Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ubi tu Caius ego Caia

Szczyty lenistwa

Polecane posty

Gość a mnie sie nie nie chcialo
ale zrobilam, co mialam zrobic:D tradycyjnie kapiel mi pozostala, ale musi zaczekac:D

Gość a mnie sie nie nie chcialo
samoopaleczem tez sie musze smignac, coby jutro na plazy nie straszyc:s, ale tez mam lenia, bo ilez to precyzyjnej roboty:(

Gość taksobiesiedze
dolaczam sie -nie chce mi sie wlaczac bramki sms wiec zawsze wysylam zkomory -nie chce mi sie sprawdzac mojego konta w internecie bo musze wlaczyc strone znalesc moj kod i o wprowadzic(naprawde mnie to irytuje) -nigdy nie chcialo mi sie wywalac rolek po papierze wiec wstawilam smietniczek do lazienki. teraz caly smietnik jest non stop zawalony bo nie cche mi sie go wynosic -nie chce mis ie nigdy w nocy isc do kibla jak sie budze i chce mi sie siku i zawsze probuje to "zaspac" ale i tak musze w koncu wstac -nie chce mi sie umyc widelca/lyzeczki/lyzki a mam tylko kilka wiec bywa ze jem nieodpowiednimi sztuccami -nie chce mi sie recznika wieszac po kapieli tak zeby wysechl z suszacym sie i smierdzacym praniem to standard. Jak sobie cos przypomne dam znac.

Gość migoootka
A ja jestem zbyt leniwa, zeby pisac sms-y i zawsze dzwonie:D

Gość a mi się nie chciało
z tymi sms-ami też tak mam

Gość migoootka
A mi sie nie chcialo! Bo my od poczatku tego topiku mamy tak samo;););)

Gość pomylka
:)

Gość a mnie sie nie chcialo

Gość Vikipola
>>>taksobiesiedze Rety, myslalam, ze to ja napisalam! Znam te sztucce, jedzenie jogurtu widelcem to normalka.

Gość Vikipola
Czasem nie chce mi sie przelaczyc TV na inny kanal, chociaz wiem, ze na innym jest cos ciekawego.

Gość migoootka
A ja wrocilam z pracy glodna i do tej pory nic nie zjadalam, bo nie chcialo mi sie przygotowac:( Poczekam do rana, maz wroci z pracy, to moze sniadanie zrobi;)

Jak mieszkam w hotelu zawsze zamawiam kolację do pokoju ,bo mi się nie chce zejść do restauracji

Gość taksobiesiedze
to moze jeszcze cos -nie chce mi sie wywalac przeterminowanego zarcia z lodowki i czesto nie mam miejsca w lodowce bo mam porozkladane na talezykach w miseczkach w kubeczkach jakies stare pierogi sosy itd. (troche mi tez zal zarcie wyrzucac no ale kurde przeciez tego nie zjem) -nie cche mi sie wywalac pustych butelek po zelach pod prysznic szamponach i innych plynach do plukania i stoja tak nawarstwiajac sie -wogole nie lubie sie tez na forach udzielac jak juz ktos tu wspomnial bo mi sie nie chce wpisywac (wiec macie szczescie;P) -o kwiatach tez juz ktos wspomnial, moje paprotki podlewam jak robi sie wiecej brazowego niz zielonego Wogole nie chce mi sie robic wielu rzeczy ale walcze z tym i wbrew temu co moze sie wydawac w tych wpisach mam czysto w mieszkaniu:)Mam wiec fobie np na temat czystej podlogi. Moge codziennie odkurzac i myc podloge. Ale to chyba tez jakis defekt psychiczny:P)

Gość taksobiesiedze
dobra dziewczyny ide spac.chociaz mi sie nie chce:))))zart:P

Gość taksobiesiedze
a powiem wam tylko ze nie chcemi sie klocic z moim facetem bo on i tak nic nie zrozumie.

Gość Waterlily
Hmm, dla mnie problemem najczęsciej jest nie zaczęcie jakiejs czynnosci, ale jej skonczenie, i tak np. (czasami, jak mam wolne) siedzę pół dnia w wannie w kąpieli, bo mi się nie chce z tej wanny wyjsc, dolewam tylko ciepłej wody i zmieniam płyny/olejki do kąpieli, to samo dotyczy mycia zębów - testuję wszystkie wybielające pasty po kolei:) jak zacznę odkurzac, to nie chce mi się wyłączyc odkurzacza, więc odkurzam co popadnie (po skonczeniu dywanu idą paprochy ze stołu, kurz z parapetu za oknem i co mi wpadnie w oko) bardziej typowe rzeczy, których mi sie nie chce: wstac z krzesła (często) pisac smsow malowac paznokci, więc mam tylko wypolerowane robic jakichs skomplikowanych potraw - najczęsciej kupuje to, co od razu nadaje sie do jedzenia (i zadnych rzeczy, co wymagają długiego gryzienia, przezuwania itp) uprawiac sportu w celu trzymania formy, więc mało jem tez kupuję gazety i ich nie czytam słucham w kółko tej samej płyty, która jest w odtwarzaczu telewizora nie chce mi się nawet włączac

