Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbi 18

JESTEM JAK BARBI I NIE MAM KOLEŻANKEK

Polecane posty

Gość zepsuta barbie z demobilu
No, ja jestem jak barbi... taka z demobilu :o ;)

Gość adolf18
a ja jestem jak adolf hitler i nie mam kolegów

Gość mariolek234
a jak mariolek i mam kolezanki

Gość Optymistka
A ja Ci zazdroszcze, tez chcialabym byc piekna, miec kupe kasy i zeby mnie bylo stac na prawdziwa pielegnacje siebie, ale trudno. Mimo tego nie obrzucam Cie wyzwiskami i trzymam kciuki za to zebys znalazla przyjaciolke. Ciesz sie z urody, bo uroda przemija.

jestem pusta bo mowie ze wygladam jak barbi?a jak mam mowic skoro taka jest prawda...a jesli chodzi o to ze nie mam kolezanek bo jestem glupia...nieprawda ,niektore mi mowily prosto z mostu:jestes za ladna zebym sie z toba kolegowala,alebo nie ide bo znowu sie wystroisz i bedziesz wygladala lepiej ode mnie,albo sory muimy skonczyc znajomosc bo jestem brzydsza od ciebie a to mnie doluje.i do waszej wiadomosci ja nie gadam z kumpelami o wlosach czy tipsach bo wiem ze zaraz bedzie gadanie ze mam powodzenia i jak to ja mam fajnie, a nie lubie tego.mowie oczywiscie ze nigdy nie gadalam bo teraz to pogadac moge tylko z kumplami.

Gość jatamanka
barbi tak mnie rozbawiłaś swoją głupotą, że nie moge, boże wiecej takich głupich lasek hehehehe rozpierdzielasz mi nery normalnie i dawaj fote nie wierze ze nie masz A może jesteś pasztecik i taka mała prowokacja i wybujała wyobrażnia no to czekam az fotke wkleisz

Gość Plastic is fantastic
z pewnością z kumplami poruszacie niezwykle wysublimowane tematy

Gość Optymistka
Ja nie powiedzialam ze jestes pusta, powiedzialam ze trzymam kciuki, itd.

Gość zepsuta barbie z demobilu
A może jednak prowokacja...? Bo 500 złotych za doczepiane włosy, to jakoś podejrzanie tanio? Moze warkoczyki z kanekalonu, to tak... :D

Gość na targu se treske
kupiła za 50 zł i jej sie pomyliło z 500 zł no ale platynke ma na włosach to jej wybaczymy hehehehehe właśnie daj fotke

Gość mariolek234
wiecie co .. ja to dziś w pracy widziałam przepiękną dziewczynę... jest taki teledysk chrisa issaka (nie wiem jak to pisać) czarnobialy na plazy co koles z taką modelką sliczną sie tarza w tym piasku.. ona była identyczna.. to się nazywa piekna kobieta!!! czarnulka a twarz jak anioł i tylko rzęski pomalowane.. zazdrosciłam ale nie miałabym oporów miec takiej kolezanki

Gość straszne wzruszyła mnie
twoja historia napisz do bravo girl

Mi sie wydaje, że to jest jakas prowokacja. Nie ma aż tak głupich lasek na swiecie. Być dumnym z tego, że sie wygląda jak barbi ?Chore. Barbi jest po to by się nia pobawic i wyrzucić do kąta.Pusta, głupia laleczka .A najbardziej w...ące jest to, że taka lala śmie twierdzić, że ktos jej zazdrości wyglądu.Śmieszne.

Gość dobra rada dla wszystkich
zjedzcie sobie racucha...! :classic_cool:

