Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Największe wady naszych ex...!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość anastazjaaaa
Aha, ten mój ostatni namiętnie dłubał w zębach. Po posiłku zaczynał sie nerwowo rozglądać za czymś do dłubania (łazienka, a wniej pasta, szczotka i płyny do płukania ust były oczywiście:)) Jak w końcu wykrył, że w jednej z szuflad mam cienki drutek w zwoju, to sobie go jawnie ucinał, siadał na przeciwko mnie i dłubał, dłubał, dłubał.... drugą ręką zbierał to, co wydłubał. Na koniec drutek podrzucał do kasetki z MOJĄ biżuterią błeeee jeszcze dziś mi się podnosi... a na wszelkie sugestie, aby po posiłku po prostu poszedł umyc zęby tak jak inni cywilizowani ludzie, mówił, że to nic nie da.Najgorrse jest to, że ja mam kilka plomb, a on cudne zdrowe (acz żółte z niemycia:)):)):))0 zęby:))

Gość rozwiedzionażona
Mój od póltora roku były, niestety pod jednym dachem- nie pracuje od zawsze, dba o urodę, spina sobie skórę twarzy jakimiś drutami które mu wystają z twarzy, na noc zawija sobie tę gębę bandażem elastycznym i wygląda jak Tutenhamon, jak go pierwszy raz zobaczyłam, to omal nie zemdlałam, myślałam,że miał wypadek:)) Zbiera pestki z wiśni i suszy je, ma całe wory, a także skorupy z jajek które suszy i które okropnie śmierdzą. Nie wiem, co on planuje z tym zrobić, kumpela mówi, że wydestyluje cyjanek i mnie otruje:(( zabrał mi 3/4 mieszkania w którym składuje różne śmieci znalezione na śmietniku, a także okna balkonowe, jak ktoś sobie wymieniał. Ma też sporą kolekcję opakowań papierowych, kartonowych, metalowych. A że wszystko wie najlepiej i ma dużo czasu- sam sobie gotuje jakieś potworne mieszanki żywieniowe, które cuchną jak sto diabłów. Np mieszankę makaronu z konserwą rybną. A ma ten baran wyższe, gra na 3 instrumentach, zna niemiecki, hiszpański, angielski, rosyjski, perfekt, nosi kucyk, ma 58 lat i jest totalnie pop....

Gość edek111
Sorki, ale skorupki od jajek nie śmierdzą...

Gość rozwiedzionażona
edek, a co też zbierasz i wiesz na pewno??:)) że nie śmierdzą??

Gość edek111
Wiem, że nie śmierdzą bo znajomy zbiera to też. Jako nawóz do swoich roślin, czy do czegoś tam, w każdym razie wykorzystuje bo to żródło wapnia. Szybko wysychają i nie śmierdzą.

Gość rozwiedzionażona
Edek, ale poważnie, on nic nie hoduje, hoduje sam siebie i nie wiem, po co doprawdy, a jak myślisz, czy on to może zjada, jak nie widzę, np na kości?? lub na jakieś maseczki? Te druty to wymyślił ostatnio, przedtem był tylko bandaż>>>

Gość edek111
Jedną babkę taką znałem, która skorupki zbierała, mieliła i chyba je jadła bo ponoć na kości a babka po 50 była i miała za mało wapnia. Powaga taki dziwny ten koleś ?

Gość rozwiedzionażona
edek, wszystko to święta prawda, aż nie do uwierzenia te druty wymiatają

Gość edek111
Hehe. Koleś ma obsesję pewnie na punkcie zdrowia i urody i chce za wszelką cenę, dziwnymi metodami zatrzymać, albo cofnąć czas, ale niestety, to tylko pozory, jakkolwiek efekty mogą być, ale zegara biologicznego nie da się oszukać. :)

Ten \"Tutenhamon\" od skorupek moze miec powazne zaburzenia psychiczne, mimo, ze opis jego poczynan jest naprawde zabawny.

