Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gamna

Clostilbegyt i bromergon - moze sie uda

Polecane posty

Gość kara1983
dzięki becia1201 ja również trzymam kciuki za ciebie!!!! zuza067 podzielam twoją opinię- czekanie na @ jest najgorsze, też mnie pobolewają jajniki na zmianę a dziwne bo w lewym nie mam pęcherzyków. też liczę na "owoce" w tym roku ;P aniabuu23 ja po trzecim cyklu z clo (czyli teraz) poszłam w 7 dc i miałam ogromny pęcherzyk ale nie wiem czy to reguła że zawsze tak wcześniej jest owulacja, nie mam porównania bo we wcześniejszych cyklach w ogóle nic nie miałam sama drobnica i się wchłonęła. miłego przytulanka :) oczywiście dla wszystkich staraczek

Gość mida
Hej Dziewczynki, u mnie ostatni dzien z clo, w czwartek wizyta u lekarza, skonczyly mi sie testy owulacyjne ale powoli zaczne staranko, jakos w zeszlym miesiacu mialam wieksza nadzieje ze sie uda;((( Zycze powodzenia kazdej z Was trzymajcie sie cieplutko, papa:))

Gość morgan***
cześć Ja już od wczoraj ostro działam z moim kochanym;) Dzisiaj mam dużo śluzu płodnego więc mam nadzieję, że w tym miesiącu uda mi się zajść:) Do 07.01.09 staranka 1x dziennie z przepisu lekarza;) i zobaczymy co z tego wyniknie:) Trzymam kciuki za nas wszystkie!!! Dziewczyny nie poddawajcie się i walczcie o swoje;)

Mida u mnie również ostatni dzień z clo. W środę mam podglądanko. Jestem pełna nadziei i niepewności bo to mój pierwszy monitoring przy II cyklu z clo ( pierwszy bez). Do tej pory miałam cykle 27dniowe a po 1 cyklu z clo wzrósł do 28-29dni. Wszystko mi namieszał. Jak tu teraz coś wyliczyć. Pozostało mi tylko wspierać się testami owulacyjnymi, mierzeniem temperatury i do działania. Miejmy nadzieję owocnego czego i Wam życzę :)

Gość agaklim
Cześć dziewczynki!!! Spełnienia marzeń w tym nowym roku, a przynajmniej jednego :) !!! U mnie 24dc i to straszne czekanie.... moje wypieki niewychodza tak jak powinny śmietana się nie ubiła, czy to coś znaczy??? Kumpela mówiła, że w czasie ciąży nie piekła bon ciasta nie wychodziły. Więc....? pozdrawiam was wszystkie :*

Gość aniabuu23
witam dziewczyny w nowym pięknym styczniowym dniu! dzisaiaj zobaczyłam pierwszy zimowy śnieg (a to niecodzienny widok w Anglii)i jestem pełna optymizmu. Dziś 13dc i robiłam test owulacyjny i pierwszy raz odkąd staramy się z M o dzidzie zobaczyłam 2 kreski,tak więc wieczorkiem po pracy..oj będzie się działo.. agaklim bardzo ciekawe oznaki ciąży..ciekawe co mi nie będzie wychodzić? Pozdrawiam,papa

Gość aniabuu23
Cześć dziewczyny,witam Was w ten piękny styczniowy dzień.Piękny bo śnieg pierwszy raz w tym roku zobaczyłam, a to rzadkość w Anglii. Dziś 13dc, robiłam test owulacyjny i pierwszy raz odkąd staramy się z M o dzidzie zobaczyłam 2 krechy.Tak wiec wieczorkiem po pracy..oj się będzie działo. agaklim bardzo dziwne oznaki ciąży ale ciekawe..ciekawe co mi nie będzie wychodzić :) Pozdrawiam Was, trzymajcie się cieplutko

Gość aniabuu23
sorki za powtarzanie się,ale coś mi z netem nie zadziałało..i dwa razy to samo w nieco zmienionej formie..papa

Gość aniabuu23

Gość agaklim
a może poprostu z nerwów mi się nie udało.

Gość aniabuu23
agaklin tylko spokojnie,czekaj spokojnie wszystko się wyjaśni wkrótce. całuski,papa

Gość aniabuu23
przepraszam nie agaklin tylko agaklim, mała literówka się wkradła

Gość kara1983
torbiel 6 cm, koniec clo- czarna rozpacz już w tym miesiącu wiadomo że nic i kolejne też nie zapowiadają się najlepiej ;(

Gość mida
Kara, nie zalamuj sie na pewno da sie z tym cos zrobic, po to sa lekarze aby nam pomóc, wiem, ze jest Ci ciezko ale dasz rade. My kobiety jestesmy mimo wszystko silniejsze od facetów, takze glowa do góry. Mi tez po clo i dufastonie cykl sie wydluzyl o cale 3 dni. Pozdrawiam Was Kobietki (przyszla zima i musimy sie baaaaaaaaardzo gorco przytulac), :))))

Gość mida
Agaklim trzymam kciuki:)))

Gość kara1983
Dzięki Mida

Gość agaklim
dzięki mida i aniabuu.

