Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyganka...

mam 34 lata... szukam kogoś, kto ...

Polecane posty

Gość cyganka...

Ma dość tego, co go otacza, chce coś zmienić, wie, że można inaczej...Nie mieści si ę w ramkach... hej... jesteście tam?

Gość cyganka...
Jesli C się przypomni... jesli dziwisz się, że już tyle lat minęło... jeśli... cos tam coś tam... napisz... O.K.? cyganka2@eu.onet Jesli nie prszszkadza Ci, że nie jestem tak piękna, jak eziewczyny z fot\rum, jeśi nie prszkadza Ci , że jestem stara dupa, jesli nie prszkadza Ci, że nie szukam męza, a tylko znajomych; jesli nie przszkadza Ci, że mam zielone oczy... jesli... spróbuj...

Gość cyganka...
i jęsli nie prszkadza Ci, że a) mam dysgrafię b) mam dziwną klawiaturę i robię literówki.... c) ważę więcej niż 60 kilo d) jestem kobietą...

Gość cyganka ++
Czemu nie chcesz rozmawiać tutaj ? hehe - chyba wiem o czym piszesz . Nie mój swiat nie moja rzeczywistość . Co chcesz zmienić ? czego szukasz?

Gość cyganka...
Chcę przestać być jedyną pijaną starą dupą, w świcie, gdzie moi rówieśnicy mają tylko rodziny, samochody, stanowiska, pryncypia i tp. Jakkolwiek humorystcznie to nie brzmi...

Gość pani melancholia
Czy to ma być ktoś szczególny ten z kim chcesz rozmawiać?

Gość cyganka...
Nie, tylko nie uważać, że uczciwość i niezaradność, to grzech... Ech, napisze coś o sobie... Mam 34 lata, wyglądam i co gorsza czuję się młodziej, aktualnie jestem bezrobotna, we wrześniu bronię doktorat, nie jestem piękna, nie jestem w zwiazku ( i nie szukam rozpaczliwie partnera), szukam znajomych, przyjaciól, który mają czas pogadać i nie uwżają tego za stratę czasu, ludzi, którym się jeszcze coś chce, mimo wieku poststudenckiego, których nie gorszy wypicie od czasu do czasu jednego piwa za dużo... Nie wiem, co ktoś mógłby chcieć wiedzieć... Ale czekm na pytania.....

Gość pani melancholia
jak Ci idzie praca nad doktoratem,utknęłaś?

Gość cyganka...
Czekam na recenzję... Drugą, pierwszą już mam, ale to chyba nie jest istotne... Mam nadzieję, że ktoś nie odebrał tego, jako przechwałki... I tak jestem parę lat do tyłu ze względu na bujną młodość ;)

Gość cyganka...
ROBAL---> dziękuję, również pozdrawiam Na razie idę spać, miłych snów [ cześć]

Gość pani melancholia
Nie nie odebrałam tego jako przechwałkę,po prostu to zainteresowało mnie osobiście,bo mam w domu takiego delikwenta ,który rok temu powinien obronić i się zaciął.Też mu ciężko nie wie co ma ze sobą zrobić,co więcej przeraża mnie,że chce w życiu zupełnie coś innego niż tamto

Gość pani melancholia
dobranoc cyganko.Pojaw się jutro .ok?