Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Porabany ten świat

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Gość miłamimiłamimiłami
a ja stracilam dziewictwo w wieku 15 lat

Gość dziewic taki jak ty
stuknięta---> stokrotka :P co ty słuchasz? :D

Ja tego nie słucham, bo to zwałowe. Polecam tylko film, idealny chłopak dla mojej dziewczyny. he he he:-) A stuknięta to może jestem i szalona też. buziole.

Gość angie.....
chyba nigdy mi nie bedzie dane zasmakowac :( mam dola dzis nawet nie umiem sie "puscic" z pierwsyzm lepszym chetnym czasami mam do siebie o to zal...

Gość dziewic taki jak ty
dostałem buziole od stokrotki, dziś to mój pierwszy raz jak dostałem :P angie... uszy do góry :)

Angie- dobrze, że nie umiesz się puścić z byle kim. To dopiero byłaby porażka, doły trzeba omijać albo zakopać. Ja też mam doły, ale żyję dalej. Może masz chociaż przyjaciółkę, z którą możesz pogadać. P.S. Dziewic taki jak ty. A kiedy tego całusa dostałe? Wow. to my już się całujemy?? Wirtualne buziole tez mogą być słodkie. he he he:-) Zakręcona:-)

Gość angie.....
jasne pocieszam sie tym ale tak bardzo chcialabym byc w szczesliwym zwiazku ze ciagle o tym mysle chyba mi juz z tej samotnosci odbija a o ochocie na seks nie wspomne...o ile keidys bede kogos miec to chyba go zamecze hehe zawsze uwazalam ze seks mus byc z osoba do ktorej sie cos czuje niby ok ale czasami kiedy ma sie juz te latka czlowiek sie zastanawia co mu przyszlo z tego czekania....mi nic:O

ANGIE Ja tez chciałabym być w związku, ale jest jak jest. A ile ty masz lat, jeśli można wiedzieć? Ja im bardziej się zastanawiałam nad tym, że jestem sama, płakałam bez sensu, samotność mnie dobijała, liczyłam czas, że mam go coraz mniej. Nie martw się, mnie np. nikt nie powiedział, że mnie kocha, nawet rodzice, a przecież to ważne. Miłość, akceptacja, zaufanie, bezpieczeństwo. Nie rezygnuj z marzeń, można szukać odpowiedzi na różne pytania i nigdy jej nie znaleźć. W sumie czekanie tak bez końca tez jest męczące i nawet traci sens, ale trzeba życie brać takie jakim jest. Odrobinę je zaakceptować, żeby się nie dołować się aż tak. Ja mam nadzieję, że spotkamy te wyjątkowe osoby. Mam nadzieję:-)

Gość angie.....
no lat juz troche mam ...az wstyd sie przyznac 26 chyba zostane stara panna i kupie sobie kota:o

Ja tez mam 26 lat, ale o kocie nie myślałam, może to dobry pomysł. A ty jesteś sama, czy samotna, bo to też różnica. Ja kiedyś mówiłam sobie i wszystkim, że jestem sama, ale czułam się chyba samotna. Pozdr.

Gość angie.....
i sama i samotna:( ahh teraz mam dola i sama przed soba wstydze sie swojego stanu nie wiem czy bede w stanie o tympowiedziec facetowi

Będziesz w stanie, wierz mi. Ja się wstydziłam pójść do ginekologa nawet, a to był facet, nie wiedziałam co mu powiedzieć, jak mnie zapyta czy jestem dziewicą, czy nie? Poszłam dopiero w wieku 26 lat, bo nie wiedziałam, jak mu to powiedzieć, ale się. przełamałam Powiedziałam, że jestem, a on mi na to: "Nie to nie". ciężko mi było, mimo iż to lekarz.Wielkiej tragedii nie było. Ja tez nie wiem , jak powiem komuś, jak go spotkam, że jestem dziewicą, ale powiem i ty też, bo to najlepsze rozwiązanie. Najlepiej mówić tak jak jest.

