Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaro1

czy mozna zajsc w ciaze biorac antybiotyk??

Polecane posty

Gość zaro1

biore antybiotyk bo mam zapalenie ucha, ale rownoczesnie biore taletki antykoncepcyjne doustne czy istnieje mozliwosc zajscia w ciaze???????????? help me please!!!!!!!!!! to pilne!!!!!!!!!!!!!

Gość Anula_r
Antybiotyki powoduja obnizenie dzialania tabletek!! Jesto tym napisane w ulotce!! Powinnas przeczytac na ulotce, ktorych antybiotykow nie powinnas brac w trakcie brania tabletek bo wchodza w interakcję. Ja zawsze (zgodnie z zaleceniem ginekolog) jak biore antybiotyk to sie dodatkowo zabezpieczam.

Gość zaro1
na ulotce od moich tabletek nie ma tego skladnika antybiotyku ktory biore... niestety lekarz mnie o tym nie poinformowal. zblizylismy sie normalnie z chlopakiem,skonczyl "we mnie"..martwie sie czy jest opcja abym zaszla w ciaze??jestem na tydzien przed okresem...?!

Gość Anula_r
Zawsze jest opcja ze mozesz byc w ciazy. Ale jak bym nie panikowala, tylko testy zrobila. Jestes tydzien przed okresem,wiec moze bedziesz miala szczescie :) P.S. Co to za lekarze?!?! Chociaz to nie pierwszy przypadek o ktorym slysze, bo lekarze nie maja czasu, albo uznaja to za oczywiste i nie informuja swoich pacjentek. A potem to dziewczyna ma problem...

Gość KAŻDY antybiotyk
obniża działanie tabletki anty, więc wiadomo od zawsze, że trzeba się dodatkowo zabezpieczać wtedy