Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 23latka

jakich kosmetykow uzywacie?

Polecane posty

Gość taka jedna 23latka

a mam 23 lata a do niedawna uzywalamjedynie mydla szamponu i dezodorantu i to w sztyfcie zeby nie bylo czuc zapachu ciekawi mnie czego wy uzywacie do pielegnacji ciala i w jakim jestescie wieku?

ja uzywam balsamu bebe ,mydla nie uzywam tylko zel do mycia ciala kremy rozne te njlepsze

Gość taka jedna 23latka
obecnie uzywam podanto co wymienilam wyzej krem do rak krem do stop dezodoranty w sztyfcie w zelu w sprayu w kulce balsam brazujacy tonik antybakteryjny maseczki oczyszczajace krem do depilacji

a ja nadodatek peling maseczka z glinki tonik krem do rak do stop antypespirant w kulce krem do skorek maseczka sciagajaca krem do twarzy na dzien i na noc odzywki do wlosow na ceell tez krem na roztepy no i to by bylo tyle:P

Gość taka jedna 23latka
chyba powinnam jeszcze zaczac uzywac cos od celulitu i rozstepow :(

no ja tez mam cellulitis i pare rostepow ale dobre jest z viszi..albo z roleala

Gość taka jedna 23latka
uzywam jeszcze perfum pasty do zebow plynu do higieny intymnej

acha aja jeszcze puder w plynie tuszu czyrnej kredki szminki blyszczek zalotke odzywke do rzes rozu puder sypki cienie lakieru nie uzywam pasty do zebow wykalaczki patyczki do uszu zelu do mycia twarzy no to wsio:P

Gość taka jedna 23latka
ciekawe czego uzywaja faceci :D

Gość taka jedna 23latka
ja uzywam jeszcze podpaski i wkladki higieniczne

Gość taka jedna 23latka
no patyczki do uszu tez chociaz nie wiem czy to kosmetyk :D

Aktualnie do twarzy L\'Oreal Pure Zone tonic i żel do mycia, krem Clerasil (bardzo go sobie chwale, bo dobrze matuje), żel na cellulit Eris (taki pomarańczowy), mleczko do ciała Garnier czerwone (choć myślę nad żółtym, zeby się musnać słońcem :) ) i masło kakaowe w sprayu Ziaji - przed opalaniem ale nie tylko, świetnie natłuszcza skórę i rewelacyjnie pachnie czekoladą. Demakijaż - dobre mleczko Garniera Podstawa Pielęgnacji do skóry normalnej/mieszanej. Do stóp krem Nivelazione, pachy - antyperspinat Lady Speed Stic (a czasem an noc Antidrial niestety), usta pomadka Nivea owocowa. Włosy: szampon i odżywka Elseve dodające objętości, bez spłukiwania mleczko Dove i jedwab biosilk (od czasu do czasu bo stosowany w nadmiarze wysusza włosy). Kurde, ale się tego dużo nazbierało...

no patyczki do uszu nie kosmetyk ale prawie:P ja podpasek tez uzywam i wkladek tamponow nie cierie

Gość 24-latka
szmpon do włosów blond+odżywka żel pod prysznic (obecnie Dove) pasta do zębów - ostatnio wybielająca(blend-a-med lub colgate) balsam do ciała (Nivea) żel do mycia twarzy tonik (Vichy, Bioderma) krem do twarzy oststnio tylko z apteki (Vichy, Bioderma, a teraz zacznę Dermedic) tusz do rzęs (obecnie Lancome, ale z reguły takie o połowę ta ńsze) fluid (wciąż zmieniam - średnia półka, tj ok.50 zł) od czasu do czasu krem pod oczy

Gość 24-latka
No i teraz dochodzi kosmetyk na poparzenia słoneczne...przesadziłam :-( Ale zakupiłam już balsam do opalania z filtrem. No i zapomniałam o lakierach do paznokci. Mam kilka, ale i tak najczęściej używam bezbarwnego. Najlepsze lakiery robi INGLOT. Podpowiedziała mi to znajoma, która zawodowo zajmuje się paznokciami...Sprawdziłam i sama polecam. Zapomniałam jeszcze o błyszczykach.Mam kilka + beżowo-różowa pomadka. No i oczywiście antyperspirant (Amway-jedyny skuteczny) i perfumki...W prezencie dostaję oryginalne, ale sama kupuję podróbki. Teraz na mojej półce stoją dwa flakony oryginalnych+1 podróba+Avon. Chyba wszystko...

Gość 24-latka
No i peeling do twarzy i od czsu do czsu maseczki jednorazowe w saszetkach.