Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ubi tu Caius ego Caia

Szczyty lenistwa

Polecane posty

Dla mnie szczytem lenistwa jest picie niesłodzonej kawy czy herbaty (normalnie musza być 2 łyżeczki) w pracy, bo nie chce mi się wyskoczyć po cukier. ;) W ogóle często ogarnia mnie lenistwo kulinarne i kupuję niezdrowe gotowce. :)

Gość uppppppppp

Gość havana
jesteście wszystkie boskie:D właśnie straciłam kompleks lenia:D więc ze mną jeszcze nie jest tak zle, jedynie kurze zdarza mi się ze dwa razy do roku... zbierać odkurzaczem;)

Gość taksobiesiedze
a tak wogole to jestem z siebie dumna bo jeszcze pare lat temu nic kompletnie mi sie nie chcialo rbic a teraz to przezwyciezam i robie wiekszosc rzeczy. w sumie nie mam wyboru bo mieszkam tylko z moim facetem wiec ktos musi sprzatac.ale nie oklamujmy sie generalnie wiekszosc czynnosci jest zmuszaniem sie do ich robienia.

Gość uuupppppppp

Gość no właśnieprzeczytałam
i stwierdziłam, że tez jestem leniwa. Nitki do zębówi płatki do zywania wyrzucam następnego dnia (prz okazji męża). Naczyn nie chciało nam się myć więc kupilismy zmywarkę, automat z funkcja prania ręcznego, a kwiatków na balkonie nie zrobiłam bo nie byłoby komu podlewać.

Gość też coś dodam
nie pamietam kiedy u siebie w pokoju odkurzalam,scieralam kurze,mylam okna itd - oczywiscie nie cierrrpie sprzatac !!!!!! nie sciele lozka,bo mi sie nie chce, za duzo roboty,oczywiscie posciel sie wala az miło. odrazu dodam, ze rzadko zmieniam posciel ,bo ....mi sie nie chce :O spie w staniku, bo nie chce mi sie do konca rozbierac. oczywiscie spie w tym, w czym chodze w domu,czyli spodenki i koszulka. gdyby nie mama,pewnie chodzilabym w zasmierdłych siuchach,ale ona zawsze wie kiedy trzeba zrobic pranie. kochana mamka:D nie odpisuje na smsy bo mi sie nie chce i nie odpuszczam strzałek nie ogladam tv bo nie chce mi sie w to wlepiac (tylko dziwne ze w kompa chce mi sie tyle wlepiac :O ) nie mowie dzien dobry bo po co i bo .. ... ... .... nie wietrze pokoju i wogole nie otwieram okna, choc moja mama mowi, ze sie mozna udusic ,ale co ona wie......... nie odslaniam żaluzji bo mi sie nie chce kapac codziennie tezmi sie nie chce, robie to tylko jak gdzies musze wyjsc :O hmmmmmm cos jeszcze?? swojego kubka koffanego brązowego etz nigdy nie myje plynem:D woda wystarczy nie gole nog jak jest zimno, bo po co..? (pach... tez...)

Gość mi się ostattnio nie chce
wysyłaś smsow dlatego wszędzie dzwonię zamiast pisać esy:-PPoa tym rzadko ścieram kurze,odkurzam i ścielam wyrko;-)Jak mam coś wyprać(np.buzkę na imprezę)to odkladam to pranie i robię dolownie na osttaio chwilęczasami bluzka mi nie zdąży nawet wyschnąć i muszę pojśćw czyms innym:-oLakier zmywam z paznokci gdy użmi porządnie poopryskuje,za to nigdy nie pójdę spać z niezmytym tuszem do rzęs,kiedyś tak usmęlam z tuszem na rzesach,rano oczy mnie strasznie piekly i byly czerowne dlatego teraz,nawet jak jestem mega śpiaca to zwse zmywam tusz!

Gość mi się ostattnio nie chce
aha i fluid tez zmywam,po prostu nie nzosz emiec niczego na twarzy jak klade sie spac,to samo z korektorem czy cieniem do powiek:-oGenrealnie to o siebie dbam gorzej z mim mieskznaiem,choc ogólnie jest czysto to naprawde wiele wysilku mnie kosztuje aby chcialo mi sie sprzątnąć:-o

Gość upppppppppppp

Gość upupupupupupu

Gość nikt sie nie leni

Gość leniwa
wszyscy są tak leniwi,że nikomu nie chcę się pisać:-o

Gość uppppppppp

Gość jestem tak leniwa
ze jak sie rozbieram do spania to nie che mi sie rzeczy ukladac i po tygodniu mam wielka kupe rzeczy na kanapie :o

Gość kozong
moj facet nie je jablek.....kiedys zapytalam sie dlaczego. on na to: za duzo zachodu! (czyt. trzeba obrac, bo ze skorka nie ruszy)

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:-D:-D:-Dto nam się NIGDY nie znudzi:-D

Gość upaik

Gość hihihihihi...
Mnie się nudzi.

Gość upppppppppp

Jeszcze nic nie jadłam, bo mi się nie chce pójść na pierwsze piętro.Za gorąco

A mi się często nie chce baku z paliwem zatankowac , i samochód mi w różnych miejscach staje :) Na prawdę nie chce mi się wjechać na stację , odkręcać bak i wysiadać z auta ...., a potem jak juz zgaśnie to musze z baniaczkiem drałować na piechtę . W sumie miałam już tak 4 razy w przeciągu 2 lat... po druguim kupiłam baniak 2,5 l. + lejek i zawsze mam w bagażniku , bo wczesniej to brała mbutlę po spryskiwaczu i tam lałam benzynę , przy okazji cała siuę wysmarowywałam . 2 razy podwiexli mnie strażnicy miejscy na stację i z powrotem :)

Gość ja wieczorem staram
sie szybko zasnac bo chce mi sie siku ale wstac to juz nie. robi ktos tez tak? nie zmywam, nie myje okien, nie odkurzam. raz na ruski rok jak juz mi przeszkadza. lokatorki mnie nienawidza. musze umyc telewizor, mam go 5 lat i nie przetarlam go jeszcze. randki tylko w domu bo nie chce mi sie wychodzic. jestem leniem najgorszym w okoloicy. jest tego wiecej ale az wstyd sie przyznac.

Przysłałam 🌼 bo nie chce mi się pisać :-)