Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

POD ZNAKIEM ZODIAKU LEW!!!!LOCZMY SIE LEWKI

Polecane posty

nio ja jestem lwica:) w sierpniu mam urodzinki urodzilam sie w tym samym dniu co moj ojciec....a kiedy wymacie ?????????

heeeee:P no troszke mi sie literki pomylily mialo byc laczmy sie ...ale loki tez moga byc

Gość dolaczam do dyskusji
no bo lew ma grzywe i moze sobie robic loki a jak razem, solidarnie to jest to loczenie sie

Gość dolaczam do dyskusji
lila ;D a teraz spadam bo ja nie lew (choc tez znak z zywiolu ognia)

nio wlasnie lew ma grzywe i moze byc loczmy sie hiii..ale fajnie wyszlo ja nie wiem zawsze jak zaloze topic to cos przekrece jak nie na cebule cebuka to na muche mucza ...hmmmm.....jakos tak samo mi wychodzi

no to powiem tak kto chce sie tutaj loczyc niech sie loczy:)

ja mam 16 sierpnia skoncze 25 lat buuuuuuuu....jak stara jestem:(

nie wiesz bo nie jestes lewkiem ale spoko nauczymy cie sie loczyc:P:)

aaa loczki jak masz to juz cos:)..nio to powinnas wiedziec jak sie loczyc:P

ooo widzisz ja tez zawsze chcialam byc loczna:P ale nie jestem:( i teraz tylko loczyc sama sie moge

-> waniliowa :) no przecie bym nie kłamała, a powiedzcie dziewczyny (znacie swój znak zodiaku to pewnie kusi Was co tam w horoskopach piszą), czy uważacie, że lwice sa nadęte, uwielbiają błyszczeć, muszą być noszone na rękach, a prezent to tylko najdroższa biżuteria ? dla mnie to bzdety z kosmosu no, te które już nakręciły loczki - przyznawać się :D

ale tak szczeze malo lewkow jest myslalam ze bedzie wiecej dobrze ze chodziaz ktos sie znalazl do loczenia:)

To sie uzupelniamy na tym topiku ;) Ty jestes lwem, ja jestem loczna :) Oczywiscie zawsze chcialam proste wlosy ale prostowac nie lubie bo za duzo roboty a loczki umyc i zostawic zeby wyschly- ot cala robota:) Zreszta moj facet je lubi wiec sie przekonuje powoli :P

ja mysle ze Lew zawsze chce miec racje i nie znosi sprzeciwu, trudno przychodzi Lwowi przyznanie komus racji... Niestety ja tak mam.. :) nie zawsze , oczywiscie..

ja sie przyznam :P i powiem tak: jest 2 rodzaje lewkow wlasnie te ktore chca byc noszone na rekach,najmodrzejsze na swiecie ..i....te ktore sa naprawde spokojne ....bardzo nieloczne:P...aa ja sie zaliczam do locznych:P

tu sie nikogo nie pluje tu sie LOCZY prosze pana :)pania

wszyscy sie zainteresowali topiciem kolezanki o samobujstwie..hmmm..dziewczyna niezlego miala pomysla by podtrzymac rozmowe no coz..ale tam nie mozna sie loczyc jak juz to mozna zboczyc....grozny topic

ta kolezanka to mega dziecko, zal mi jej.... Wlasciwie, to nie zal, troche smieszne pytania zadaje...