Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbi 18

JESTEM JAK BARBI I NIE MAM KOLEŻANKEK

Polecane posty

Gość barbi 18

Kiedyś byłam naturalna i mialam mnostwo przyjaciolek.Teraz nie lubie naturalnosci,poprostu lubie wygladac tak laleczkowato.i nie mam kolezanke,moja siostra mowi mi ze to przez zazdrosc ze jestem idealna i mam powodzenie u mezczyzn.W sumie taka jest prawda,gdzie nie pojde tam sie za mna ogladaja . Mam doczepiane włosy,jestem platynową blondynką.ubieram sie tylko na różowo bo tak lubie.kocham dekolty,gumki kwiaty we wlosach,obcasy.mam mocny makijaz,moje rzesy wygladaja jak sztuczne sa tak mocno pomalowane,co 2 dni chodze na solarium i mam duzo kasy a wiec kosmetyczka,tipsy,pelno ciuszkow.Wszyscy mi mowia ze przypominam Paris Hilton.tylko ze ja mocniej sie troszke maluje.zazdroszcza mi,wiem to bo nie raz slyszalam,, sorki nie ide z toba na impreze bo i tak ty bedziesz w centrum zainteresowania mezczyzn,, albo ,,nie przedstawie ci mojego chlopaka bo boje sie ze mu sie spodobasz,, mam tego dosyc.Moja siostra mowi zebym stala sie naturalna ale ja nie chce ! czy aby miec kolezanki musze byc brzydka ?! a najgorsze jest to ze jestem dziewica a kazdy na pierwszy rzut oka mowi :blachcara,puszczalska,dziwka. Wszyscy oceniaja czlowieka po wygladzie,to ze lubie wyglad tzw. barbi to nie znaczy ze jestem puszczalska.mam tego dosc ale co zrobic.

Gość barbi 18
czy ktoras ma ten sam problem?

Gość mariolek234
nie pajacuj

Przestać być barbi jak Cię to męczy. Innego rtozwiązania nie widzę. Ale ja to podobno gupi jestem. :o

juz zaczernialam nick :) koniec podszywania,problem w tym ze ja nie chce byc brzydka ,chce byc taka jaka jestem teraz.

Gość zafunduj jej
ja myślę, że jak ktos wyglada jak Paris Hilton to ma naprawe d u ż y problem :o

Gość mariolek234
a jesteś [pewna że jesteś ładna? takie sztuczne nie są ładne.. pewnie patrzą wszyscy na Ciebie bo wyglądasz jak kukła :o

Gość mariolek234
no mało mało... ale jakby laski chciało to by było takich wiecej .. przemysl to

nie to ze tylko patrza,od razu podchodza,prosza do tanca,rzucaja komplementy,chca stawiac drinki.dostaje milion smsow

Gość mariolek234
chciały ;)

Gość ojojoojoooooooooo
jak myslisz ze naturalna to znaczy brzydka, to znaczy ze jestes glupia :D

Gość mariolek234
to tak jak ja a nie wyglądam jak hilton i nie mam rzęs jak sztucznych i doczepianych włosów :/ i do tego mam chłopaka kochającego i masę przyjaciółek i przyjaciół

Gość mariolek234
więc nie rozumiem w czym Twoj fenomen ?

a czemu nie jestes naturalna jak wczesniej ?Uwiez mi, ludzie sie często śmieja z takich plastikowych lal. Ja rozumiem, dbać o siebie, dobrze sie ubierać, byc super zadbanym ale to co Ty opisujesz to lekka przesada. Staram sie nie zwracac uwagi jak ktos wyglada ale ja osobiście nigdzie bym z Toba nie wyszła bo bym umarła ze wstydu. jezeli Cię urazilam to przepraszam ale takie jest moje zdanie.

Gość do barbi....
dla tych facetow jestes latwym tanim kaskiem i to tyle o powodzeniu :(

Gość kljljkl
huj z smsami.Jak twierdzisz,że jesteś ładna to żadne sztuczności nie sa potrzebne,jesteś zakompleksiona i szukasz pomocy w ciuchach i kosmetykach.żAŁOSNE.jak byłabyś na prawde ładna to nie potrzebowałabyś makijażu.Jak go masz jesteś piękna a jak zmyjesz uważasz się za brzydką?to puste...jesteś po prostu głupia.Czyli jak chłopak zakocha sie w tobie w makijażu to do końca życia nie pokażesz mu sie bez?

