Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktos z

Czy ukonczenie uczelni bez magistra daje prawo mowic ze mamy wyzsze wyksztalceni

Polecane posty

Gość Ktos z

prosze o odpowiedz

Gość .....jiopkl
nie!!!!!!!!

Gość Gracie Lou
No, chyba nie. Byc moze sie wtedy mowi, ze to jest wyzsze niepelne. Ale nie jestem pewna.

Gość Ktos z
Bo wlasnie moja zona twierdzi ze tak ,, chodzilo mi o wyksztalcenie humanistyczne a nie np. o ludzi ktorzy koncza i maja tytul inz.

Gość Szympulka
NIE!!!

Gość olaolaola
Jasne, że tak! To tak samo jak ktoś kończy liceum ale nie ma matury, wtedy jest wykształcenie średnie ale po prostu bez matury, tak samo z wyższym.

Gość wyspa
Nie! Nawet Olek Kwasniewski na tym wpadl :) Ja skonczylam teraz mgr ale sie nie obronilam, wiec NIE MAM wyzszego wyksztalcenia (tzn. mam, tylko ze licencjat, czyli wyższe zawodowe :P )

Wyższe masz po zakończeniu uczelni, magister daje tobie tytuł zawodowy... niepełne wyższe masz po ukończeniu pirwszego roku.

Gość spinacz
A jak masz tytul inz.?

Gość Mylisz się Mortifier
Wklejam: "Magister” to tytuł zawodowy (nie naukowy! - tym jest tylko i wyłącznie tytuł profesora), równoważny tytułowi zawodowemu lekarza oraz księdza. Posiadanie któregoś z tych tytułów (lub tytułu inżyniera) oznacza, że ma się tzw. "wykształcenie wyższe ”. Kto ukończyłby pełne studia, zdał wszystkie egzaminy (a więc posiadał absolutorium), lecz nie napisał pracy magisterskiej, która zostałaby przyjęta przez jednostkę prowadzącą studia magisterskie oraz nie zdał EGZAMINU MAGISTERSKIEGO wieńczącego studia, ten uzyskałby jedynie "wykształcenie niepełne wyższe”.

Gość samsung82
No wiec jak to jest?/?? po mgr studiach bez obrony???:(((

Gość samsung82
:))) tyle wiem:)

Gość samsung82
sluchajce bo ja mam tytyl licencjata(czyli wyzszy zawodowy) i ukonczone mgr uzup.ale wlasnie bez obrony:( wiec jak to wliczac bo teorii jest tysiac.Wyzsze zaowodowe kolejne????(bo bez tytulu ale mam absolutorium?:)

Gość gość
sluchajce bo ja mam tytyl licencjata(czyli wyzszy zawodowy) i ukonczone mgr uzup.ale wlasnie bez obronysmutas.gif wiec jak to wliczac bo teorii jest tysiac.Wyzsze zaowodowe kolejne????(bo bez tytulu ale mam absolutorium?usmiech.gif Nie masz po prostu wyższe licencjackie.