Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _parafinka_

LICENCJAT W ROK PO DWULETNIM STUDIUM

Polecane posty

Gość _parafinka_

Kto chodzi/chodził?? Warto? Może jest ktoś kto chodzi do Tychów i ??

Gość szalona.........
licencjat w rok???????????? gdzie tak można?

Gość _parafinka_
Są szkoły a dokładnie studium które oferują poźniejsze zrobienie licencjata na ich uczelni

Gość zakręcona ze Śląska
Ja ucze sie w Tychach.Slyszalam ze po 2 latach w moim studium ma powstac licencjat w rok z ratownictwa medycznego lub kosmetologii.

Gość bielasiowa
a jakie studium skonczyłas?

Gość zakręcona ze Śląska
farmaceutyczne ,jeszcze sie ucze,został mi rok

Gość zakręcona napisz coś więcej
jakie sa jeszcze kierunki w twojej szkole i czy słyszałaś o tej co już jest możliwość "dorobienia" licencjata??

Gość jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość magnetyczna
Podobno w Podkowie Leśnej można zrobić licencjata w rok. Jestem po studium hotelarskim i nie wiem czy po 4 latach też mne tam przyjmą. Ktoś wie coś na ten temat?

Gość magnetyczna
nikt nic nie wie

Gość _parafinka_
Magnetyczna albo nie chcą albo nie wiedzą :o

Gość czarnoszara
Ja też uczę sie w Tychach w studium farmaceutycznym.No i podobno mają otworzyć licencjat!ale na razie tylko mówią!

Gość czarnoszara napisz cos wiecej
łatwo, trudno jest?? ile płacisz miesięcznie? fajni wykładowcy?

Gość czarnoszara
no hey!czesne co miesiąc 350zł!Powiem tak-jest super!!Owszem,trzeba sie uczyc ale to w koncu szkoła i własnie to si etam robi!!Wykładowcy super,niektórzy wrecz z podejsciem kumpelskim!! Ogolnie jest spoko,grupe mamy fajną-chyba 40 babek i 4 facetów!!:D Polecam to studium jeśli nie wiesz co ze sobą zrobic!! W pażdzierniku zaczynamy praktyki w aptece(jesteśmy już na 2 roku)wiec bedzie jeszcze ciekawiej!! PS.Jeśli lubisz sie bawic w wazenie i mieszanie różnych substancji to polecam!!:D bo na TPL na laboratorium robimy różne "leki"

Gość czarnoszara napisz cos wiecej
350 zł ... dużo... Jakie są jeszcze kierunki? I tak P.S. dlaczego poszłaś na studium a nie na studia?

Gość czarnoszara
wiesz co,najlepiej jakbys sobie zadzwoniła do szkoły i sie wszystkiego dowiesz!!A myslisz o Tychach czy Sosonowcu??bo w Tychach to jedynie chyba farmacja,ale sa jeszcze kierunki:protetyka,aststentka stomatologiczna i cos chyba jeszcze. hmmm no 350 to duzo i nie duzo... A dlatego poszłam na studium bo moze zabrakło mi ambicji startowac na studia,a pozatym po 2 latach w studium juz mam tytuł technika farmacji i moge zacząc pracowac.

Gość czarnoszara
miało byc protetyka!!:D ja chciałam isć własnie na protetyke na początku ale było mało chetnych i nie otworzyli tego kierunku wiec poszłam na farmacje.

heja mam pytanie do zakreconej ze slaska w swojej wypowiedzi napisalas ze wiesz gdzie mozna zrobic licencjata po dwuletnim studium z kosmetologi moglabys cos wiecej napisac podac jakis kontakt do tej szkoly ps jesli ktos inny wie gdzie ten kierunek mozna ukonczyc licencjatem po studium to bylabym wdzieczna

Sprawdźcie i popytajcie absolwentów czy to nie chwyt reklamowy.U mnie też tak miało być.A nie było:(

Gość monik23
mama pytanko czy po technikum farmaceutycznym można coś dorobić?

Gość monik23
strona która podałaś nie wiele wyjaśnia

Gość mycha88
nie wie ktos gdzie jest taka szkola wyzsza-gdzie mozna licencjat zrobic w rok-z kierunku rachunkowosc????

Gość patologic
po dwuletnim studium turystycznym, moje koleżanki porobiły w rok licencjaty właśnie w tej szkole z Podkowy Leśnej:) ale było to 5 lat temu, nie wiem jak się sprawy mają obecnie (dodam że potem bez problemu zrobiły magisterskie uzupełniające w GWSH-więc wszystko legalnie)

Gość viola97
jestem w drugiej klasie policealnej z rachunkowosci-nie wie z Was ktos gdzie mozna licencjat w rok zrobic na tym kierunku????????????????pomozcie!!!!

Gość viola97
dodam jeszcze ze jestem z województwa śląskiego =) POMÓŻCIE!!!!!!

Gość pinki88
czy mozna w Tychach zrobic licencjata z rachunkowoscI?????????????

Gość pinki88
jest tu ktos??????????

Hej !! :) mam wielka prosbe ... czy ktos moglby mi powiedziec czy w podkowie lesnej mozna zrobic licencjat w rok po kierunku technik usluch kosmetycznych ??? z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam.

Gość małamimimimika
zanim mnie zwyzywacie ect. ....prosze wysłuchajcie mnie... mam pytanie.. a moze akurat ktos z was slyszał?!... otoz koncze dwuletnie studium administracji w Mszanie Dolnej (jesli cokoliwke komukowielk to mowi;) ) i mam pytanie czy znacie szkole gdzie moglabym kontynuowac moja nauke i zrobic licencjata? wiem ze istnieje cos takiego ale nie wiem gdzie.. :(