Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi przykro

Czy rodzeństwo może nienawidzieć siebie nawzajem??

Polecane posty

Gość jest mi przykro

Byłyśmy z siostrą wychowywane jednakowo, a mimo to ona tak mnie nie cierpi, że czasem boję się jej. Jestem starsza o 3 lata. Zawsze marzyłam o tym, żeby być jedynaczką. Ta dziewczyna zgotowała mi piekło na ziemii i jeszcze w dodatku traktuje mnie jak śmiecia. Ma ktoś podobnie??

Gość jest mi przykro
Mam 20 lat. Ona kiedyś taka nie była, zmieniły ją koleżanki, otoczenie. To ja haruję jak wół, piorę jej gacie i sprzątam pokój, a jak raz mama poprosi ją, żeby poszla po zakupy to od razu naskakuje na mnie, że jestem tak leniwa, że nie chce mi się podnieść tyłka z fotela.

dziewczyno,opamiętaj się!!!!Czy ona jest kaleką,Bozia rączki jej urwała?Dlaczego ty za nia sprzątasz,pierzesz?Sama z siebie robisz jej służącą. Dajesz soba pomiatać,olej ją.Niech zarośnie syfem,niech sie wstydzi przed znajomymi burdelu w pokoju.To jej problem nie twój.Nie dyskutuj z nią.Traktuj jak powietrze.Ona nie zmieni swojego nastawienia do ciebie dopuki nie odczuje na własnej skórze jak to jest.

Gość najgorsze juest to ze trzeba
płacic za błedy rodziców.... ja tez bym wolał aby poprzestali na jednym dziecku... RODZENSTWO TO PRZEKLESTWO !