Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbi 18

JESTEM JAK BARBI I NIE MAM KOLEŻANKEK

Polecane posty

Gość gość
Glupie prowo. Platynowe wlosy nie sa seksowne, uwierz.

Gość Emily667866778
Czasami jedyna mozliwoscia,zeby miec kolezanki to byc brzydkim.Jak nie stanowisz dla nich zagrozenia-to cie akceptuja.Gorzej jest,jak jestes b. ladna,wtedy moze sie stac,ze sie od ciebie odwroca.Przykre,ale prawdziwe.

Gość Emily667866778
Nie wiem,jak to jest w twoim przypadku,ale jak sie zle czuja w twoim towarzystwie,to znaczy,ze jestes ladna i ci zazdroszcza,inaczej przeciez by im to nie przeszkadzalo,prawda?

Gość noraaktora
"Czasami jedyna mozliwoscia,zeby miec kolezanki to byc brzydkim."- to nieprawda. Ja jestem brzydki i jak koledzy zobaczyli ze dziewczyny mnie olewają to sami też przestali sie ze mną spotykać. Ładna dziewczyna czy chłopak będą miały mnóstwo kolegów i koleżanek, a na dodatek częsciej będą dziewicami i prawiczkami. Po prostu ładni ludzie wiedzą że zawsze mogą mieć kogo chcą w każdym czasie i dlatego czekają na tego jedynego, jedyną by móc się im oddać w całości. Brzydcy natomiast nie rozwiając tego zdania mają przesrane na całej linii.

Gość Emily667866778
Czasami jedyna mozliwoscia,zeby miec kolezanki,to byc brzydkim-te zdanie dotyczylo plci zenskiej,nie wiem,jak to jest u facetow.Ja przewaznie widze,ze wlasnie te brzydkie razem sie trzymaja i wspieraja,a jak jakas ladna dziewczyna przebiegnie im droge to ja obgaduja i wykluczaja ze swojego grona....wlasnie dlatego,bo wiedza,ze moglaby miec kogo chce i czuja sie przez to zagrozone.

Gość noraaktora
ładne dziewczyny też sie trzymają w towarzystwie ładnych a nie brzydkich.