Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambaa

Jakie łóżeczko????

Polecane posty

Gość mambaa

Cześc dziewczyny, Jestem na etapie kompletowania wyprawki. Zastanawiam się nad łóżeczkiem. Podobają mi się łóżeczka turystyczne, tylko nie wiem, czy dla takiego maluszka sa bezpieczne?? Co wy o tym mysśłicie?

Ile ludzi, tyle opini. Ja posiadam oba. I tradycyjne i turystyczne. I z ręka na sercu mogę powiedzieć, że turystyczne jest o niebo lepsze dla malutkiego dziecka bo: 1) podczas wiercenia się w nocy nóżka ani rączka nie wchodzi między szczebelki 2) podczas wiercenia się włóżeczku we śnie nie ma obawy, że dziecko uderzy główką o szczebelek 3) latem można takie łóżeczko wystawić do ogrodu i nakryć moskitierą - dziecko śpi bezpieczne ( łóżeczka tradycyjnego tak się nie da, chyba że całą plandekę z moskitierowej siatki byś uszyła... 4) łóżeczko składa się i rozkłada w 15 sekund 5) ma kółka i łatwo jest przenosić z miejsca na miejsce 6) kiedy dziecko zaczyna siadać i sie przerwa jeszcze - nie poobija się o szczebelki 7) kiedy już wstaje - nie poobgryza drewnianych boków. 8) kiedy już podskakuje nie ma obawy, że wybije sobie ząbki o drewnianą balustradę, nie przytnie wargi itd. Wad póki co nie znalazłam. Użytkuję już 1,5 roku. Acha - i 9) - po złożeniu zajmuje tak malutko miejsca, że jak niewielką torbe - można wszędzie w odróż zabrać ze sobą. Drewniane tradycyjne - ma tę zaletę, że można z niego wyjąc szczebelki i starsze dziecko może sobie z niego swobodnie wychodzić. Ale widziałam już i turystyczne takie, którym odpina sie jeden bok - efekt ten sam. Jestem bardzo zadowolona z \"mojego\" łóżeczka. pozdrawiam

Łóżeczka turystyczne są bezpieczne. Ja też mam takie. Dodatkowo może pełnić funkcję kojca gdy maluszek już podrośnie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.