ok,powiem wam.Ja jestem ladna,ale naturalna, i nie ubieram sie jak dziweczka,natomiast mam przyjaciolke z ktora trzymam sie 10 lat i tylko ja wiem jaka jest naprawde a inni ja zle oceniaja.na poczatku tez chcialam rzucic przyjazn tak jak reszta bo wpadalam w kompleksy,ale dosc nie dawno uswiadomilam soebie ze kogo ona nie pozna kazdy za plecami mowi ze nie dlugo ja wyrucha,czasami mowia mi to jej koledzy,ale nie powtarzam jej tego bo nie chce zrobic jej przykrosci. kiedys tez bylam taka jak ona ,sztuczna, bo myslalam ze to jest piekne ale zauwazylam ze owszem wiecej kolesi siena mnie patrzy i na pierwszym spotkaniu mowia ze jestem dziewczyna ich zycia a niektorzy nawet mowili kocham cie.wrocilam do naturalnosci i teraz przynajniej wiem ze jak chlopak mnie podrywa tzn znaczy ze spodobalam mu sie nie dlatego ze moze szybko mnie zaciagnie do lozka ale dlatego ze zobaczyl we mnie ,,to cos,, . zalozylam topik bo chce dowiedziec sie czy kazdy przykleja taka metke barbi. najsmieszniejsze jest to ze ona ktoregos dnia,kiedy miala mnostwo kolezankek,stwierdzila,ze zmieni styl na taki sztuczny i zaczely sie obgadywania : zobacz jakie ma rzesy, zobacz jak sie ubrala, ale blachara. i nie wmowicie mi ze to przez jej charakter.przyznam szczeze ze juz jej nie zazdroszcze a wrecz przeciwnie,kiedy np moja mama wchodzi do pokoju to staram sie zeby nie widziala mojej psiapsioly bo zarz slysze tekst mojej mamy : Ania cos ty sie tak wymalowala ? i mam wrazenie ze moja mama bedzie miala o nie zle zdanie mimo ze do niedawna uwazala ja za super dziewczyne.czasami probowalam ja jakos naklonic zeby sie zmieila ale ona nie chce, a mi takze jest przykro kiedy wysluchuje opinii na jej temat.

to nie prowokacja Ps. Prosze nie uzywac obrazliwych slow w postach. Odnoscie sie do autorki jak chcecie, ale bez wulgaryzmow.

Gość straszne wzruszyła mnie
barbi bądz dalej dumna z siebie, naprawde masz powody a co miał na celu ten topik bo nie wiem

Gość mariolek234
no własnie :D:D:D:D

Gość założycielka ma
rozdwojenie jażni teraz jest juz kims innym

tez taka jestem i mam kolezanki - nawet mnostwo - nie wszystkie baby sa zawistne:/ wez lepiej sie zastanwo nad soba bo widocznie ludziom nie pasujesz z charakteru i tyle:) przykro mi:) jestes do dupy:)

ja chce sie poprostu dowiedziec czy kazda tzw barbi ma taka opinie. i co zrobic zeby naklonic moze ja jakos do zmiany i nie dlatego ze jej zazdroszcze bo uwazam ze nie ma czego ale dlatego ze mi jej szkoda,ona nawet kolegow ktorych uwaza za bardzo bliskich nie wiem ze nawet oni maja o niej taka opinie.

nie mam rozdwojenia jazni :) poprostu myslalam ze jak bede pisac jako ona to bedzie bardziej przemawiajace :) byl ktos w takiej sytuacji jak ja ?

Gość magnumka
o kurde... szczerze to nie znam ani jednego faceta, któremu "takie coś" by się podobało. Jakoś nie wierzę, że masz takie szalone powodzenie u facetów. oni jednak chyba wolą naturalność, może nie 100%, ale jednak lubią, żeby w kobiecie było coś z niej, a nie sam plastik...

każda która tak wygląda z pewnością jest głupia i tyle

Gość mariolek234
jesu jestes jeszcze głupsza niż myslałam

Gość no proooooooszę cię
"zauwazylam ze owszem wiecej kolesi siena mnie patrzy i na pierwszym spotkaniu mowia ze jestem dziewczyna ich zycia a niektorzy nawet mowili kocham cie" to już jest masakra totalna, lepsze niż te pierwsze teksty o_O xD

ja takich nie wyprowadzam z błędu bo bawi mnie jak się nadymają chociaż wyglądają żałośnie.he he he.... :-p

mariolek234 dlaczego uwazasz ze jestem glupia ? ja poprostu staram sie zrozumiec wrogow mojej przyjaciolki tyle ze nie potrafie.

nie staraj się ich zrozumieć - to ponad twoje siły