Gość bulu ublu u
moj po zerwaniu na imprezie strasznie sie na mnie slinił zlapal za cycka i prponował sex bez zobowiazan;p ogolnie zdradzał, zachowywał sie jak idiota na imprezach, nie tanczył tylko plonsał;p byl chudy i wysoki i wygldalo to przekomicznie;d mial odstajace uszy:P wogole byl głupi, nie miał zadnych zainteresowań. Nie potrafił sie całować. Jak z nim zerwałam zalil sie mojej przyjaciołce ze zostało mu juz tylko picie do lustra dziecinada;p

Gość wiolett5321
a tutenhamon rzadzi:) i strasznie podobalo mi sie jak to facet nie mial co opowiadac i opowiadał ze np pajak na niego usiadł buhehe;d

Gość anastazjaaaa
pająk też dobry, ale u mnie na pierwszym miejscu UFO, czaicie, facet nie idzie na randke, bo miał bliskie spotkania trzeciego stopnia:)):))

Gość wiolett5321
no wiem wiem ufo dobre ale z ufo juz jada wszyscy :) pajak jest wyjatkowy cytuje: Jakimis glupotami sie chwalil ze pajak na niego spadl i wogule i jeszce dwa mistrzowskie 1. Gdy odbieralam telefon od niego slyszalam najpierw glosne beknięcie, potem o ku... i dopiero przemowil ludzkim glosem, 2. Hipochondryk. Gonił kiedyś ujadającego psa w nocy na mrozie i powiększyły mu się potem węzły chłonne, więc wszystkich zadręczał wtedy, że chyba ma HIV jak mozn ganiac szceajacego psa?:D nie moge :D:D:D

Gość anastazjaaaa
a, jeszcze jedno, koleżanki mąż, nie były, ale śmiesznie, kupuje sobie te same kssiążki, tzn te same tytuły, tylko różne wydania. I nie czyta ich, tylko bierze po dwie, trzy i ogląda komentując- no, tu na tej stronie to jest dotąd wydrukowane, a tu znowu ta literka tak... i tak do siebie gada. Albo bierze kubeł ześmieciami i wychodzi na kilkanaście godzin, kubeł pod drzwiami pełny, żeby nie było wątpliwości...

Mój eks 1: -zniszczył mi psychikę do tego stopnia, że chciałam się zabić -twierdził że wszystkie dziewczyny to kur**-wszystkie bez wyjątku -nie pozwalał mi kolegować się z chłopakami a z dziewczynami tym bardziej bo one mnie na złą drogę sprowadzą -opalał tylko twarz na solarium (morda czerwona jak Indianin a szyja i reszta blade jak u trupa) -PRZEPRASZAM ALE TO MUSZĘ PODKREŚLIĆ-NA PLAŻY OPALAŁ SIĘ W KOSZULCE I JAK SZEDŁ KAPAĆ SIĘ W MORZU TO RĘKAMI ZAKRYWAŁ CYCKI SWOJE, ŻEBY GO LUDZIE NIE PODGLĄDALI bo kobiety też zakrywają piersi stanikami :-O -pedant i beksa-nie zapomnę nigdy jego kremów na zmarszczki Mój 2 nawet nie chłopak bo tylko się 3 razy spotkaliśmy bo jak zobaczyłam WADY które traktował jak zalety to odechciało mi się wszystkiego -hipochondryk i miłośnik leczenia się czymkolwiek i gdziekolwiek -miał wieczne problemy z zębami a wpieprzał cukierki jak szalony -nie mógł pogodzi się z faktem , że pary całują się np. w tramwaju czy miejscu publicznym - jechał na drugi koniec miasta po jedną paczkę kawy bo taniej -zawsze osobno mył głowę a potem czekał 2 godziny aż mu włosy wyschną cho miał może z 1 cm ich -ALE największe obrzydzenie mnie wzięło jak zobaczyłam go kiedy zdjął koszulkę a tam na plecach miał SKRZYDŁA z czarnych włosów i wyglądał jak czarny anioł

Gość wiolett5321
czarny aniol padłam buhahahahaa :D:D:D

Gość 73721
Dziewczyny , czemu sie z takimi facetami spotykacie ? i dlaczego potem swoją frustracje przelewacie na innych ? to jest przecież błędne koło !

Gość anastazjaaaa
bardzo pouczający topik, piszcie, piszcie:)) Myślałam, że tylko ja trafiłam na poje.....A czemu jesteśmy lub byłyśmy? No bo takie to społeczeństwo jest. Wprawdzie się mówi- za każdym wspaniałym facetem stoi jakaś wspaniała kobieta, a za każdą wspaniałą kobietą stoi.... ona sama, to jednak samotna kobieta w naszym społeczeństwie- pierwza myśl-oooo, coś z nią jest nie tak, nikt jej nie chce. I my, durne, w to wierzymy.A kysz!!!

