Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

czy to NORMALNE???

Polecane posty

Gość czy to normalne

witam, mam pytanie do kobiet czy to norm,alne ze mam cudownego chlopaka jestesmy razem 1,5 roku, jest fantastycznie, nie jedno razem juz przezylismy, on bardzo powaznie traktuje nasz zwiazek (mamy po23lata)...moja rodzina go bardzo lubi, poznal ja cala niedawno na imprezie rodzinnej....wszystko jest piekne gdyby nie to ze ....ANI RAZU MNIE DO SIEBIE NIE ZAPROSIL!!!nigdy u niego nie bylam,a jego rodzicow znam z opowiadan!jedynie poznlam jego siostre! Powiedzcie miczy ktos tez trak mial / ma???

Gość *haaaaaaaaaa
1,5 roku ? Nawet jesli to nie jest zupełnie nienormalne , to conajmniej dziwne

Gość magnumka
dziwne.... ale mój znajomy byl z dziewczyną 5 lat i też jej nigdy nie zaprosił. Jego rodzice poznali ją niedługo przed ślubem. Chore...

Gość czy to normalne
wiem ze jego rodzina nie jest idealna (staryu pije itp) ale u mnie jest to samo i jakos mu to nie przeszkadza do mnie przyjezdzac! czujesie idiotycznie jak ludzie mi sie pytaja czemu do niego nie pojade!! BO KURDE NIGDY MNIE NIE ZAPROSIL!

Gość *haaaaaaaaaa
Pytałaś go wprost o co chodzi ?

Gość czy to normalne
chyba o tego starego co wuiecznie nadupiony jest! raz mielismy sciecie na ten temat!to powiedzial mi ze to ja niechce do niego przyjezdzac i on musi do mnie! wiec sie zdenerwowalam i mowie mu -podaj date i godzine to przyjade a on mi na to ze musi osprzatac i inne idiotyczne wymowki! mi jest sie wstyd przyznac przed mama ze ja nigdy u niego nie bylam!

Gość *haaaaaaaaaa
Szczerze to tez miałabym problem ,zeby sie do tego przyznać . Jeśli Twoja rodzinka tez ma swoje za uszami , to jego albo jest poważnie patologiczna ,ze tak to ukrywa. Albo.. wersja mniej przyjemna - ma coś innego do ukrycia , czego mogłabyś się dowiedzieć w bezpośrednim kontakcie. Mówisz ,że znasz jego siostre , więc może wersja 1. jest bardziej bliska prawdy.

Gość czy to normalne
malo tego powiem wam ze ja nawet jego kolegow ani kolezanek nie znam ! jest mi poprostu przykro! zwlaszcza ze jakas tam jedna jego dobra znajoma wychodzila za maz i on sobie tak spokojnie o tym mowil ze idzie na ten slub jej zyczenia zlozyc bo tyle lat sie znaja! i zero przejecia tym ze ma mnie , chce mi sie oswiadczac itp!!! niech se w dupe te zareczyny wsadzi!

Gość czy to normalne
a najlepsze te pretensje otoczenia?? Jak to u niego nie bylas/ no czemu nie chcesz jechac do niego/ to ty u niego jeszcze nigdy nie bylas???? a ja mam dosc tlumaczenie wszystkim jak to naprawde wyglada! A jak kiedys jechalismy na wycieczke przez jego miasto to dziwnym trafem kluczy do mieszkania zapomnial i nie mogl mnie zaprsic :(

Gość *haaaaaaaaaa
Oświadczyć ? Nooo przyjąć oswiadczyny , kiedy nic kompletnie sie nie wie o rodzinie ... Wychodzi na to ,że tchórz jestem , ale nie miałabym odwagi .

Gość dssarsa
moze jest biedny, ma bardzo skromne mieszkanie i wstydzi sie, ze nie moze zaoferowac niczego wiecej

Gość *haaaaaaaaaa
dssarsa , wstydzic to sie mozna po miesiacu zwiazku , ale jesli sie ma powazne plany , ato trwa półtora roku ? Chyba niebardzo .

Gość czy to normalne
nie mam zamiaru przyjmowac!!!! on zna juz moich chyba wszystkich znajomych+ rodzina CALA!!!! tylko juz chyba przyszedl czas ze ja mam tej cale j sytuacji dosc!

Gość czy to normalne
moje mieszkanie w marumrem i zlotem nie ocieka! tak najgorzej to chyba nie ma! zajebiscie sie czuje jak mi opowiada co gdzie ma w pokoju! po co mi to wiedziec skoro i tak mnie tam nie chce zabrac!

Gość *haaaaaaaaaa
Wiesz , przyciśnij go stanowczo i zdecydowanie. Nawet gdybys miała na jedna szale postawić. Dopóki nie poznasz prawdy bedziesz tak wisieć w zawieszeniu , a prawda moze być zaskakujaca.... ale wcale niekoniecznie na jego niekorzyść , tego nie wiesz . A ja jakos odruchowo dopóki nie wiem wymyslam najgorsze scenariusze.

