Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wstydź się

gorrrąca daj fotki gdzie widać całą figurę

Polecane posty

Gość napisz do niej
Ja watpie czy ci cos od razu powie, nie ma tak dobrze :P Widzisz ona woli publicznie a ten kto publicznie wywala swoje intymne sprawy tuszuje tym cos innego, to co skrywa. I do tego nie dostaniesz sie nigdy chyba ze po slubie :D Ja uwazam, ze nie jest normalne to co gorraca robi, a napewno jest niesmaczne. Za bardzo przypomina mi dzialalnosc niejakiej Dody :)

chwila - musze popracowac! mówię to co mam ochotę w danej chwili powiedziec. kwestia pasującej okazji.

Gość podziwiam goraca
pomaranczko, ale to co piszesz dotyczy kazdego:) kazdy z nas skrywa, kazdy z nas jakas czesc pokazuje. kazdy z nas ma indywidualnie "ustawione" jak duzo chce pokazac. goraca jest niestandardowa, bo jej sprawia przyjemnosc pokazywanie duzo. chcialbym wiedziec czy wynika to z uczucia wstydu? z moich doswiadczen wynika, ze przyjemnosc tego typu daja sytuacje kiedy robimy cos "przekraczajac" niejako jakies punkty szczegolnie wyostrzone w swojej psychice.

Gość podziwiam goraca
no w sumie powinienem dodac, ze osoby o niskim poczuciu wstydu raczej nie wykazuja zainteresowania "obnazaniem sie", bo poprostu nie sprawia im to przyjemnosci.

Gość napisz do niej
Oczywiscie ze kazdy i nie ma co mowic ze goraca niczgo nie ukrywa, bo cos z pewnoscia ukrywa :D Rzecz w tym ze ona pokazuje to co chce pokazac, a nie to co chcieliby zobaczyc inni. I tu nieprawda jest, ze pokazuje, jak powiedziala, cala prawde. Przeciwnie, jak wkraczasz na klopotliwy teren to cisza.

Gość napisz do niej
Gorraca korzysta z tego poweru jaki daje przelamywanie barier w sensie 'zrobie cos zakazanego, czego nie zrobilaby Ilona, mmmmmm ale fajnie, zrobilam to! poczulam sie swietnie, powtorze!' i to jej daje sile.

Gość podziwiam goraca
pomaranczko jednak goraca mimo wszystko pokazuje wiecej niz inni, dlatego uwazam, ze to ciekawe:) wiekszosc nie pokazuje prawie nic, a jak wkraczasz na klopotliwy teren to cisza, wiec mamy tutaj doczynienia z nowa jakoscia;) goraca uwazam za potencjalnie interesujaca rozmowczynie na tematy wszelakie, glownie sprosne i swinskie w ramach konwencjonalnej rozrywki zboczencow:D ale najpierw ona sama, ciekaw jej jestem, dziwi mnie ta agresywna reakcja tlumu, cos mi sie wydaje ze trafilem na jakis staly rytual na tym forum, mam racje?

Gość napisz do niej
Reakcja tlumu jest prosta: jak widza cos na co sami bvy sie nie odwazyli to pietnuja. A gorraca jest osoba ciekawa na pewno. Szkoda ze daje sie poznac tylko z tej jednej strony, jaka i ty zauywazyles, konwencjonalnej rozrywki zboczencow :D

Gość a ja nie podziwiam
ale się dziwie i szczerze mówiąc nie rozumiem takiego wystawiania się na publikę, pozbycie się prywatności i rzucenie na pożarcie zupełnie nieznanym, obcym ludziom. Po co to wszystko, ładna z ciebie dziewczyna ale jak widzę uroda nie idzie z rozumem, szkoda. Też jestem bi, ale nigdy nie zwiazałabym się z tak "otwartą" kobietą. Czegoś ci brak w życiu skoro tak postępujesz, pytanie czy sama wiesz czego gorrrąca25... Nie zdajesz sobie sprawy jak wielu wariatów chodzi po swiecie, niemadre to co robisz.

Gość podziwiam goraca
teoretycznie rzecz biorac jestesmy na forum o tematyce jasno okreslonej. pokazywanie swojej fascynacji zwyczajami zywieniowymi masajow naprzyklad byloby zdecydowanie offtopic;) moze to z tego wynika? no i odrazu mowie, ze o zyciu masajow raczej nie chce rozmawiac:D a Ty pomaranczko tez jakas sensowna jestes, uciekam, wiec pewnie sie rozmowa urwie, a szkoda:)

Gość napisz do niej
co zrobic :D przynajmniej raz wiecej sie usmiechnales ja tez juz znikam 🖐️

Gość a ja nie podziwiam
to nie kwestia pietnowania, ale zdrowego rozsądku, ja tez lubie poszaleć ale prywatnie a nie na oczach wszystkich poddać się wiwisekcji.

:D to oczywiście nie prawda - ale skoro wszystko w poukładanym świecie musi mieć przyczynę i skutek niech tak będzie:D

Gość podziwiam goraca
tak juz swiat jest poukladany ze WSZYSTKO ma swoja przyczyne i skutek. czasami jedynie nie jest naszym zmyslom i inteligencji dostepne i jedno i drugie:)

Gość powiedz gorrrąca
tak pewnie powiesz co - ? znam twoją odpowiedz już na pamięć!!

Gość kolejna wpadka
Gorraca sama o sobie pisze w superlatywach na pomaranczowo :D

Gość ale ona ma lico niewyjściowe

Gość a potem mówi ze nie
że ona pisze tylko pod jedynym czarnim nickiem :D

Gość i nie jest psychologiem
ona sprzedaje w sklepie

Gość w handlu hondami
lepiej nazywać sie nabierała, bo hondy to szajs.

Gość serio ona pracuje w tym
salonie? i ja pierdole. jezeli to prawda to musze cos bratu napomknac.......hehehe,to sie usmieje

Gość skad macie
ta stronke i adres salonu? Sama podala, czy ktos zyczliwy sam wyszukal i to tu umiescil?

gorraca - jakie masz wyksztalcenie?

Hehe.Brawa dla demaskatora, chyba,że to ona sama dała tego linka do swojej pracy. O kuźwa , ale wstyd. Gorrraca25 zaczynam Cię lubić, bo w sumie to chyba w porządku kobieta jesteś, ale Ci się nie wszystko ułożyło.:O

Gość podstwowe

Gość gorrraca psycholog
jaki tam wstyd, po prostu to mitomanka

Gość czemu mitomanka
?

Gość serio ona pracuje w tym
tak tak,deficyty to ona ma. nie ma co sie ostukiwac. ale w pale mi sie nie miesci jak mozna zdiecia z takim maszkarnym ryjem do netu wsadzic. fujjjjjjjjjjjjjj