Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca kobietka

KOBIETY, ILU MIAŁYŚCIE PARTNERÓW??

Polecane posty

Gość mooo
33 lata ,12 partnerów ,ale całe zycie jeszcze przede mną :)

Gość Rubia 27
Mam kogoś na oku,ale wychodzę z założenia że to facet robi ten pierwszy krok

Gość a ja mam 29 lat i
10 partnetów z 1 współżyłam z 6 uprawiałam seks bez współżycia a poza tym z 15 się całowałam :-) :-) :-)

Gość gęga
26 lat, i 4, lacznie z moim mezem.. zaluje, ze nie poczekalam wlasnie na niego.. 16 partnerow to jak na moj gust stanoooooooooooooowczo za duzo.. nie doczytalam, nie mam czasu, ale mam nadizje,z e robisz regularnie badania na hiv i choroby weneryczne..

Gość japoneczka83
mam 23 lata i 43 partnerow. lubie to robic po prostu..zkazdym jest inaczej.zdecydowanie wole wakacyje przygody niz bzykanie z kolegami- tamci tylko plotkuja potem choc fajnie byc taką sławną w szkole :) robilam to juz podstawowoce, z kilkoma kolegami

Gość misiaweczka_taka_mała
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo, gdzie te baby?

gęga, ale dlaczego żałujesz?? gdybyś nie miała doświadczenia z poprzednimi może nie doceniłabyś swojego męża? :) co jest takiego przykrego w posiadaniu w swojej historii trzech wcześniejszych facetów??

Gość szczery do bólu
kobieca mam wrażenie że szukasz dla siebie bratniej duszy, być może żeby zagłuszyć w sobie jakiś żal że się zwyczajnie puszczałaś (Twoje ciało, twoje prawo, może masz taki temperament, najważniejsze że Twój partner to akceptuje), bo inaczej tego się nie nazwie. z badań (chyba Durexu, ale nie jestem pewien) wynika, że średnia ilość partnerów w Polsce na łebka to 5 szt, natomiast tyle ile Ty masz to chyba tylko we Francji wypada (16 albo 17)

Gość szczery do bólu
nie bierz do siebie tego "puszczałaś" jako obelgę - to się po prostu tak w społeczeństwie nazywa

Gość rubicia
lat 34 i ooooooooooooojjjjjjjjjjjj nie jestem w stanie policzyc i malo tego bo nie zaluje niczego :-)

Gość rubicia
dodtakowo z wieloma utrzymuje kontat. Zasada nie opawiadamy facetowi o poprzednich stosunkach pelna dyskrecja niech na dana chwile ten bedzie dopiero drugi i ot filozofia :-)

Gość szczery do bólu
nie ma to jak szczerość w związku

Gość rubicia
Szczery do bolu, to nie brak szczerosci tylko nie chwalenie sie ze swoich milosnych przygod.

Gość szczery do bólu
czyli brak szczerości - komuś takiemu nie można zaufać

Gość hahah
faceci to hipokryci i debile, moj dostal szalu, jak sie dowiedzial ze mialam kilkunastu facetow przed nim, ale to ze byl zonaty i nie chcial sie rozwiesc, to dla niego bylo wszystko w porzadku, inwalida umyslowy.

Gość milczenie owieczek
zbłąkanych trwa ....

szczery, ja nie wiem co taki porządny chłopczyk, jak ty robi w ogóle na tym forum! :) absolutnie nie obrażam się za to, że uzywasz słowa \"puszczac się\". ja myslę, że cię to podnieca, więc uzywaj, ile wlezie :D zrobiłam równiez ankietę przez gg w pracy, usmiałyśmy się ile wlezie, okazuje sie, że te najcisze w pracy mają niejedno na swoim koncie hehe ;-)

szczery: wkurzasz się, że nie tylko sypiałam z wieloma facetami, ale jeszcze do tego smiem o tym mówić i co gorsza jestem bardzo pewna siebie, a ty sie boisz takich kobiet, kotku, prawda? ;-) a co do mojego faceta: wyobraź sobie związek, gdzie ma żadnych warunków typu dopuszczalna liczba partnerów w przeszłości, no wiesz, związek dwojga dorosłych ludzi, ustawionych w życiu, chcących zbudowac coś razem - bez fochów i zbednych wymagań. Brzmi obco? hehe

Gość Rubinka34
Kobieca jestes wielka :-)

Gość rubicia
Popieram w 100%

a że na forum gadam..bo ja w ogóle mam duzo do powiedzenia :D w pracy mi sie ostatnio nudzi, lenia mam to przynajmniej o wesołych sprawach tu sobie popisze..;-)

Gość szczery do bólu
kobieca - podnieca mnie to co piszesz, normalnie nie mogę usiedzieć na miejscu, poza tym mam 13 lat i ganiam wiewiórki po strychu ;-)

Gość kukukkuukukuku
29 lat i 1 partner

Gość szczery do bólu
szanowała się - cała tajemnica a co do strachu to bałbym się z kimś takim życie sobie układać - taka niestałość uczuć nic dobrego nie wróży kończę odpisywać w tym temacie ;-)

Gość 27 lat
jeden partner. I tak ma pozostać! :)