Gość dssarsa
to powiedz mu po prostu ze najwyzsza pora zebys to zobaczyla, a adres znasz w ogole?

Gość czy to normalne
znam podal mi go 3 mies temu jak mu dokument drukowalam u siebie! i jeszcze byl wielce zbulwersowany jak moglam po roku znajmosci nie znac jego adresu.... nie wiem czy to jest bardziej sytuacja do placzu czy do smiechu...

Gość dssarsa
to moim zdaniem powiinas odwiedzic go z zaskoczenia pod pretekstem niespodzianki:)

Gość czy to normalne
ej a mzoe one sie mnie wstydzi??? mojego wygladu , sposobu bycia ...no sama juz nie wiem

Gość *haaaaaaaaaa
Jakas dziwna ta amnezja .... A moze on z tych co to myśla ,ze każda kobieta to szpieg utajniony ? ;) ech , nienormalne to.

Gość czy to normalne
hahaha ale by mial mine...jakos osoby z naszej uczelni wpadaja do niego...tylko nie ja! jest super! nie wiem czemu ale od jakiegos tygodnia nie moge o tym przestac myslec...poprostu mnie to wkurza!

Gość *haaaaaaaaaa
Moment , momebt - a znasz te osoby które do niego wpadaja osobiście ?? I jestes pewna ,ze wpadaja na 100% ?

Gość czy to normalne
uwierzcie mi ze to jest super facet! naprawde jestem z nim szczesliwa ale ta sytuacja ostatnio wszystko kopmlikuje!a nie potrafie mu wprost powiedziec- nozapros mnie w koncu do siebie!!!! bo siedzenie u mnie juz mi sie znudzilo!!!

Gość czy to normalne
z uczelni na pewno!!! chciazby z indeksami!

Gość niuniaaaaa
Zapytaj go po prostu o to...Moze miec podobny do mnie powod. Ja jestem ze swoim facetem krotko- pol roku, tez mamy pwoazne plany bo juz nie jestesmy najmlodsi :) Mieszkamy daleko od naszych rodzicow. On zaprosil mnie do swoich a ja jak najdluzej chce zwlekac z przedstawieniem go moim...Juz tlumacze dlaczego. Otoz jestem jedynaczka a moja mama kazdego mojego faceta traktowala dotad jak wroga naturalnego, zaden jej sie nie podobal, w kazdym znalazla jakies wady. Po tym jak odwiedzilam ja kilka lat temu z moim bylym- poklocilam sie z nia o to jak sie zachowuje i powiedzialam, ze juz jej innych nie przedstawie. Oczywiscie kiedys bedzie musiala go poznac, ja jednak chce mu tego jak najdluzej oszczedzic - bo milym przezyciem to nie bedzie dla niego :( Moze Twoj chlopak ma podobne powody ? ja swojemu nie powiedzialam jeszcze w czym problem, on tez nie naciskal...jeszcze

Gość dssarsa
ja bym go poprostu odwiedzila, powinien sie ucieszyc, jesli nie, to znaczy ze faktycznie ma cos do ukrycia

Gość *haaaaaaaaaa
To co mówisz teraz tutaj powiedziałabym mu wpros , nie w formie awantury , a rozmowy . Stawia Cie w idiotycznej sytuacji, jesli jest taki super , powinien miec odrobine empatii :O

Gość czy to normalne
ale on mimo to jak moj stary po pijaku kuchnie demolowal i ryja darl to byl i mu to nie przeszkadzalo mimo iz ja myslalam ze ze wstydu umre!!!! mieszka jeszcze z rodzicami w M4 wiec nie bedziemy wszyscy w jednym pokoju siedziec! nie musze z jego mtka debatowac ! poprostu chcialabym raz do niego pojechac bo tak zapewnia mnie o swojej milosci itp a ja u niego w domu nie bylam!!! JA SIE CZUJE JAK KRETYNKA! TO JEST PARANOJA!czuje sie jakby mi mowil "jestes wazna w moim zyciu ale bawmy sie u ciebie"!

Gość To jest nienormalne
moja corka miala podobna sytuacje, cos u niego jest nie tak skoro ciebie nigdy nie zaprosil. Powinnas mu to powiedziec wprost i zapytac o przyczyny.

Gość czy to normalne
ale mi glupio mu to tak wprost powiedziec ze mi to przeszkadza ze zle sie z ta swiadomosiac czuje, ze wszyscy ktorzy wiedza o tej sytuacji to glupie komentarze maja! chce zeby to od niego wyszlo, ale z drugiej strony im dluzej sie znamy tym mam wieksza obawe tam pojechac i mniejsza ochote poznawac jego starych... eh ja to sama juz niewiem co ja chce ...a tu juz 1,5 roku minelo , wspolne wakacje, rodzinne imprezy itp