Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katy74

Sposób na przeunięcie miesiączki o kilka dni

Polecane posty

Hej wiem, że to glupie pytanie i az się wstydzę je zadawać, ale takie życie wyjeżdżam na weekend na imprezę, a pech chcial że prawdopodobnie w sobote dostanę okres, a jest mi to bardzo nie na rękę, ponieważ calą sobotę będę spędzala na imprezie plenereowej w pelnym slońcu, a wieczorem impreza przy grillu czy któras z Was zna (może sama stosowala) jakies metody na przesunięcie tej \"dolegliwości\" aha i jeszcze jedno, nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, tak więc metoda z brakiem przerwy między kolejnymi opakowaniami nie wchodzi w grę z góry dziękuję za wszystkie sensowne odpowiedzi

Gość vickyyy
Hellou :) Nie mam niestety pojecia :( Wiem, jak ewentualnie mozna probowac przyspieszyc, ale opoznic - nie pomoge :(

Gość vickyyy
Sprobuj poszukac w dziale antykoncepcja/plodnosc :)

Gość tylko jeśli bierzesz
pigułki- możesz pominąć tę przerwę. Inaczej się nie da:) Nie ma centralnego sterowanaia i odgórnego planowania w człowieku:) Tak samo da się przyśpieszyć okres tylko za pomocą syntetycznych hormonów.

o pigulkach wiem, ale jak juz wspomnialam na samym początku NIE BIORE CH tak więc ta metoda odpada

Gość auauauuuuuuuuua
troche za późno.. Mi raz gin cos przepisał przed planowanym weselem ale było to na poczatku cyklu...

Gość boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
no i tak nie zrobisz nic sama, musiałabyś brać hormony. Myślisz, że się podrapiesz za lewym uchem trzy razy i okres pójdzie precz???:o Co za ciemnogród:o

Gość auauauuuuuuuuua
pozostaja Ci tampony...