Gość edek111
Nie w tym rzecz. Każdy jest inny. Kobiety też mają wady i trafiają się naprawdę pokręcone. :)

Gość anastazjaaaa
edek, jasne że się trafiają. Nie traktuj tej wypowiedzi jako ataku na siebie, ale popatrz wokół. ja jeszcze nigdy nie widziałam na ulicy sikającej offen baby, faceta- bardzo często (może to z przyczyn instrumentalnych:)) ) ile razy jestem na jakimkolwiek dworcu- generalnie przeważają bezdomni- faceci. A faceci mająwiększe szanse, na pracę zawodową, na karierę, na dach nad głową. To ostatnie- wystarczy, żeby był troche miły i sie mył. w naszym społeczeństwie konkurencja damska duża. A tu się nawet tego nie chce. A czy spotkałeś sieęz kobietą- gwałcicielem, mordeczynią seksualną, obnażającą się publicznie? Nie mówię o realu, tylko przykłady z info. A facetów w tej grupie pełno. Sama się zastanawiam o co tu chodzi, bo z drugiej strony najwięcej wśród Was geniuszy, laureatów Nobla, odkrywców, świetnych twórców,ale też popaprańców. Coś jest na rzeczy:))

To i ja coś dorzucę o eksie: -siorbał i mlaskał -miał okropne zęby -mial zniszczone dłonie -mial brzydką twarz -bywał sknerą, na walentynki kupił mi małe czekoladki i maskotkę żabę (!!!) -zazdrosny do potęgi -ciągle opowiadał o bylych dziewczynach ze szczegółami i potajemnie utrzymywal z nimi kontakty -dużo pił -jego idolem byl jego śp. dziadek, o którym codziennie mi opowiadał -dla zabawy rzucał telefonem po pokoju -dłubał w nosie -pracował jako zwykly robol, a robił z siebie nie wiadomo kogo -mial tylko zawodówkę i twierdził, że studia są do dupy -uważał, że wszystkie studentki to kurwy -podrywal kelnerki, barmanki,hostessy, moje koleżanki -uwielbiał bajdurzyć, godzinami snuł opowieści o swoim wojsku czy szkole, nawet moja mama umierała z nudów -jak chcialam z nim zerwać to mowil, że sie zabije -podniecał się byle czym -ciągle mnie pytał, czy koleżanki zazdroszczą mi takiego chłopaka (!!!) -nachodzil mnie w szkole i robil awantury, że go zdradzam

Gość anastazjaaaa
aha, dorzucę, ten mój pierwszy były co zrobił jaja na polanie w lesie z okazji Powstania Warszawskiego ,to zaczepiał najbrzydsze i przede wszystkim TŁUSTE baby w kasie w tesco czy w realu, (rzado takie są ,ale bywają) i bajdurzył do nich "pani taka zmęczona, takie oczy smutne..." Czy ktoś na panią czeka? Na pewno kocha.. jak pytałam why i po co traci czas, to mówił, że taką nikt się nie interesuje i musi ją dowartościowac, potem sie okazało, że gustuje właśnie w takich pasztetach, tłustych, niedomytych, niedopranych, on naturell:)) a jakby go kto na ulcy spytał, o godzinę, albo o drogę, to potrafił gościa zamęczyc pytaniami o pierdy merdy, tak, że mu zabrał z godzinę, tamten nie był się w stanie uwolnic. Kiedyś po prostu odeszłam i pojechałam autobusem do domu, odezwał sie za parę godzin, twierdząc, że się im tak miło rozmawiało. :)) Wytrzymałam 3 miesiące, jest ze 150 kg kaszalotem o niemytych włosach,nogach jak balerony, sapiącym i fukającym podczas przejścia przez ulicę. Każdemu według zasług.:))

Gość melinda ducatti
"wytrzymałam z nim pół roku bo myślałam że umiera na raka" dobre! :D:D:D

Gość anastazjaaaa
melinda, a zauważyłaś, że mój trzeci mi mówił o amputacji rąk, bo miał na nich pryszcze?? Jakbym tego topiku nie czytała, tobym nawet nikomu się z tego nie zwierzyła, tak bardzo wydaje się to nieprawdopodobne, pająk, UFO, dtuty na twarzy, łóóóó Boże:)):))

Gość anastazjaaaa
druty, u Tutenhamona:))