Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _parafinka_

LICENCJAT W ROK PO DWULETNIM STUDIUM

Polecane posty

Gość wro_piotr
Nie chce mi się czytać całego wątku, więc napisze, co sam wiem. Po pierwsze, na stronie WSTH usunięto wszelkie informacje i linki do oddziału legnickiego. Jak gdyby nigdy nie istniał. Po drugie, kłamstwem jest, jakoby ten rok był początkiem trzyletniej edukacji. W Legnicy absolwenci szkół policealnych (np. technicy inseminatorzy, czyli tacy, co zapładniają krowy na wsi) mogli przystąpić do rocznego trybu. Dwa jednodniowe zjazdy w miesiącu, czyli w sumie 20 dni nauki, z czego 10 przeznaczone było na tematy religijne, a 10 na licencjackie. Zaraz po tym studenci oddawali prace dyplomowe i otrzymywali tytuł licencjata. Sprawa trafiła w końcu do prasy, więc WSTH zapewne zaprzestała lewego procederu.

Gość marysia_kraków
indywidualny tok studiów wprowadza coraz więcej uczelni - maja taki obowiązek wynikajacy z Ustawy ale wola kasowac studenta przez 3 lata. przy studia niestacjonarnych aż 60% może byc przez internet, przy stacjonarnych 50%. Znalazłem strone szkoły w Krakowie która prowadzi kilka kierunków przez internet, również niewielkie, pojedyncze grupy po szkole policealnej o czym byla tu mowa. Ale to nie są jednoroczne studia, to nieporozumienie. podam strone: http://www.bssu.edu.pl/ A WSTH duzo straciło dając dowolnośc swoim partnerom/wspolpracownikom w terenie którzy kombinowali z tym jednorocznym licencjatem. Na takiej współpracy przejechało sie juz kilka uczelni w PL. Dalej jednoroczne próbuje reklamować pare oddziałow ale to nielegalne. RZetelny opis jest www.wsth.eu w krakowie

Gość Pracownik wsth -Podkowa Leśna
marysiu to nieuczciwe podawac takie informacje, pokaż który prawnie działający oddział wsth reklamuje roczne studia? Nie mówię tu o jakiś samozwańczych punktach ktore działaja na własną rekę, ale przeciez już informacja dyskredytująca te oddziały znalazła się na głownej stronie wsth. Prawnie działające oddziały wszystkie podają rzetelne informacje a nie obiecują gruszek na wierzbie.

Gość Maria z Poznania
jest wiele uczelni które oferują e-learning, lepiej lub gorzej w realizacji ale zawsze pomoc dla studentów, troche nie na temat mój przedmówca... Po co? Podaj lepszą ofertę a nie wylewaj niechęci na innych

Gość pracus_wwa
tyle że ze strony uczelni w Podkowie nijak nie moge sie dowiedzieć czy oddział w którym sie zapisałem jesy legalny czy nie- podaja kilka miasta ale to dotyczy zdrowia publ a ja z turystyką nie mam jak sprawdzic. dajcie jakis wykaz adresów

Gość Pracownik wsth -Podkowa Leśna
przepraszam ale wcześniej pomyliłem uczelnie, miałem na myśli inną uczelnię (spoza Łodzi) która nazywa się podobnie ale to nie ta. Nie chce narażać mojego pracodawcy na koszty postępowania sądowego o niesłuszne zniesławienie z powodu podania przeze mnie mylnych wypowiedzi, dlatego proszę przyjąć to sprostowanie. Przepraszam WSEZiNS oraz współpracujące z nią organizacje

Gość marian_wroc
skoro jedna - ta bardzo kontrowersyjna wypowiedź "pracownika wsth" została stąd usunięta to bardzo dobrze, ale skoro międzyczasie odwołał a nawet przeprosił za to co napisał, to może też te przeprosimy warto usunąc - wtedy również ten mój wpis

Gość Aneczka_Kraków
Znalazłam tą opcję na http://www.bssu.edu.pl/a_licencjackie_online.html Nieważne czy to trochę dłużej czy trochę krócej - ważne że nie jest przesadzone czesne a to istotne dla mnie Już zapisałam się do Gdańska na Promocje zdrowia ze zdrowiem publicznym. Uproszczeniem jest jak sie dowiedzialam okreslenie: studia po szkole policealnej w Gdańsku dość namęczyła sie jednak w mojej szkole medycznej i wiem że będzie mi latwiej opanować program studiów z dyscypliny na której juz dośc sie znam

