Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

POD ZNAKIEM ZODIAKU LEW!!!!LOCZMY SIE LEWKI

Polecane posty

no pewnie kolejna prowokacja albo chce na anatomie sie dostac hii..

to ja z tych nielocznych, wstydzę się gdy ktoś opowie pieprzny dowcip, normalnie burak na twarzy, gdy (z racji zawodu) dostaję pochwałę na forum koleżanek i kolegów z pracy to chcę się zapaść pod ziemię - wiem, że zasłużyłam, do każdego zlecenia przygotowuje się bardzo skrupulatnie..no ale wstyd mi zupełnie nie wiem czemu :( mam ochotę zrobić swoje, ale stać w cieniu :) to mi bardzo odpowiada z prezentów - bukiet niezapominajek :D uroczysta kolacja owszem - w plenerze, kocyk i kanapka, słoneczko i już jest gites :D przjaźń traktuję b.serio, potrafie na drugi koniec miasta lecieć żeby coś podac psiapsiółce - przyjaciół dobieram b.ostrożnie ;) ukochanego obsypuję b.drogimi prezentami, jak kocham to całą sobą, mam miękkie serce ale twardą d**ę, potrafię zostawić faceta jeśli wiem, ze mnie zdradza, wtedy zamieniam się w zimną sukę ;) a czy słuchacie czasem intuicji? pomogła Wam? ps. sorki trochę się rozpisałam :)

Ja też jestem lwicą i loczę się z pozostałymi lewkami ... Idę poczytać topik o samobójstwie ....

nio ja podobna jestem jak kocham to calym sercem ale nienawidze dwa razy tyle przyjazn jest dla mnie najwazniejsza ale tez uwazam komu zaufac raczej ufna nie jeatem......prezenty kocham ale drogie ..kwiaty szczegolnie w doniczkach....wszysko u mnie musi byc eleganckie i gustowne (mieszkanie) mam swoje zdanie i wiem ze zawsze mam racje choc jej nie mam:P no taka jestem

ale morgan dala kolezance z topicu o samobujstwie lekcje no terez dziewczyna pewnie sie zniecheci

właśnie taka franca jestem (żeby nie było, że idealna) potrafie rozpamiętywać jakieś tam przykre słowa, sytuacje, których doświadczyłam od kogoś i już czuję dystans, ale generalnie do ludzi jestem otwarta :D a z byłymi nie utrzymuję przyjaźni, nawet koleżeństwo nie wchodzi w grę wredna jestem, ot co ;)

ja nie moge pobrac wtyczki, co jest w tym linku? A co do facetow to jak typowy lew- zdrady nie przebaczam, bylam 3,5 roku z kolesiem, zrobil mi takie rogi jak stad do nieba i KONIEC!!! i wcale nie zaluje.

ja tez lew! jako les muszę byc najwazniejsza i najmądrzejsza:P zwłaszcza dla facetów:P oczywiście takich którzy \"sa kimś\":D ale to taka czarna strona lwów, lwy sa też cholernie lojalne,zabawne i ciepłe pozdrawiam!

nio ja tez jestem lojalna cieplutka i mieciutka jak poduszeczka lubie adorowac i byc adorowana

27 lipiec... :D też się locze :P chociaż ja tam wolę swoją nie loczoną grzywę ;):D

no ja dopiero dzisiaj sie zaczelam loczyc:) fajnie jest byc loczka

Gość kania007
15 sierpnia wita!!

a czy jest ktos kto ma urodziny z rodzina w tym samym dniu

Gość agdzia agdzia 111
hej. Ja podobno lubie dominowac a równoczesnie jestem uległa :-O ? dziwne. ale tak mi wyszłoz pewnych testów

9 sierpnia spalony słońcem Lew wita prawie prosto z plaży. Słońce to nasz żywioł.....ale chyba przesadziłam w ten weekend :)

a wiesz co ja tez taka jestem lubie dominowac a ulegla jestem jak cholera az mnie to wkurza

a ja nadodatek jestem strasznie leniwa ooooooooooooookropnie:P

ale czy jest tak, że zawsze jesteś leniwa i lubisz dominować nawet jak nie jesteś w danej dziedzinie dobra??