Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Porabany ten świat

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Mam po 20stce i jestem dziewicą;-) Ale nie traktuję tego faktu , jak złotego runa lub skarbu tylko dla męża. Bo w życiu nie ma królewiczów na białym koniu. Seks jest bardzo ważny, każgy , kto spróbował choćby pieszczot wie ,że także bardzo przyjemny.;-) Więc po co czekać?

Gość Taki sobie jeden 1
..do taka sobie jedna 1... napisałaś: "Raja Ja mam 32 lata i też nigdy nie miałam stosunku płciowego. Zrobię to wtedy jak wyjdę za mąż. A do tej pory nie spieszyło mi się za zamążpójściem." ...Moim zdaniem BOISZ sie seksu.

Gość albo
po prostu nie znalazł się taki, z którym raja chciałaby sie przespac... jesliby tak wlasnie bylo, to ja ją doskonale rozumiem, bo w mok przypadku tak wlasnie było.. :o

Gość pani starsza
myślę że to sprawa indywidualna; jestem po czterdziestce ;mam dwoje dzieci -dziewicą nie jestem- ale uważam że życie tak szybko ucieka ... a po za tym ja akurat trafiłam na męża ,,gada'' pod każdym względem! i może dlatego-żałuję że nie uprawiałam seksu ze swoimi chłopakami , każdy z nich wówczas znaczył dla mnie dużo więc do dziś żałuję.... W tej chwili jestem po rozwodzie,zniszczona fizycznie i psychicznie; zaniedbana , nieatrakcyjna i ogólnie do bani! A moje wspomnienia to gówniane 15 lat małżeństwa = prawie bez seksu,szacunku,miłości i szczerości.Nie żałujcie swojego życia ono naorawdę szybko ucieka! POWODZENIA!

no tak, tylko czasami to wcale nie jest takie proste znalezc kogos, kto cie pozbawi dziewictwa, bo ja bym to chcialam zrobic z facetem, na ktorym mi bedzie zalezalo (a na takiego nie moge trafic :o), a nie z pierwszym lepszym, ktory sie przypląta..

Gość anniaa
a ja dodam, ze osoatnio mnie wkurwiła opinia( sorry, ale wkurwiła na maksa) dziewczyny 18letniej, która powiedziala do mnie" przykro mI" , kiedy gdzies w rozmowie wyszlo, ze jestem dziewcica ( mam 22lata)......w ogole zaczynam sie tego wstydzic, a przeciez kiedys moze to byc wielkim darem dla mojego "skarbeczka" ...ale swiat wokól zawsze byl niezruzmialy

Gość pani starsza
o ile ten,, skarbeczek'' będzie tego wart! Wiem ze różnie to bywa i nie wszystkich można osądzać jednakowo ale po moich doświadczeniach przyznam się że żałuję że nie zdradzałam męża-a mogłam i nie jeden raz.Czasami to czekanie na tego jedynego a potem ta uczciwość po prostu zawodzi.Nie twierdzę że należy obdarować sobą byle kogo ale myślę że wystarczy odrobina sympatii .

Gość piupagaaaa
pewnie jestes brzydka jak noc skoro nikt cie nnie kocha..... a zycie ucieka i nie wiesz co tracisz.... potem bedziesz stara baba bez przezyc i bedziesz sie wsciekac na caly swiat - taki syndrom nie dopchania

Gość pani starsza
piupagaaaa-myślę że jesteś młodym sikaczem (sikaczką-mam nadzieję że nie), nie znasz życia albo tyłki przysłaniają ci oczy.Każdy ma jakieś wspomnienia, i myślę że każdy jest kochany , był lub będzie tylko czasami bywa że lokujemy swoje uczucia nieodpowiednio i okazuje się że poświęcmy się dla osoby nie tej co powinnyśmy.A muszę jeszcze ci sikaczu młody dodać że jestem kochana- mam dwoje wspaniałych dzieci.

Dzięki Wam kobietki i być może faceci.Opinie większości z Was naprawdę podnioły mnie na duchu.Zaczynam wierzyć,że jeszcze mi się ułoży,czego i Wam(jeżeli jeszcze to się nie stało) życzę.

dzis tak sie zastanawiałam, co by bylo, gdybym poczekała z rozdziewiczeniem do slubu a potem by sie okazało, ze seks z mezem nie bylby przyjemny... :o

po tym, ze - bez udawania czegokoliwek - wrzeszczałabym z rozkoszy kochajac sie z nim :p wiecej by mi juz nie musiał dawac ;)

Gość malgoska6
wogle to dziwne co sie pisze o dziewictwie ,to nie jest wazne czy sie nia jest czy nie a wazne jest czy jest sie gotowym na zwiazek .i co z tego ze nie jestem dziewica kiedy czuja ze zostane samotna kobieta???