W zeszłym tygodniu siedziałam do czwartej rano przed kompem, bo mi się nie chciało iść wykąpać a brudna przecież spać nie pójdę.:o

Gość Vikipola
Znow spalam w ubraniu. Wczoraj zreszta tez.

A mnie się nie chce ubierać i dzisiaj w gaciach przełażę cały dzień :) Listonosza i tak nie będzie ...

Gość uppppppppp

Gość oj457468
Wiecie co? Jestescie tragiczne! teraz takie fleje z Was a za jakis czas bedziecie zakladac topiki w stylu"dlaczego on mnie zostawil" . "zaczynam dbac o siebie". Ja rozumie ze sie komus kwiatkow nie chce podlac, garnkow umyc ale fluid dwa dni na sobie?! To chyba jakis koszmar. Chodzic z tlustymi w2losami? Jak mozna byc takim brudasem? Jak mozna 3 razy w roku scierac kurze? I to pisza zony i matki? Wspolczuje Waszym dzieciom

Gość Waterlily
Jeszcze nie chciało mi się opalać na słońcu, więc chodzę na solarium:) Jak chodziłam do liceum, to zawsze załatwiałam sobie zwolnienie z W-F Teraz opiszę to, co robi kilka z moich kolezanek, bo to, to są chyba naprawde szczyty lenistwa:) jak nigdzie nie wychodzi, to cały dzien ma na sobie to, w czym poszła spac (pizama albo koszula nocna) nie chciało jej się płacic rachunków (poczta za daleko), więc odcieli jej prąd i telefon (dopiero jej mama odkreciła to wszystko) z tych samych względów nie odbiera przesyłek, listów poleconych (skutki jak wyzej + kara z urzędu skarbowego) nie wysyła PITów najczęsciej nie otwiera drzwi, jak ktos dzwoni, bo jej sie nie chce telefon tez za daleko:) ostatnio wybierała z kosza na śmieci (swojego) resztki jedzenia, które kilka dni wczesniej wyrzuciła, bo nie chciało jej sie isc do sklepu (ma 2 kroki) gromadzi smieci w mieszkaniu, bo jej sie nie chce wyjsc na klatke i wyrzucic tego do zsypu kubki po kawie i herbacie są dosłownie czarne, łyżeczki brązowe, talerzy ani garnkow nie myje chyba wcale (są lepkie od kurzu, tłuszczu i resztek jedzenia) tych swoich pizam czy czego, w czym chodzi po domu, w ogóle nie pierze, później wyrzuca i kupuje nowe okien nie myje prawie wcale, to samo dotyczy szarych od kurzu firanek w czasie studiów ciągle miała coś niezaliczone, bo nie chciało jej sie uczyc

Z tym wychodzeniem do sklepu tez tak mam :O wynajmuję mieszkanie ze znajomymi i zawsze jak mam w końcu wolny dzień od pracy okazuje się że lodówka pusta, chodzę od rana i krzyczę, że jak ktoś się będzie wybierał do sklepu to ma mi dać znać - nieraz potrafie do 20 nic nie jeść, prawie cierpieć z głodu ale wyjść mi się nie chce ;) jak nie ma nikogo to telefon po pizze. kilka lat temu, jak dopiero zaczynałam swoje \"dorosłe, samodzielne życie\" wszyscy wyjechali na jakiś długi weekend, wygrzebywałam wszystko co się nadawało do jedzenia żeby tylko nie wyjść - najgorszy był budyń ugotowany na wodzie( bo mleka nie było) z ryżem - syf straszny!!!Wtedy jeszcze nie wpadłam na to że można coś zamówić do dmu:O mieliśmy też telewizor bez pilota i właśnie cały ten weekend spędziłam w łóżku z telewizorem ustawionym na krześle żeby kij od miotły sięgną jakby zachciało mi sie program zmienić :D Od pół roku wszystkie ubrania kupuje na allegro bo nie chce mi się po sklepach szwędać, w sumie nie tylko ubrania, sporo rzeczy tam kupuje;) ale to to już chyba pod zmeczenie po pracy podchodzi...