Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ubi tu Caius ego Caia

Szczyty lenistwa

Polecane posty

Gość i nie biore kapieli
jak jestem spiaca, gora ciuchow po calym domu, tam gdzie sie akurat rozbieralam tam leza. nie znajde sobie meza :( nie rozpakowalam sie jeszcze z wyjazdu na sylwestra, polowa rzeczy ktorych nie uzywam lezy w walizce, ale juz niedlugo wyjezdzam- nie trzeba bedzie pakowac. sa plusy leniuchowania!

Gość to już dawno nie lenistwo
tylko syfiarstwo i flejstwo.

Gość to lenistwo
fejostwo jets wtedy jak sie dluuuuuuuuuuuuuuuugi czas nie myje itp.Ja sie myje ale odkurzam tylko ra na jakis czas:-P

Gość benaena
a ja mam nieumyte okna już dwa lata, okna są połaciowe i trzeba niestety wejść na drabinę i je obracać - dramat - nie chce mi się!!! dzięki Bogu, że co jakiś czas pada deszc, to je trochę obmywa

Gość życie lodówkowe
mój szczyt lenistwa to : utrata kontroli nad tym co jest w ldówce, chociaż codziennie powtarzałam sobie, że muszę tam posprzatać; po jakimś czasie, (chyba długim) powstało tam własne życie, kosmate włosy wyrosły na serach, na jakijeś zupe wyrósł wielki zielony kożuch, pomidory zrobiły się płaskie, a kurczak niedługo sam by wyfrunął - od nowa porastał czymś w rodzaju piór... nie muszę dodawać, że zinął z tego wszystkiego nieprzeciętny smród

Spałam przez trzy noce z całkiem dużym lustrem ściennym w łóżku - postawiłam je tam, bo musiałam zdemontować toaletkę, i nie chciało mi się go wyciągać :o

Gość heheheh fajne rzeczy piszecie
:-DTeż mam swoje napady lenistwa np. w tej chwili wiem,ze powinnam iśc spać bo jestem spiąca ale nie chce mi sie wstwac od kompa,wylaczac go itp.Dobrze ze mam poscielane i sie wykpalam juz wczesniej bo pewnie by mi sie teraz nie chcialo tego robic:-oI poszlabym spac w "opakowaniu":-P

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
jak czytam ksiazke to nie chce mi sie wstawac wylaczac swiatla (lozeczko jest takie nagrzane i milusie :P ) to wale kapciem we włacznik .Przez to rzuty to celu mam opanowane do perfekcji :P hmmm czas sie zastanowic nad lampka nocna,ale moja "zdolnosc" nie bedzie trenowana

Gość gra ..tka
jak jestem spiaca to rzucam ciapciem w wylacznik od swiatla...

Gość gra ..tka
bo nie chce mi sie wstac

Gość TAKA JEDNA TAKA SAMA
golenie nóg--------......hmmmm nie robiłam tego juz 2 tyg nie chce mi sie zreszta mam nogi opalone prawie nie widac;) moze za 2- 3 dni mycie głowy------......w poniedziałek to było ale jutro umyję NAPEWNO wiecie że mi sie nawet do ubikacji isc na "dłuższe posiedzenie"chociaz juz od 2 dni czuję potrzebę ale zwyczajnie nie chce mi się!! w końcu są wakacje można sobie odpuścić kjilka rzeczy:P

Gość to ja tez chce
🌻 nie poszlam na randke z wymarzonym facetem, bo mi sie nie chcialo :O 🌻 rozbieram sie i klade ciuchy na lozko ( mam malzenskie, a ze jestem sama to ja zajmuje jedna polowe to druga zajmuja ciuchy) :O 🌻 pranie robie co tydzien, kurze scieram i odkurzam jak ma ktos przyjsc 🌻 nie zapraszam gosci bo musialabym sprzatac 🌻 nie chce mi sie isc myc, a brudna spac nie pojde 🌻 nie chce mi sie chodzic na zakupy, a jak juz sie zbiore to autem a mam do sklepu minute i wiecej czasu zajmuje wyciagniecie go z garazu 🌻 nawet jak ide do kuchni to nie chce mi sie zabrac szklanek i talerzy z pokoju chociaz na nie patrze i wiem, ze powinnam wyniesc :P 🌻 w lodowce mam rzeczy sprzed kilku tygodni i raz na jakis czas je wywalam hurtem :P

