewnego razu w centrum miasta podjechał facet na obcych blachach i zapytał "za ile?" to był szok, miałam 17 lat, facet widać było był zmieszany i pewnie sam nie wiedział czego chce, no, ale.... jednak to nic, później stopniowo zaczęłam schodzić z tego schematu, mniej wyzywający makijaż itd. mimo wszystko i tak rzucałam sie w oczy, przez te platynowe włosy, aż jakis miesiac temu przyciemniłam je nikt nie traktuje poważnie tlenionej lalki barbie, zauważyłam to gdy zaczęłam pracę, nie chciałam być już tak poszczegana, to stereotyp który rani. nie zmieniłam tego przez innych, tak byłam dostrzegana przez wszystkich, to męczące... teraz jestem tylko przez wyjątkowych ludzi :) to nie znaczy, ze jestem brzydka , nie dbam o siebie itp, poprostu jestem naturalnie ładna... tak jak np aktorki.. angelina jolie, katie holmes, itd a nie jak dziewczyna playboya dorośniesz i zrozumiesz :) a narazie skoro tak Ci dobrze, to badź sobą :)

Gość Nicky Hilton
Jak chcesz moge ci podac moj numer gg To sobie moglybysmy spokojnie pogadac,na topicu ludzie ci mogom bardzo zazdroscic wiec nieotrzymasz tu zawsze szczerych wypowiedzi

Gość hej barbi
wiesz teraz to bardzo trendy byc jak ty,masz do tego mozliwosci wiec tak robisz i jest ok,mysle ze powinnas znalesc osoby takie jak ty i bedzie ci dobrze,ja przynajmiej tez taka jestem

Gość bibi123
jestes beznadziejna poco sie tak lansujesz?Wyslij swoja fotke to ci kazdy powie czy jestes naprawde taka ladna

Gość sega
jestes tam Barbi??pewnie w szkole jestes teraz czy nie?odezwij sie

a mi jest Ciebie szkoda ze nie masz kolezanek! nie liczy sie wyglad a to co masz w srodku i z checia bym sie z Toba zakumplowala. pozdrawiam

Gość talefon
ciekawe w takim razie skąd dziewczyna w twoim wieku ma na to wszystko kasę pewnie dajesz dupy gdzies na luksusowym apartamęcie i bycia jak barbi wymaga twoja fuch bo nie wydaje mi się żeby faceci mysleli poważnie o takiej sztucznej lalce , no chyba że to ma być znajomość innej natury -to wówczas może i tak ale jak taki obudzi się przy tobie rano widząc cię bez tych wszystkich tandetnych upiększaczy od razu zwieje :P

Gość do telefon
ludzie no moze ma rodzicow nadzianych

Gość ty brzydoto
oglądają się bo nie widzieli takiego potworka

Gość dunias
a po co Ci kolezanki ja przepraszam?PO CO?nie lepiej miec kolegow?chyba, ze chcesz, zeby Ci wtorowały i były jako tło dla Ciebie, lub by Cie podziwiały ...Albo znajdz sobie taka sama barbie..jak Ty.:)bedziesz miała konkurcnecje hehe

Gość sami zazdroscicy hehe

\"bo wlasnie ktos napisal ze jest sztucznosci malo bo nikt tak wygladac nie chce,ale to jest tak moja kolezanka tzw przyjaciolka przestala sie ze mna kumplowac bo powiedziala ze jak ze mna przebywa to wpada w kompleksy i ma dosc bycia na boku,ze patrza na mnie nie na nia,ze chlopaki w ktorych sie kocha leca na mnie a nie na nia.kiedys jej powiedzialam ze skoro tak bardzo masz tego dosc to zacznij byc taka jak ja,ale ona powiedziala ze to jej pasowac nie bedzie i zle sie bedzie czula.a kontakt zerwalysmy.a poza tym nie kazdy ma kase zeby przyczepic wlosy ktore kosztuja z 500 zl albo tipsy za nieclae 100 zl czy na solarium.\" barbi 18 czy Ty czytasz, to co piszesz? może powinnaś iśc do szkoły zamiast doczepiać sztuczne włosy? Wybacz, ale to ohyda, dotykać takiego czegoś bleee Dla mnie wygląd ma najmniejsze znaczenie, mogę się zaprzyjaźnić nawet z Paris Hilton jakby tylko była warta mojej przyjaźni i mojego czasu. Męża już mam, więc mogę Cię mu przedstawić i już widzę jak się ze mną rozwodzi po przeczytaniu Twojej wypowiedzi. Trzymaj się ciepło (czy w tej kafeterii są same dziewice i to same piękne, bo jeszcze nie znalzłam żadnej brzydkiej dziewicy na forum, w zadnym temacie. Aha i jeszcze jedno, do dziewic: czy uważacie, że większośc mężatek to brzydactwa zakompleksione???) Pozdrawiam :D:D:D:D

Gość seha
swieta racja,ja tez mezatka i jestem zadbana.Laprimavera pisz cos jeszcze bo widze ze jestes normalna osoba

jeszcze jedno, żeby nie było niedomówień, niczego nikomu nie zazdroszczę, to tyle.

seha dzięki :D szukam fajnych tematów i widzę, że tu mnóstwo ciakawych rzeczy się dzieje. Będę tu chyba częstym gościem (mam na myśli kafeterię). Pozdrawiam.