Gość
ale tu cicho ........ to ja pozdrawiam wszystkich w ten mroźny dzionek!!!!

Gość
ale tu cisza... pozdrawiam wszystkich w ten mroźny dzionek

Gość kakun
witam Dziewczyny, ja tez biorę bromek od kilku miesięcy, i pierwszy miesiąc clo, mam pytanie do Was o ew. skutki uboczne, od jakiegos tygodnia a jestem juz w końcówce cyklu bolą mnie piersi i strasznie zaczeły mi sie przetłuszczać włosy, czy macie podobne objawy po clo? pozdrawiam !

Gość Hania 25
Witam Kakun. Jeśli o mnie chodzi,to ja biorę bro i clo już 3 miesiąc i jakieś skutki uboczne niestety są-np.częstomocz,bezsenność,zmienność nastrojów i to chyba wszystko,co mi dolega-to i tak za dużo-szczególnie mnie drażni ciągła trasa do wc i z powrotem-szału można dostać.Pozdrawiam

Gość misia 25
Witam wszystkie panie starajace sie o dzidzie . Mam takie pytanko ja taz bardzo bym chciala zajsc w ciaze tak jak wy wszystkie ,staram sie juz od 3 lat i nic jestem juz po jednym poronieniu i od tamtego czasu nie moge zajsc w ciaze ,chodzilam do wielu lekarzy i zaden nie umial stwierdzic dlaczego tak sie dzieje gdyz w koncu nie dawno trafilam na super ginekologa ktory wiedzial jak sie do tego zabrac . Najpierw wyslala mnie na zbadanie prolaktyny i sie okazalo ze mam za wysoka bo mialam bo az 580 ale po calym miesiacu leczenia bromer spadla mi na 20 i teraz mam brac przez 5 dni closti i pozniej czekac na efekty czy myslicie ze mi sie w koncu uda prosze o odp

Cześć kochane, właśnie wróciłam z USG - dwa pęcherzyki pękły, dostałam zastrzyk z pregnylu, mam brać od dzisiaj acard a od czwartku luteinę. W piątek kolejny zastrzyk i oczekiwanie. Długie oczekiwanie zważywszy, że to dopiero 17 d.c. Agaklim powodzenia!! Kara1983 głowa do góry, może warto spróbować z innym lekarzem. Witaj Misia 25, jeżeli czytałaś wcześniejsze posty to wiesz, że ja mam za sobą 3 poronienia i dalej walczę ze świetnym lekarzem. Musisz wierzyć , że się uda bo na pewno każda z nas w końcu doczeka się upragnionego dzidziusia.

Dziewczyny jestem załamana.Już zaczęłam mieć nadzieję a tu zong ;( Już plamie @ rozkręci się do jutra na dobre :( :( Jestem wściekła na wszystko i wszystkich a najbardziej na siebie,że znowu robiłam sobie nadzieję.Złapałam doła :( :( :( To był mój 16 cykl starań ile jeszcze??? Tracę siły do dalszej walki :( Ale nasmęciłam....

Gość agula076
Chyba dziś taki dzień dziwny, bo ja też mam doła. Właśnie wróciłam od gin i znowu cykl bezowulacyjny:( Mimo tego, że po dostinexie prolaktyna spadła. Staramy się z mężem już (a może dopiero) ok 2 lat... Jedyne pocieszenie, że gin, do którego chodzę od kilku miesięcy to pierwszy, który zbadał mi owulację - poprzedni tylko przepisywał bromek (po którym czułam się fatalnie) i powtarzał, że czas się brać do roboty, dowcipniś. Najgorsze jest to, że jeden jajnik w ogóle nie ma pęcherzyków:( Dziewczyny - czy przy pęcherzyku na jednym jajniku dam radę?

Gość agula076
Chyba dziś taki dzień dziwny, bo ja też mam doła. Właśnie wróciłam od gin i znowu cykl bezowulacyjny:( Mimo tego, że po dostinexie prolaktyna spadła. Staramy się z mężem już (a może dopiero) ok 2 lat... Jedyne pocieszenie, że gin, do którego chodzę od kilku miesięcy to pierwszy, który zbadał mi owulację - poprzedni tylko przepisywał bromek (po którym czułam się fatalnie) i powtarzał, że czas się brać do roboty, dowcipniś. Najgorsze jest to, że jeden jajnik w ogóle nie ma pęcherzyków:( Dziewczyny - czy przy pęcherzyku na jednym jajniku dam radę?

Gość agula076

Gość agula076

hej dziewczyny! ja tez mam dola i okres, no i jeszcze moja jedyna nadzieja na baby - zwiazek tez sie sypie. jednak ten styczen nie zapowiada sie pomyslnie :( pozdrawiam wszystkie zdolowane (badz nie) towarzyszki niedoli!

hej dziewczyny! ja tez mam dola i okres, no i jeszcze moja jedyna nadzieja na baby - zwiazek tez sie sypie. jednak ten styczen nie zapowiada sie pomyslnie :( pozdrawiam wszystkie zdolowane (badz nie) towarzyszki niedoli!