Gość Wakacyjny leń
Od miesiąca siedzimy z mężem sami w domu (dziecko, teściowa, teść i psy na wakacjach) i w ciągu tego całego czasu ani razu nie wyciągnełam odkurzacza, nie wytarłam kurzy. W łazience można się zabić, prasowanie czeka i kwitnie, a ja cały czas dokładam nowe sztuki. Jedyna rzecz do której muszę się zmusić to podlewanie kwiatków - bo jakby teściówka zobaczyła suszki to by chyba mnie zabiła. Ale niestety niedługo koniec laby :-( Wracają :-(

Gość upppppppppp

Gość ktosieczeque
no więc mi się czasem nie chce zdejmować butów przed zdjęciem spodni (np. żeby tylko przebrać spodnie a buty zostaną te same). Dodam że nie są to jkaieś balerinki czy cus tylko dość pokaźne buty sportowe. Efekt - buty mi się zaklinowują w pewnym momencie i wtedy dopiero jest walka żeby się odblokować...

Gość anuśkaaaa
no zupełnie jakbym o sobie czytała :) nawet nie chce mi się wszystkiego opisywać, trochę też się wstydzę; ale kilka wymienię np. nie chce mi się wynosić talerzy i kubków do kuchni (więc czasami stoją cały dzień na biurku), nie chce mi się podlewać kwiatków (podlewam jak sobie przypomnę), nie chce mi się wyrzucać śmieci (wyrzucam jak jest pełny kosz i jeszcze dodatkowo worek), nie chce mi się włączać prania, robić ręcznego, ścierać kurzy, wyrzucać nieświeżych rzeczy z lodówki (często wyrzucam już spłeśniałe), a teraz najgorsze mam ryby i nie chce mi się ich karmić, wiem chamska jestem, ale pilnuję żeby choć raz dziennie jadły, o czyszczeniu akwarium nie wspomnę pozdrawiam wszystkie lenie

Gość czytając niektóre wypowiedzi
to tak jakbym siebie widziała:-PDobrze wiedzieć,że nie jestem sama w swoim lenistwie;-) Pozdro dla wszyskich leniuszków🖐️

Gość nick zastrzezony - wstyd
hehe dobre, dobre! ja mam w pokoju 20 talerzy i 50 kubkow, o butelkach od piwa to nawet nie wspominam... najgorsze ze te resztki piwa zostaja na dnie i smierdzi u mnie jak w melinie! do tego dochodza zuzyte tampony w tych butelkach, to sobie wyobrazcie! poza tym nie chce mi sie np wkladac podpaski/tampona na noc, to krew mi wylatuje w majty i na posciel... a te majty tak sobie leza i leza, az goscie nie zapowiedza wizyty... sa one pomieszane z reeszta ubran - tych brudnych i tych, ktore czekaja juz 2 miesiace na prasowanko... jak wychodze do pracy to wybieram ubranie najczystsze, lekko przeprasowuje i jestem gotowa :) aha, no i prawie w ogole sie nie myje! moze raz w tygodniu! a glowe co druga kapiel myje, czyli prosty wynik: co 2 tygodnie! kurde ale sie rozpisalam... nie zdradze nicka, bo normalnie wstyd!!!! aha i jeszcze jedno! ja nie smierdze, a ginekolog mi powiedzial ze mam wszystko czyste, zadnego zakazenia ani choroby! przyznalabym sie jeszcze do tysiaca rzeczy, ktorych mi sie nie chce, ale do jutra bym musiala siedziec...

Gość ja leże po 6 h na kanapie
ale ide sie myć:)