Gość jaaaaaaanty_laleczka
przede wszystkim jestes glupia...czy ktos cie w dziecinstwie dotykal ze piszesz takie głupoty ...???? zastanow sie kobieto o czym ty wogole mowisz. jakbys w rzeczywistosci byla ladna i bogata to bys sie tym nie chwalila na forum... bo co to kogo niby obchodzi ze wygladasz jak tania lampucera? zjedz lepiej kilogram cytryn to ci moze ten pewny siebie durny usmieszek zniknie z twarzy. zacznij sie ubierac jak malorolna chlopka to moze wreszcie ktos cie rozdziewiczy. jedz duzo czosnku i wydaj wojne szczoteczce do zebow...Ale i tak najlepsze co mozesz zrobic to natrzec ostra papryka papier toaletowy :) :) :)

Gość seha
wlasnie czego tu zazdroscic

Gość seha
laprimavela,jakby co to daj znac na jakim topicu jestes

Gość eeeeewcia_22
Nicky Hilton ---> "mogom"? nawet nie musialas pisac ze jestes taka jak barbi......

seha trudno powiedzieć na jakim topicu, jestem tutaj dopiero od dwóch dni, dopiero poznaje kafeterię :-) ale jakby coś, będę tu zaglądać. Pozdrawiam Do barbi 18 szkoda żeś tak namieszała, teraz juz nie wiem czy Ty, to barbi 18 czy przyjaciółka barbi :-/ robisz z siebie pośmiewisko i ze swojej koleżanki, szkoda.

Gość seha
laprimavela-ok bende tez w poblizu cos widze ze barbi otworzyla topic ale sie juz niepojawia,moze tylko podczytuje

Gość czyli ze pod pachami
barbi tak juz jest ze my dziewczyny jestesmy bardzo zazdrosne niestety

barbi 18 prosz eodezwij sie na moj gg lub podja mi email chcialbym powaznie pogadac z toba i pomoc ci w problemie

Gość marti126
moim zdaniem dziewczynko poniosla cie wyobraznia nie sadze zebys mial tyle kasy jak piszesz a o rzeczach o ktorych piszesz nie masz pojecia..doczepiane wlosy kosztuja o wiele wiecej moge cos pow na ten temat bo mam takie 35 cm naturalne wlosy kosztuje 1600zl ao juz 2200 jak cos moge podac namiary salonu gdzie zakladalam to sie przekonasz i skoncz juz blaznowac bo to naprawde zalsone ...wymyslilas sobie to wszystko i tyle taka jest moja opinia.

a moze nie masz kolezanek bo dziewczyny wstydza sie z toba pokazywac? ja bym nie chciala sie z taka laska pokazywac bo: roz+ solara+ tipsy= pusta, latwa lala(sorry, taki jest stereotyp). a inni mysla ze jak trzymasz sie z taka to sama taka jestes. pewnie inne dziewczyny nie chca sobie psuc reputacji dlatego sie z toba nie zadaja🖐️

Gość facettt....
Witam Paniejestem mezczyzna i uwazam ze dlugie paznokcie czy tipsy zele lub akryle sa piekne sprawiaja ze sie rozplywam kiedy widze kobiete z dlugimi paznocikami uwazam ze nic tak nie podkresla piekna kobiecych dloni jak wlasnie dlugi paznokiec mam do was prosbe JESLI ktoras z was moglaby mi wyslac zdjecie swojej dloni z takimi pazurkami bede widzieczny chetnie tez prozmawiam o nich o dlugosci wzorach i wszytkim co z tym zwiazane uwilebiam ten temat moge orozmaiwac pisac o tym godzinami:) zapraszam was bedzie mi bardzo milo to moj adres armenkow@wp.pl

Gość abc..............
wklej swoja fotę to ci doradzimy co masz w sobie zmienic :) 🌻

Gość gość
jej problem leży gdzie indziej wszyscy wypowiadacie się o jej wyglądzie a nikt nie zwrócił uwagę na jej zachowanie chwali się jaka to nie jest ładna bogata i fajna nic dziwnego że nie masz koleżanek / przyjaciółek skoro jesteś sztuczna i pusta ludzie maja dystans do chwali d*p mentalność ludzi się nie zmieni bo takie osoby nie daja ku temu powodu .