Gość Polecam Nysę
A ja polecam studia w Nysie, ten oddział WSTH działa już 10 lat, jest legalny i pewne jest że tam zawsze otwierają się wszystkie Instytuty. podaję kontakt www.itkb.pl

Gość technik f.
hej, jak to jest wkoncu po tym 2letnim studium? mozna zrobic w rok licencjat czy nie? skonczylam technikum farmaceutyczne i chcialam isc na Promocja zdrowia z elementami zdrowia publicznego na WSTH. I czy to bedzie rok czy 3 lata jak wszedzie, bo juz nie wiem teraz.dzieki za odpowiedz

Gość orwisia
TA UCZELNIA MA ODDZIAŁ W PIOTRKOWIE TRYB. W SZKOLE POLCEALNEJ LOGOS .ŚWIETNIE SIĘ STUDIUJE .POLECAM

Gość KASANDRAA1986
hej ja tak zrobilam w tychach po 2 latach studium hotelsrstwa licencjatturystyki w rok, rok okolo 4 tys plus dojazdy

Gość Zaczynam IPZ w Nysie
Zapisałam się na Promocję Zdrowia do Nysy. Mają nabor zimowy, kto jeszcze ?

Gość tarnuśka
Denerwują mnie takie wypowiedzi że po licencjacie w rok nigdzie nie przyjmą. Sama kończyłam zarządzanie w turystyce w Nysie i po tym przyjęli mnie UWAGA!!! Na Uniwersytet Wrocławski zaocznie na dziennikarstwo (po innych kierunkach). O szkole w rok powiedziano mi na studium, myślałam nie możliwe - bajka, okazało się prawdą. Kiedy dowiedziałam się, że szkoła jest prowadzona przez adwentystów dnia siódmego chciałam zrezygnować, bo jak to możliwe, żeby ja - praktykujący katolik uczęszczał do jakiś adwentystów. Nie zrezygnowałam i NIE ŻAŁUJĘ mam wykształcenie wyższe a na studiach nikt nie namawiał mnie do zmiany wiary, więc spoko.

Gość tarnuśka
Jakby ktoś miał jakieś pytanka - jeśli będę wiedzieć odpowiem :)

Gość Rubus
Chodze do szkoly policealnej (turystyka wiejska rownoznaczna turystyce i rekreacji podobno) z nauka wliczana do licencjatu jak jest napisane wyzej moje pytanie brzmi czy po tym licencjacie jezeli go zdam i dostane papierek moge isc na NORMALNA uczelnie i kontynuowac ten kierunek ?

Gość Piotrek 1512
Witam, ukonczylem Policealne Studium Zawodowe (dzienne mechaniczne) w Olsztynie kierunek obsluga i eksploatacja pojazdow samochodowych. Mam prosbe, gdzie moglbym zrobic licencjat w rok? Czy po mojej szkole istnieje jakas szkola ktora mnie przyjmie zeby zrobic licencjat w rok? Interesuje mnie lokalizacja Olsztyn Warszawa ... Bardzo prosze o jakies informacje, z gory dziekuje.

Gość dana23
Skończyłam Policealne Studium Medyczne Zawodowe 2- letnie, pracuje jako tech analityki medycznej czy mogę dorobić po tej szkole licencjat na kierunku promocja zdrowia publicznego w krótszym czasie i czy po takim kierunku będę mogła dorobić magistra na Państwowej Uczelni na kierunku biologia czy nie.Proszę o odpowiedź bo właśnie trwa rekrutacja .

Gość dana 23
Skończyłam Policealne Studium Medyczne Zawodowe 2- letnie, pracuje jako tech analityki medycznej czy mogę dorobić po tej szkole licencjat na kierunku promocja zdrowia publicznego w krótszym czasie i czy po takim kierunku będę mogła dorobić magistra na Państwowej Uczelni na kierunku biologia czy nie.Proszę o odpowiedź bo właśnie trwa rekrutacja .