Gość angie.....
ja sie boje ze trafie na kogos kto tego nie zrozumie i uzna mnie za nawiedzona wariatke

Jak nie zrozumie, to nie warto w takim razie inwestować w niego swoich uczuć. To będzie znaczyło, że to nie ten i nie ma co tracić czasu na przekonywanie kogoś, kto i tak niczego nie zrozumie. Nie jesteś dziwna, ja chyba też. lol:-) buziol

Gość angie.....
nie wiem w koncu nie mam 18 lat a dosw facet chyba nie ucieszy sie z doroslej kobiety ktora nic nie wie:O tak mi sie wydaje

No i trudno, są faceci, którzy zrozumieją i tacy co im się w głowie nie będzie mieściło, że się jest dziewicą. Ja nie pójdę z byle kim do łóżka, tylko dlatego, żeby nabrać doświadczenia:-/ pozdr.

Gość angie.....
w sumie masz racje ale mnie to meczy juz juz nic nie pisze bo biadole:(

Gość dziewic taki jak ty
stokrotka wirtualne buziole się liczą :D :D a bo czemu nie? :P ja se tak myślę że musi trafić swój na swego, nie chodzi o doświadczenie seksualne ale o sposób na życie ludzie postępując jakoś tam po swojemu kieruja sie czyms, charakter, wychowanie, nie wydaje mi sie by np mi było dobrze jakbym miał za żone dziewczyne dla której seks z obcym facetem jest czyms ok nawet odrzucajac kategorie łózka to sa dwa różne światy :) angie.... też miałem dziś doła jak cholera ale włączyłem se pare odcinków seriali i mam dobry humor już, nawet jak nie znajde nikogo no to trudno, choc jak sie tak czeka i czeka to wątpliwości nachodzą coraz to większe i wększe, bo co się zyskuje tym czekaniem a co się traci??

Gość dziewic taki jak ty
a jeszcze jedno, bo tak gadacie że jestescie dziwne niby, ja jestem na pewno bo mam tendencje do walenia idiotycznych teksów w towarzystwie nie zawsze w pełni powiązanych z rozmowa :P

Gość angie.....
no wlasnie zyskuje sie chyba wieksza rozpacz przynajmniej ja:( tak bardzo brakuje mi przytulenia nawet nie wiecie a nocy spie z poduszka w rekach juz mi odpierdala:O:O sorry za to brzydkie slowo:)

Gość donner
a ile masz lat?

a ja się trochę obawiam, że jak spotkam kogoś z kim będę chciała się związać na stale i z nim będę mieć pierwszy raz, to w końcu go zdradzę, bo będę myślała jak to jest z innymi...

Gość angie.....
ja jestem chora romantyczka bomarzy mi sie taki zwiazek tylko z jednym facetem w ktorym bede szalenczo zakochana a on we mnie hehe aj glupia romantyczka ze mnie za duzo telenowel brazylijskich chyba sie naogladalam za mlodu:P

ja może nie na telenowelach, ale na amerykańskich komiediach romantycznych wychowana :p (takich np. z Meg ryan i Tomem Hanksem) :p

Gość angie.....
czasami sie zast czy ja aby jestem normalna teraz dziewczyny korzystaja z zycia bawia sie a ja durna romantyczka czekam na cos co moze nigdy nie przyjdzie:(

Gość dziewic taki jak ty
adelajdo ja też mam takie cos że bedę chciał zobaczyć jak to jest z inną, ale zdradzić bym nie zdradził, co najwyżej odszedł przedtem, ale takie scenariusze to se można pisac na papierze lub tu na kafe, najpierw trzeba choć jedna osobę spotkac ;) a przecież to jest takie trudne :) komedie romantyczne itp nie sa za dobre bo one nie maja nic wspólnego z rzeczywistością, miłość istnieje ale dni codzienne nie sa takie proste i kolorowe jak na filmie

też mam takie myśli :( ale z drugiej strony żyjemy w takich czasach, w których same możemy decydować o swoim życiu, więc nie ma się co zmuszać do czegoś, czego nie chce się robić; przecież nie wszyscy muszą postępować tak samo