Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esyfloresymoresy

Kto tu teraz ryczy? i dlaczego?

Polecane posty

Gość ffsdgggsgs
a co to za okrutna prawda? ze kochal kogos przed Toba? to chyba nic zadziwiajacego? sama tez kochalas innego kiedys...

Właśnie. Powiedz nam, co sobie wyobrażałaś. A my powiemy Tobie, żeś kretynka skończona, jeśli będziesz chciała.

hm. jesli Lusesita nie chce pomocy, to ja poprosze. tesknie i zatsanawiam sie, jak mam funkcjnowac, skoro on mnie dzis nie przytulil jeszcze? naprawde mi zle :(

Gość Maja obiektywna
Ja się przytulam do zdjęcia na monitorze,bo nie wytrzymuję też...

Zuunia: zjedz kanapkę. Zawsze to nie to samo co przytulenie, ale na kanapkach rownie dobrze się funkcjonuje. Luesita: właśnie po to tu jesteśmy. Rozwikłamy tę zagadkę, przemierzymy tajemniczą głębię podświadomosci i odkryjemy o co Ci chodzi.

Drab, nie chce kanapki, chce pieprzot !!! Lusesita, oto sedno :P zatem moze ci dopomoc rada Draba: zjedz kanapke :)

Gość i znowu...
towarzystwo wzajemnej adoracji.............

ja tam nikogo nie adoruje, wyzalic sie chcialam. ja nawet nie znam tych panstwa

Gość a mi tak smutno
a ja placze, bo dowiedzialam sie ze jestem w ciazy (z tego sie ciesze), ale robiac badania ookazalo sie, ze mam wrodzona wade serca, cos z zastawkami, w kazdym razie grozi mi, a wlasciwie dzidzi niedotlenienie... :(

Gość mróweczka262
Lusi . pierwsza zasada . co było przed to się nie liczy . nie jestem za bardzo zorientowana w temacie , ale co było minęło . pokaz mu co potrafisz i niech go zżera z zazdrości .tobie na dobre! bratnia dusza

Gość magnumka
JA prawie placzę... z tęsknoty... za facetem... i za okresem...

I znowu: e tam wzajemnej. Mnie nikt nie adoruje. Nikt mnie nie lubi. Nikt mnie nie kocha. I przez to wypełniam się żółcią. A moje myśli robią się coraz czarniejsze... czarne jak Ciemna Strona Czegośtam. Luesita: facet pije, gada za dużo po alkoholu, rani bliskich, zostawia dziewczyny które kochał bardziej niż Ciebie i lubi rude. Powinnaś się poważnie zastanowić. A mi tak smutno: po pierwsze - tylko grozi. Po drugie - uporzedzony, ostrzeżony. Po trzecie: paru lekarzy jeszcze nie wyjechało na Zachód, wiec może coś pomogą. Po czwarte: będzie dobrze. Psiakrew. Rozklejam się. Wszystko przez te dzidzie :(

Gość mróweczka262
dzidzia sobie poradzi !!! te małe są nalsilniejsze . tez to miałam . trzymaj się i wierz . nie mysl o tym i płoń optymizmem .to jest najlepsze,

Gość a mi tak smutno
Nefrytowy_Drab: bardzo dobre te argumenty :) usmiechnelam sie, dzieki. Ale sie boje strasznie sie boje...

a mi tak smutno- nie placz, tylko usmiechaj sie do dzidzi :) mysle, ze nie jest to sprawa beznadziejna, co? :)

ja też tak mam, gnębi mnie przesłość mojego słońca. kocham go ale jestem zazdrosna o wszystkie inne, nawet te bez znaczenia:(

Gość a mi tak smutno
tak, wiem optymizm, duzo usmiechu i energii :) moj facet nastawia mi muzyke metalowa do sluchania, zeby dziecku wyrobic dobry gust za czasu :) hehe tzn., ze sie cieszy... nie chce dac po sobie poznac, ze sie martwi.

Luesita: Jak? Toż to już Szekspir powiedział \"lechery provokes the desire, but it takes away the performance\". Zadnego pożytku mieć nie bedziecie z picia, jeno sromotę, niezaspokojenie i frustrację.

Lusesita, kopytko- nie wiem, jak to jest przyjete w etykiecie zwiazkowej, ale moj chlopak powiedzial, ze nikogo nie ckohal tak jak mnie :) a ja uwierzylam. Wy chyba tez powinnyscie cos takiego ulyszec :)

Muzykę metalową? Oj, teraz zacząłem się naprawdę bać o dzidzię. Powinnaś była wcześniej powiedzieć o prawdziwych niebezpieczeństwach, które na malucha czekają...

Gość a mi tak smutno
tak umiarkowanie oczywiscie na zarty z ta muzyka :)

no mój też tak mówi, ale mnie i tak boli że w ogóle z kimś się spotykał czy całował. taka głupia zazdrośc o przeszłość. a tak naprawde jest najcudowniejszy i nie daje mi powodów do zazdrosci, nigdy nikogo nie wspomina czy coś... tylko ja juz sobie ubzdurałam:/

kopytko- niestety, moj kochany uraczyl mnie szczegolami anatomii swoich ex (po to, zeby spointowac, ze jestem najlepsza ;P) , wiec jestem zahartowana w bojach...ech. ale wiem, ze boli.

no widzisz mój mi nic od siebie nie mówi, kiedyś spytałam i mnie gnębi i tak mi coś wierci w tej głowie... chociaż wiem że jestem jego pierwszą miłością i tak naprawdę też nie byłam święta. tylko że to wszystko na mnie działa, on potrafi się od tego odciąć a do mnie czasem wraca to co powiedział:/

Zapisać w notatniku: \'nigdy nie przyznawać się, że była jakaś była\'. Dossskonale.... dossskonale... z wiedzą wyniesioną z tego tematu będę niepokonany. Mwa-ha-ha, zaśmiał się Nefrytowy_Drab z hamerykańska.

E, czy ja wyglądam na kogoś, kogo w jakimkolwiek stopniu obchodziłaby anatomia łechtaczki? Jeden grzyb, byleby miła w smaku i dotyku była :D