Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

czy to NORMALNE???

Polecane posty

Gość a moze nie bedzie
tym bardziej,ze mieszka sam. mozecie tam miec spokoj dla siebie. spedzic milo czas,jak to na wiosce itd ;) kurcze,nie badzcie takie slamazary. dziewczyny..............prosze :)

Gość agula_pp
nie umie mu tego powiedziec wydaje mi sie ze ostatnio i tak mu dalam do zrozumienia ze oczekuje tego czy tamtego ale on dalej nic...ja tez nie moge sie niczego przyczepic z wyjatkiem tego...

Gość czy to normalne
dziewczyny zastanowcie sie -jestescie z kims na kim wam zalezy, jest super mijaaja tygodnie, miesiace... a tu nic! niby wszystko jest w porzadku a wam sie przykro naserduchu robi! udajecie ze jest ok a coraz czescie o tym myslicie coraz bardziej was to boli... i co? i nagle tak wsiadacie w autobus jedziecie i stajecie w drzwiach??? nie wiem co mi nie pzowala ...chyba to cos ze jak ja o tym powiem glosno ,jak sie wprosze na hama to beda moje ostatnie czyny! dla mnie to jest upokarzajace...

Gość agula_pp
no ale jakie slamazary..powiec mi jak mam jechac do niego skoro mnie nie zaprosil..no jak?jakbym mu w dzrwiach stanela to porazka gdybym wprost powiedzila to juz nie umialabym z nim byc...

Gość czy to normalne
tia o mnie tez wszystko wiedza, o mojej rodzinie tez i nawet jakie oceny z egzminow dostaje wiedza bo podobno sie pytaja...ludzie ratujcie bo zwarjuje

Gość agula_pp
no wlasnie upokarzajace dobre slowo i to bardzo,stracilabym caly szacunek dla siebie samej..i to bylby nasz koniec...

Gość czy to normalne
ja potakim czyms to bym tylko o tym myslala ze mnie tk zranil i upokorzyl ze juz bym mu w oczy nie umiala spojrzec!

Gość agula_pp
dobra...jak z tym żyć..udawac ze jest oki?skonczyc znajomosc w ktorej poza tym sie uklada i wogole?powiedziec mu wprost i nie umiec znim byc?...to zamkniete kolo...

Gość czy to normalne
a najgorsze ze ja sie staram to wszystko jakos tlumaczyc,ze nie chce byc nahalna, ze chce byc kulturalna,zachowac sie przyzwoicie i to mnie wkurza ze nie umiem mu jasno powiedziec o tym!

Gość a moze nie bedzie
nie o to chodzi. myslalam tutaj,ze poprostu nie stawiacie sprawy jasno. dac do zrozumienia to mozna kobiecie nie facetowi. ty myslisz,ze jak powiesz facetowi,ze kosz na smieci sie przesypuje to on je zaraz wyniesie? zapomnij. jak nie jebniesz patelnia i nie powiesz,zeby wyniosl to nigdy nie wyniesie. tak samo z tym. powiedzcie po prostiu,ze chcesz bardzo to i to. i zapytasz co on na to. jak bedzie krecil to wiadomo,ze gosciu nie warty swieczki.

Gość agula_pp
mnie tez to wkurza,ale nie powiem...no sluchaj oni musza wiedziec ze zle robia no musza tylko glupich zgrywaja...ja poprostu zasluguje na zaproszenie a nie na wproszenie i juz...

Gość czy to normalne
ale to rozumie sie samo przezsie ze jak z kims sie jest na powaznie to wypadaloby go do iebie zaprosic!!! ja nie chce sie upominac o cos co mi sie powinno "nalezec"

Gość agula_pp
sama nie wiem,ale nie powiem rozumie ze po 3 miesiacach by mnie nie zapraszal ale po takim czasie,sluchaj ale co to za rodzice ktorzy nie chca wiedziec z kim syn sie zadaje...to znaczy wiedz wszystko o mnie na zdjeciach mysle ze tez mnie widzieli..no ale tak no oczy posluchac co mowie itd.

Gość a moze nie bedzie
agula - wydaje ci sie,ze oni to wiedza. niestety nie. ten instynkt maja tylko kobiety. uwierz mi. mam meza wiec i troche wiem. a przed nim bylam w trzech dluuugich zwiazkach.

Gość agula_pp
ja widze ze on sie spowiada z wszystkiego co mnie dotyczy...no ale to tylko mnie denerwuje i juz...

