Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

POD ZNAKIEM ZODIAKU LEW!!!!LOCZMY SIE LEWKI

Polecane posty

23:35 sfrustrowany palant niestety moja była. i chyba nadal ją kocham i to jest mój problem jako ryby. Rybko kochana no popatrz: Lew ma w znaku żywiołu ognia a Ryby wody. To jak ma się dogadać ogień z wodą?

Gość gabla
czy lewek i panna mogą być szczęśliwi ?

Pyszna noc Posiedzę w ogródku wśród kwiatów i drzew. Dobranoc.

śpią z takim futrem to jedynie spac :) a ja meza mam koziorozca wiec zywioł ziemia ale jest ok troche starc ale ogólnie dobrze :)

Gość inesaa
buziola dla wszystkich lewkow :D chyba jestesmy najlepszym znakiem w gwiazdach :P:P:P nie znosze ryb... bleeeeee, same kopoty. a kysz :P

ja rowniez lwica i urodziłam sie tego samego dnia co moja babcia:) i moj narzeczony:) to nie zart!!!!! na dodatek moja siostra jest baranem i urodziła sie w tym samym dniu co nasz dziadek i moj byly chłopak..... i jak tu nie wierzyc w astrologie??

lewek jeden może dwa... każdy grzywkę z nas ma ...

Gość ...///
W gorący dzionek ,pod akacją leżymy I nasżą samiczkę godzinami ...gładzimy !

Gość łączenie tematów
LWY, LWY I JESZCZE RAZY LWY!! TYLKO I WYŁĄCZNIE!! WŁADCY....I LENIE 20:43 Ooł TRZA bylo nowy topeć zalozyc bo na tamten to mi sie juz wszystkie zodiaki zwalały nie kazdy moze byc władcą a wiec... 27 lipiec łups! kazdy ma jakies zady i walety 20:45 cukiereczekkk Ja piernicze po raz trzeci SKORPION!!!! Tęsknię za ciszą bezludnych wysp, dzikich plaż... 20:45 jeju.............. ej....o lwy tu chodzi nie o skorpony!! 20:46 shorty e tam Babes ♥ 20:47 Ooł taaa uwielbiam biżuterie którą moglabym sie cała obwiesic i lubie jak mi sie lud do stópek kłania i kupują mi najdroższe prezenty.. a po co ten bulwers???:> przeciez nie jestes LEW..... łups! kazdy ma jakies zady i walety 20:49 jeju.............. ale jestem zajebista 20:51 shorty w zasadzie to byloby ok gdyby temat brzmial inaczej Babes ♥

To znaczy co !? Seks grupowy ,czy cóś !!!!??????????????? Nie wiem jak inni ,ale ja jestem za LENIWY ! :D:D:D

hah ! jak świetnie, że topic odżył :D a wiecie..... co jest 20 sierpnia??? moje urodziny :D spędzę je samotnie:( niestety dzieci na wakacjach, chłopa nie stwierdzono od 4 lat heh będę sprzątac chatkę i tyle :( mam mega doła i kasy brak nawet na skromne przyjęcie przyjaciół i znajomych, fajnie, co? pozdrawiam loczące się lwice :D

Gość hOMERKOWA
Dolacza sie lwica z 15 sierpnia, urodzinki juz za mna

No to Mumi-NAJLEPSZEGO !!! 🌼 (()). Ja z opóżnieniem zaprosiłem ludzi na urodzinki-grilla ! Finansowo też jakoś nie szaleję ! 😭

Gość noiki
no witam świetny pomysł ja też się dołanczam , wczoraj 17 sierpnia miałam 24 urodziny !!pozdrawiam wszystkie kotki !!!!!!

witajcie właśnie przejrzałem ten topik :) no ja też jestem lwem :D z 24 lipca sam początek :D nie widziałem aby ktoś miał wcześniej urodziny niż ja :) pozdrawiam Was

czesc :D moge sie przylaczyc do stada :P 29 lipiec,to moj dzien ,pozdrawiam i jak juz tak o tym mowimy to jak wyglada zwiazek lwa z lwem i jak w ogole lwa mozna zdobyc,czy lepiej nie podrywac,bo ona sam woli polowac :D

Gość SERNIK_36
Jak wygląda związek ona lwica on skorpion? są kompatybilni??

Gość lokowana
łacze sie :) lwica z 9 sierpnia

Gość aanetka
lwica z 26 lipca :D witam reszte lwiątek.. ;)

witam wszystki lewki a szczególnie spadajace jabuszko 👋 ja też jestem 29 lipiec i w swoim życiu poznałam jeszcze dwie inne osoby urodzone tego dnia 🌻