Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

POD ZNAKIEM ZODIAKU LEW!!!!LOCZMY SIE LEWKI

Polecane posty

noooooooo a szczegolnie jak nie jestem dobra w danej dziedzinie heee...wtedy gram wazniaka i jestem najmadrzejsza chociaz wcale tak nie jest:P aleniwa jeszem jak sie rozleniwie to amen nic mnie nie ruszy:P

A podróżwać lubicie? Podobno każdy Lew lubi, ja złapałam bakcyla i UWIELBIAM .... Poza tym jestem leniuszkiem, śpiochem i lubię porządek , i zakupy i wogóle nie lubię oszczędzać (chyba, ze na urlop) ....

Gość Kasia22io
Miałem dziewczyne z pod znaku lwa. Ależ to głupia suka była. jej głupotę można było przy tym jeszcze przeboleć...

Ja tez lubie podrozowac, niestety jestem mala balaganiara.... :) Ale coz.. lewkom sie wybacza.. :)

lubie podróżować, lubie kontakt z naturą ale bez przesady po dojeniu krówek kąpielą z dużą ilością piany nie pogardze

Gość sfrustrowany palant
Słyszysz? pani X? Jesli to czytasz wiedz że cię nienawidzę. Wiedz że zawsze będziesz godna tylko pogardy w moich oczach. Słyszysz głupia suko? Lwica patrzcie ją niech cię szlag.

Gość zzzccc
sfrustrowany palant nie psuj topicu glupimi wpisami!!!!!!!!

Gość sfrustrowany palant
ok ale przez topic przypomniała się moja była i musiałem się wyżyć bo wciąż żal mną targa.

Gość zzzccc
nie kazda lwica taka jest.. :)

Gość sfrustrowany palant
niestety moja była. :( i chyba nadal ją kocham i to jest mój problem jako ryby

lwiatka jestescie tam :) ja tez kocham podroze i imprezki huuuu...moglabym codziennie imprezowac:P

Pozdrawia lwica z samego skraju, 22 sierpnia :) mimo że urodzona na granicy jestem prawie w 100% lwicą, ale pamiętajmy moje panie, że bardzo ważny jest tez ascendent i znak lunarny :)

wiem ze mnie dawno nie bylo ale mam pytanko kto sie chce loczyc???

Gość do sfrustrowanego palanta
kim jesteś i o kim mówisz?

Niestety Lwy ze sobą chyba nie mogą być ! Zbyt mocne charaktery ! A, może są tacy ???

Gość ja tez lwica
z 13 sierpnia i loczki tez mam:)

Gość mariolek234
ja tez lew 22 sierpnie :) podobno lew z lwem dogaduje sie naprawde swietnie!! zreszta mam kumpla lwa i to jest chyba najfajniejszy koles jakiego znam :) inny kumpel tez lew rowqniez ma swietne cechy.. lwy są szlachetnym znakiem.. nie oszukują , dla milosci robią wszystko , są dumne ... władcze :) nie zdardzają ja jestem 100 % lwem oczywiscie maja wady czyli jesli kots nie robi czegos tak jakby chcialy to 😠 , poza tym bardzo duzo wymagaja od innych z tego powodu sa kłotliwe :) uwielbiaja wszystko co jest związane z przyrodą , często sa to dusze artystyczne :) oto JA :)

noooo witam ja jestem z 7 sierpnia:):)i mam wszystkie najgorsze cechy lwicy:P:P:P bałaganiara leń terrorystka:P władcza itd itd itd ale jestem dumna z tego bo jakbym miała być jakimś pospolitym koziorożcem czy rybą to wole coś bardziej reprezentacyjnego:P:P ha!!zawsze wszystko wiem lepiej od wszystkich nawet jak nic nie wiem:D:D:D:D i co :P:P:P

Gość gabla
Witam . jestem z 5 sierpnia,uwielbiam zwierzaczki :)

No dotarłam....... Ale upał. Aaaaaaaaaaaaa to jest teran Lwa. no to jeszcze raz. Witam siostry lwice.

Witam Tu prawdziwa lwica z 15-ego sierpnia! Niestety bałaganiara, leń, terrorystka i bardzo władcza, mimo wszystko super się dogadujemy z moim narzeczonym (już 8 lat), notabene też lwem :)

Gość lwica czy diablica
lwica z 22 sierpnia:)

26-07 Lubię prządek, solidność, ciszę, teatr, kino, koncerty, towarzystwo wybrane, estetykę, starocie, lokale z klimatem, czystość, przyrodę,zwierzęta ale nie wszystkie, ubiór sportowy lub koktajlowy w zależności od okoliczności, koronkową bieliznę, chałwę, słodycze wybrane, książki Grocholi no i uczciwość. Jestem osobą praktyczną i samodzielną.

Gość lwica czy diablica
lila lewki nie maja jescze urodzin dzis