Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ubi tu Caius ego Caia

Szczyty lenistwa

Polecane posty

Gość a mnie sie nie chcialo
Vikipola! Spoznione, ale szczere:D Ja mialam urodziny trzy dni temu, ale tez nie wiem do kiedy postoja moje kwiaty:(

Gość Vikipola
Nie chce mi sie pojechac po umowy za jakies rzeczy ktore ostatnio robilam.

Arawa! no coz, nie wszyscy sa doskonali:O:O:O

No oczywiscie odsuwam niektóre sprawy , np. mycie okien , ale pranie 5 x rzeczy , bo się zaśmierdły w pralce... Uważam sie za ogromnego lenia , ale chyba niesłusznie:P

Gość Vikipola
Zawsze jak kupuje cos nowego to patrze czy aby nie trzeba tego prac recznie, mam taka jedna bluzeczke i lezy w koszu na brudy od sylwestra.

mam to samo z pralnia chemiczna:(

Tak,tak! Rzeczy recznie prane pozostaja nieprane od ...ho ho...a moze jeszcze dłuzej:D za to jak juz robie pranie to wrzucam wszystko,powstrzymuje sie od dywanow i pokryc na fotele:P zeby za jednym zamachem miec wiele z głowy

Arava! Nie przejmuj sie! my sie pocieszamy, ze nie jestesmy osamotnione w swoim lenistwie, a Ty pomysla sobie, ze przy nas jestes doskonala:D

Gość Śledzę wasz topick i
malae5 - nie wierzę :o uoeee... Kurcze, nie wyobrażam sobie kwestii technicznej sprawy. A teraz coś z mojej strony - od Sylwestra mam ketchupową 'gwiazdkę' wysoko na ścianie. Ktoś pewnie potwierał ten nieszczęsny ketchup i 'się mu odprysknęło' :P. Za każdym razem jak siadam na fotelu widzę ją, obiecuję sobie, że zmyję... Z efektem - wiadomym :D

Gość Vikipola
Musialysmy kiedys z przyjaciolka wyrzucic sokowirowke, bo po zrobieniu kilku razy soku z marchwi zadnej z nas nie chcialo sie sprzetu umyc i w koncu wszystko zaschlo i nie dalo sie odratowac. (nie, zebysmy sie specjalnie staraly)

Sledze Wasz topik! i to Twoj jedyny grzech????

Robiąc zakupy nigdy nie mierzę rzeczy ,bo mi się nie chce rozbierać,Zawsze umawiam się z paniami,że jak będzie niedobre to odniosę. One na to zawsze idą. Przynoszę do domu i nie chce mi się przymierzyć. Wkładam do szafy i za miesiąc jak mam okazję to włożyc wkładam. Okazuje się za duże i tak sobie leży,bo już dawno po terminie oddania.

Eeee... Pewnie by mi się coś przypomniało jeszcze. Naczynia myję regularnie, piorę tak samo, sprzątam też - ale ja alergiczką jestem, mam motywację :P O - mam! :D Nie pamiętam kiedy ostatnio myłam lustra na szafie w sypialni, w stanie opłakanym są. Kwiatki też suszę. Ciętych z racji powyższych nie hoduję, ale pewnie byłoby tak samo :P O, i mam tonę gazet w łazience, i zawsze zostawiam pustą rolkę po papierze toaletowym :P :P :P Jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę ;)

Gość a mi się nie chciało
a ja kiedyś z rzeczy nowych kupowałam tylko srebro , bo nie trzeba mierzyć

Gość valeriana
a mnie sie nie chce czasem zmywac makijazu. biore prysznic od szyi w dol i ide spac. rano dokladam kolejna warstwe i jest OK. ale mozna tak tylko co drugi dzien bo gruba warstwa tuszu sie kruszy i fluid sie warzy

Gość Vikipola
Kupilam dzis GW i Dziennik i nie chce mi sie ich czytac.

Kwiatków nie susze , bo zasuszyłam wszystkie.Nie z lenistwa , z zapominalstwa.A niewyjście z psem to barbarzyństwo , kazałabym takiemu właścicielowi sikac na dywan samemu:P

No nie moge:D:D:D Bylo milo, ale spadam na chatke. Nie chce mi sie, ale musze😭 Acha i kubeczek oplukalam(!)

wpadnij później:-D

Jasne! pewnie po drodze przypomne sobie pare grzechow, a kilka nastepnych popelnie:O:O:O

Kiedys gotowałam rosół i zapowiedziałam,że na drugi dzień zrobię krokiety/mąż uwielbia/.Nie chciało mi się robić,zrobiłam coś innego a mięso dałam psom. Po kilku dniach przypomniał sobie o krokietach i szuka i szuka w lodówce.Pytam: czego tak szukasz-a on krokietów ,bo jeszcze nie jadłem.

Ooo... A teraz coś, ekhmm.... ekstra :P Mieszkając jeszcze u rodziców po upojnych chwilach (broń Boże - nocach) z moim chłopakiem wrzucałam zawinięte w chusteczkę prezerwatywy POD ŁÓŻKO!!! Wstydziłam się iść do kosza w kuchni, myśląc, że ktoś zauważy... 18 lat miałam :P

Gość valeriana
poza tym na odpryskujacy lakier nakladam nowy i po 2 tygodniach mam czasem 6 warstw, ktore cholernie trudno zmyc;)

w wolny dzień kupuję margarynę oświadczając, że będę piekła ciasto- juz chyba z 10-ta leży przeterminowana w lodówce

Hihihi! przypomnialo mi sie jak moja cora znalazla ustatnio opakowanie po prezerwatywach i pyta co to? Na to tatus. "to byl cukierek" a mala oburzona " sam zjadles.. a dla mnie gdzie masz?"

Gość Vikipola
>>>sledze wasz topik: To nie lenistwo, to STRACH.

Ja tez co tydzień zapowiadam ciasto na nadzielę ,a w sobote kupuje ciastka

może jeszcze z truskawkowym się wyrobię...jak nie teraz to za rok:-D