Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

POD ZNAKIEM ZODIAKU LEW!!!!LOCZMY SIE LEWKI

Polecane posty

Gość MADZIALLLENA KŁANIA SIE
30 LIPIEC POZDRAWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wierszyk
ok ,to skoro wtrącam swoje 3 grosze do kazdego topiku ze znakami na kafe, to i o lwach coś bazgne: "miło i dobrze jest mieć z lwem dzieci, lecz zawsze z domu to gdzies poleci.."-do własnej interpretacji...🖐️

Gość ginztonikiem
czy to nie jest ten znak który tylko dużo ryczy?

Gość zuzaaa
jestem z 11 sierpnia:)pozdrawiam

A moze znalazl się tu przypadkiem Lewek urodzony 25 lipca 1980,tak jak ja? Fajnie byłoby sprawdzić,jak się to ma do teorii znaków zodiaku :-)

Gość jesień już
Heeeej !!! 🖐️ Ja tez 17 sierpnia :D:D:D

Gość 2 sierpień
kobietka, w cudownym związku od 22 latek ze skorpionkiem. Bardzo udany związek, na złość wszelkim opiniom astrologicznym :)

Gość kaszka99
lwica urodzona 4 sierpnia

Gość pani lew*
urodzona 16.08

Gość pani lew*
Wszystkie lwice jakie znam to urodzeni przyjaciele, ludzie lubiacy niebanalność w życiu, szaleństwo... i nie wiem, czy wszystkie tak mają, ale ja to społecznicą jestem na maxa...

Gość DJ
Lwiczki są cudowne w łóżku ojej jakie one cudowne....

tez jestem kociakiem= Lwicą :P:p :D Urodzinki mam w sierpniu.

a spod jakiego znaku Wy lewki macie partnerów,albo mieliście, i jak Wam sie układa? Ma moze ktos Byka???

i jak lew z bykiem? jak myslisz. da sie wytrzymac i nie kłócic sie??? ja miałam 4 lata byka, zerwałam i teraz znowu mam byka, i wiele cech maja niestety wspolnych,i sie boje ze długo nie wytrzymam.chociaz.....nie chciałabym aby sie ten zwiazek rozpadł bo kocham GO....a jak jest u Was??

strasznie uparte i lubia ządzić podobnie jak lwy, w sumie zwiazek mozna opisac po krótce, dazenie do afiszowania sieboie kosztem partnera i wykorzystywanie go. lubia byc w cntrum zainteresowania i czasmi mozesz poczuc sie jak zabawka, jak dodatek do niego a nie partnerka. Tak sie czułam przy \"wczesniejszym byku\" :p natomiast teraz czuje sie jak królowa,ale czasem powiem szczerze ze moglabym sie poczuc jak zabawka,ale olewam to i nie przezywam tego tak, moze 4 letnia wprawa.....widzisz powiem cos o czym sie przekonałam , tego obecnego byczka nie znam tak długo, ale powiem na przykładzie wczesniejszego zwiazku z bykiem, sa zajebisie dobrymi aktorami. Tzn,moj udawał kochajacego przez 3 lata, a pozniej radykalnie sie zmienic, ze nie poznawałam go, a potem sie przyznał ze przez tyle czasu udawał takiego jakim nie jest, ze juz nie potrafi,,i był taki chamski, ze potrafił powiedziec do mmnie ty kurwo....w zartach, Dla niego takie zarty hardkorowe były. Dobrze rozpisałam sie troszeczke, mogłabym tu pisac i pisać ale nie bede nikogo zanudzac. pozdrawiam

już nie pamiętam czy się tu wpisałam... historyczna Elżbieta Batory, krewna naszego króla Stefana Batorego też jest pod znaku lwa:P