Gość zepsuta barbie z demobilu
ja mam doczepione włosy i czasem sztuczne rzęsy, mam tez powodzenie u facetów i oprócz tego mam przyjaciólki i kolezanki. Wystarczy nie mieć o sobie przesadnie wygórowanego mniemania, nie podkreslać własnej wyższości urojonej i nie być zapatrzonym w siebie.

to prawda tak jest ze jak dziewczyna jest juz łedniejsza to nie ma kolezanek mam ten sam problem moje kolezaneczki sa tak zazrone ze szok niestety to prawda co piszesz wyglad o niczym nie swiadczy tylko ta zazdrosc kolezanek je boli....Znajdz sobie chlopaka i miej je wszystkie w d...e Pozdrawiam goraco blondynka arowniez

Gość Plastic is fantastic
A wiesz jaki masz iloraz inteligencji? Mniej niż zero oooooooooooo....

Gość hmmm..........................
rozumiem Cię... też mam koleżankę, która ma taki sam styl jak Ty. Ja wiem jaka ona jest naprawdę, ale jak ktoś jej nie zna to ocenia tylko i wyłącznie po wyglądzie ( długie blond włosy.tipsy , mocny makijaż, wyzywający styl ubierania) i też każdy jej przykleił "metke" puszczalska i dziwka ... a ona chociaż ma 21 lat dalej jest dziewicą. Poprostu tak u Nas jest ze oceniają i szufladkują ludzi po wyglądzie.

Gość mariolek234
hm.. nie wiem ja nie mam z tym rpbolemu ... :/ sądzę że sobie wkręcacie ze nie macie kolezanek bo jesteście za łądne .. mnie np kolezanki uwielbiaja brac na imprezy bo im nakrecam płeć przeciwną.. i nie sądzę ze Wasze nie powodzenie tym faktem jest spowodowane urodą.. raczje na odwrót.. jego brakiem :/

Gość Plastic is fantastic
A........... to teraz dziewice mają blond doczepiane kłaki, tipsy i generalnie wyglądają jak małe plastikowe kurewki do rypania. A te co chodzą w czarnych golfach to to są puszczalskie?

bo wlasnie ktos napisal ze jest sztucznosci malo bo nikt tak wygladac nie chce,ale to jest tak moja kolezanka tzw przyjaciolka przestala sie ze mna kumplowac bo powiedziala ze jak ze mna przebywa to wpada w kompleksy i ma dosc bycia na boku,ze patrza na mnie nie na nia,ze chlopaki w ktorych sie kocha leca na mnie a nie na nia.kiedys jej powiedzialam ze skoro tak bardzo masz tego dosc to zacznij byc taka jak ja,ale ona powiedziala ze to jej pasowac nie bedzie i zle sie bedzie czula.a kontakt zerwalysmy.a poza tym nie kazdy ma kase zeby przyczepic wlosy ktore kosztuja z 500 zl albo tipsy za nieclae 100 zl czy na solarium.

Gość ciekawe jakbyś wygladała
bez tej twojej tonowej tapety, różowych ciuszków Pewnie jak Dodzia elektrodzia bez makijażu. takie dziewczyny kojarzą sie facetom tylko z jednym, zeby taką wyruchać i zostawić, bo faceci na żony biora sobie normalne kobietki a nie lalki, ze sztucznycmi włosami bllleeeeeee Sorry ale to mi przypomina jakąś Miriam:D

Gość ciekawe jakbyś wygladała
A poza to z taka pustą idiotką też bym ie niechciała kumplować, bo kto by chciał non stop gadać o sztucznych włosach i tipsach i otym ile kosztują, porażka:/:/:/ Pustak z ciebie maksymalny

Gość Wy wszystkie które
uwazacie ze nie macie koleżanek bo wam zazdroszczą urody to naprawde jestescie jak barbi - czyli głupie! nie przyszło wam do głowy ze mogą was nie lubic bo macie zjebany charakter????sorry ale znam duzo slicznych dziewczyn które maja dużo znajomych i nikt im urody nie zazdrości. jak dziewczyna jest fajna, miła, sympatyczna to zawsze znajdzie sobie koleżanki. pewnie beda takie, co jej beda zazdroscić, ale nie wierze zeby przez sama urode nie miec kolezanek. to tylko wasza wymówka, uwierzyłyscie ze was nie lubia bo jestescie ładne, ale was nie lubią bo jestescie po prostu zryte, co widac juz po waszych wypowiedziach. skoro ktos o sobie pisze ze jest jak barbi, to sorry ale jego poziom nie ejst zbyt wysoki, zeby nie powiedziec ze wrecz rażąco niski i żałosny. uświadomcie sobie, ze nie wasza rzekoma uroda jest tu przeszkodą, ale wasza głupota.

Gość jatamanka
to dawaj fotke zaraz ocenimy