Gość Mariama
Dokladnie, ja stracilam dziewictwo kiedy mialam 25 lat, czyli 3 lata temu, mialam 2 kochankow i kilka przygod, ale ani jednej milosci. Czuje sie nadal troche jak dziewica.

Gość tez dziewica
A ja mam problem.. mam 22 lata, jestem dziewica, ale nie to jest najgorsze...Najgorsze jest to,ze mam chlopaka juz od 4 lat... i go kocham, itd. ale nie potrafie sie przelamac... w ogole to go kocha,m jeszcze bardziej za to,ze on na mnie wciaz czeka... tak bardzo bym chciala mu podarowac siebie,lecz nie potrafie... fizycznie jestm gotowa na maksa, ale psychike mam slaba... poza tym za bardzo sie boje skutkow... Pozdrawiam wszystkie dziewice :) ciesze sie,ze jestescie na tym swiecie:)

ja tez sie ciesze, ze jest jeszcze pare dziewczyn na tym swiecei, ktore wciaz sa dziewicami ;) przynajmniej wiem, ze nie ejstem ostatnia choc chcialabym juz zakosztowac co to seks :) (ale tylko z kims, kogo naprawde pokocham, a z tym jest najwiekszy problem :o)

Gość
Tak sobie czytam(jestem jedną z Was-31 l) i tracę juz nadzieję,że poznam kogoś,kogo pokocham i co najważniejsze,że ten ktoś odwzajemni moje uczucia.Jestem zdołowana,ale być z kimś,zeby się pozbyć\"balastu\"-to nie dla mnie.Nienoramlna chyba jestem.

tak sobie własnie myślę, ze gdybym dociagnęła do 30-tki i nic by sie u mnie nie zmieniło z dziewictwem, to chyba przespałabym sie z pierwszym, ktory by mi sie choc trochę spodobał, zebny pozbyc sie tego \"ciezkiego\" wiana ... :o ...pewnie wiekszośc z was powie, zebym sie w czoło punkęła ale ja wcale nie ejstem dumna z tego, ze wciaz jestem dziewica.. :o wrecz przeciwnie.. :-(

Gość taka sobie jedna 1
Zaraz się okaże, że jest nas więcej niż nie dziewic ha ha

hehe, to by bylo dopiero odkrycie! ;) chyba na miarę odkrycia innej cywilizacji we Wszechswiecie ! :D

Gość 24
Snejki, a masz jakiekolwiek doswiadczenie z plcia brzydka? Calowanie, trzymanie sie za lapy?;) Ile masz lat?

no jakies tam mam (jak na dziewicę to chyba nie takie znowu całkiem małe ;) ), ale to nigdy nie bylo nic poważnego ani długotrwalego... :o niestety :-(

Gość 24
Hmmmm ja mam zerowe doswiadczenie w kontaktach z facetami...:O

Gość 24 letnia nie dziewica
Nie wysmiewam i nigdy nie wysmiewalam dziewic, ktore maja wiecenj niz 25 lat. Roznie sie w zyciu uklada. Ja nie jestem aktoliczka, nie uznaje wiec slubow koscielnych a co za tym idzie nigdy nie myslalam o tym by czekac do slubu. Nie puszczam sie na lewo i prawo i nigdy nie puszczalam. Bylam w kilku zwiazkach, kiedy trwaly bylam zakochana i kochalam sie ze swoimi partnerami bo to jest naturalne i nieodlaczne w milosci. Traktowanie dziewictwa jako skarbu jest tak samo bezsensowne jak traktowanie go jako czegos bez wartosci, to jest po prostu czesc nas i jego posiadanie lub brak wcale nie jest niczym nadzwyczajnym. Teraz jestem w zwiazku z mezczyzna, z ktorym chce spedzic zycie, on chce je spedzic ze mna. Nie bylo dla mnie wazne ile mial partnberek przede mna, jego tez to nie interesuje bo na litosc boska w milosci liczy sie wspolna przyszlosc a nie przeszlosc!!!

24 --> oj :o a dlaczego do tej pory zadnego nie zdobyłas?

Gość 24
To proste. Nikomu sie nie spodobalam.

no właśnie, \"roznie sie w zyciu uklada\"... mi sie niestety nie ulozylo az tak wspaniale, bym zdecydowała się pojsc z facetem na całosc... :-( ale jak tak dalej pojdzie, to chyba bede sie musiała zdecydować, bo to wstyd w \'podeszłym\' wieku wciaz byc dziewcia.. :o