Gość majka pabianice
sa jeszcze zapisy w łodzi na ul. Kamińskiego w wsez, składałam juz dokumenty na Promocje zdrowia ze zdrowiem publicznym, wiem że jeszcze sa oddziały w Gdańsku, Szczecinie i Turystyka w Krakowie. Bardzo dobre pierwsze wrażenie, miła i konkretna obsługa informacji i zapisach. Polecam - t. rekrutacji to 668165215 a strona www.wsth.eu

Gość gość
jestem na państwowej uczelni po Promocji zdrowia WSTH w Łodzi, studiuje obecnie na Uj w Krakowie. To są normalne jak wszędzie dyplomy licencjackie, plus dostałam dyplom amerykański bachelor degree - tez się przyda na emigracji, he he

Gość Kasia katowice
mozna tez uzupełnić - rozszerzyc wykształcenie i uprawnienia poprzez studia podyplomowe, ja po WSTH wybrałam Pedagogika - studia kwalifikacyjne uprawnienia pedagogiczne w Krakowie na www.bssu.edu.pl/a_podyplomowe_online.html przez internet jest większośc zajęc, i pracuje teraz w szkole podstawowej, do szkoły sredniej potrzebny mi bedzie jeszcze mgr ale to tez niedługo, pozdrawiam

Gość Izulka1090498
Zapisałam się na Promocję Zdrowia do Nysy www.wsth.nysa.pl szukam koleżanek na dojazdy z Wrocławia.

Gość gość
Hej hej, wszystkim zainteresowanym studiowaniem w Wyższej Szkole teologiczno-Humanistycznej przekazuję informację że do 15 sierpnia trwa nabór i wszyscy którzy w tym czasie się zapiszą w pk. Nysa (www.wsth.nysa.pl) dostają fajne prezenty ja właśnie się zapisałam i teraz dumnie paraduję w fajnej koszulce, moja koleżanka dostała fajną saszetkę. Myślę teraz nad pozyskaniem kogoś dodatkowego widziałam super torby podróżne jako prezent dla tego kto zaprosi na studia kogoś dodatkowego. A tu link do opisu promocji i do mojej koszulki :)))) http://wsth.nysa.pl/index.php/component/content/article/2-uncategorised/141-promocja-do-15-08

Gość wszystko_wiem
Witam wszystkich, też nie byłam przekonana co do WSTH ale muszę powiedzieć, że w pełni jestem zadowolona z nauki na tej uczelni. Uczęszczałam do punktu w Nysie i złego słowa nie mogę powiedzieć. Punkt działa jak najbardziej legalnie, ma fajny budynek w centrum, dział studenta prowadzą bardzo miłe panie (co jest rzadkością niestety jak wszyscy zresztą wiedzą), zajęcia prowadzone bardzo ciekawie, nikt nie namawiał mnie na zmianę wiary. Dlatego z czystym sumieniem polecam każdemu, kto ukończył szkołę policealną. Można w indywidualnym toku szybciej ukończyć studia i stracić czasu. Teraz jestem na magisterce też w Nysie i również jestem zadowolona. Nie zastanawiajcie się więc, bo naprawdę warto. Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję stronę do punktu w NYSIE www.wsth.nysa.pl

Gość wszystko_wiem
Oczywiście miało być "Można w indywidualnym toku szybciej ukończyć studia i nie stracić czasu" :-) taka mała pomyłka wybaczcie :-) w każdym razie ja te studia w Nysie na WSTH polecam :-)

Gość gość
Izulka jestem z Wrocławia też zapisałam się na Promocję Zdrowia w Nysie. Jestem chętna na wspolne dojazdy.

Gość absolwent- WRO
Wypowiem się jako absolwent Instytutu Turystyki !! Prawdą jest , że istnieje możliwość skończenia studiów i indywidualnym toku ale wszystko zależy od podejścia i chęci! To nie jest Uczelnia dla "obiboków" tylko uwierzcie trzeba się troszkę nagimnastykować , żeby ogarnąć cały program , ale to chyba norma w studiowaniu:) Jeżeli macie taką możliwość naprawdę warto skorzystać to jedna z nielicznych takich propozycji wiec dlaczego nie spróbować ?! Czesne jest spore owszem, ale każda prywatna Uczelnia ma płatne studia, w dzisiejszych czasach to norma, ale zawsze jest opcja płatności na raty co jest dużym ułatwieniem! Polecam

Gość gość
witam jestem zainteresowana licencjatem w rok na promocji zdrowia ale proszę mi powiedziec jaki tytuł otrzymam po tym bo słyszałam ze katechetki

Gość gość
Ja skończyłam promocję zdrowia w Nysie to ci odpowiem. Otrzymasz wyższe licencjackie wykształcenie na kierunku teologia specjalność promocja zdrowia. Studia uprawniają Cię do kontynuowania nauki na studiach mgr , podyplomowych i innych. Właśnie skończyłam magisterkę. Ponieważ byłam po studium z kosmetologii zostałam w Nysie na turystyce uzdrowiskowej i odnowie biologicznej. Fajne zajęcia. Pozdrawiam