Gość czy to normalne
teraz problem co z tym zrobic???hmmm dobre! zdaje sobie sprawe ze jak mi sie juz to urilo w glowce to ja tego nie odpuszcze i bedzie coraz gorzej! jazdy o byle co z czego normalnie bym sie smiala, potem przyjda aluzje i takie tam a jak to juz nastapi to chyba juz tylko koniec... tylko ze ja nie chce konca!!!!

Gość czy to normalne
i tez mnie wkurwia ze opowiada ludziom ktorych nawet nie znam fakty z zycia mojego i mojej rodziny!

Gość a moze nie bedzie
fakt,ze akurat z tym nie mialam problemu bo moj maz na poczatku znajomosci zaciagnal mnie sila do domu by przedstawic mnie jego mamie. a powiem wam,ze jej tez sie w domu nie przelewalo i bide babka klepala.

Gość agula_pp
ja byłam w 2 związkach tez dłuższych ..pierwszy na sile mnie ciagna po 2 miechach znajomosci do rodzicow ,siostry brata gdybym nie poejchala to by znajomosc skonczyl,drugi nie ciagnal mnie ale nie sprawial ze temat rodzicow byl jakby tematem tabu poznalam tate przypadkowo mamy nie ale raz rzucil propozyjce pojscai gdzies razem,rodzice byli po rozwodzie mama za granica mieszkal...a ten zero..........

Gość a moze nie bedzie
jestescie tu we dwie. moze latwiej bedzie wam dzisiaj cos postanowic? wyznaczyc jakis cel? we dwie zawsze razniej ;)

Gość agula_pp
to tak jak u mnie ja jestem na etapie fochów o byle co...delikatnych na razie aluzji i wiem do czego to zmierza,no ale ja tez tego nie chce...

Gość agula_pp
tylko co tu ustalic........macie jakis pomysl??

Gość czy to normalne
ja ze swoja pierwsza miloscia hmm. mieszkal kawalek i to spory ale w kazda sob przyjezdzal i od pierwszego spotkania u mnie mnie dosiebie zapraszal (tylko ja nie chcialam) , z drugim mmo iz ta znajomosc byla skazana tylko na dogadzanie cielesne to poznalam mame i chodzilam na obiady rodzinne!!!!! a tu nic ...strasznie mi jest glupio..

Gość agula_pp
teraz to mam ochote wylaczyc tel.zaszyc sie gdzies zeby sie martwil,,,i zastanawial o co mi chodzi....

Gość a moze nie bedzie
chyba nie jestescie masochistkami? i nie zamierzacie same jeszcze sie tym zadreczas zamiast ulatwic sobie zycie. dziewczyny,kurcze....;) wiem,sama bylam kiedys mloda ale z perspektywy czasu wam doradzam. przelamcie sie do cholery. a trzymac sie tak kurczowo faceta tylko po to by go zatrzymac mimo takich niejasnosci jest jak stawianie sobie samej klody na drodze.

Gość agula_pp
to wszystko jest nienormalne,tak ja mialam kolege zaprosil mnie na slub kumpla bylam sama poszlam,z tego z gory wiedzielismy ze nie wyjdzie nic,poznalam jego matke i pol nocy z nia przegadalam,tak to jest przykre i to zajebiscie przykre.....

Gość czy to normalne
ja to 2 dni temu przerabialam...i tez bylo no op co ci chodzi??? Agula ja juz mam to ziarenko zasiane i ono tak zajebiscie kielkuje ze ja nie wiem co zrobie-on przez 5 dni od jutra bedzie goscil u mnie! ja tego nie wytrzymam! on sie czuje u mnie tak swobodnie jaby usiebie byl!a mnie jakby do siebie zaprosil to bym sie kibla krepowala wyjsc!

Gość agula_pp
ja sobie tlumacze to jakos ze rodzice teraz maja remont,ze ja raczej niechetna bylam do takich spotkan ale wiem ze to nieprawda ze te tlumaczenia sa zle.....

Gość a moze nie bedzie
jak same nie zadbacie o wasze powazanie to wam nikt tego nie da. fajne babki jestescie i serio,szkoda czasu na takie watpliwosci. no wlasnie.........bo moze cos w tym jest,ze nie chca was zabrac i wy to przeczuwacie? i dlatego nie nalegacie? nie warto,naprawde.

Gość agula_pp
no widzisz,on na przyklad mowi moze zebysm razem mecz ogladneli zgoda no ale zapros mnie do siebie na ten mecz,a nie ze ma na mysli u mnie...tez szlag mnie trafia....u mnie tez jest zasiane to ziarenko i bedzie kielkowalo...najgorzej ze ja sie dystanusje i to strasznie za chwile mnie zaprosi a ja spokojnie powiem ze niec chce jechac i wiecie to bedzie prawda...