Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _parafinka_

LICENCJAT W ROK PO DWULETNIM STUDIUM

Polecane posty

Gość gość
Witam, ukonczyłam Policealne Studium Ogrodnicze. Mam prosbe, gdzie mogłabym zrobic licencjat w rok?/obojętny kierunek Interesuje mnie lokalizacja Krakow / Lublin ... Bardzo proszę o jakies informacje, z góry dziekuję.

Gość elka01
Witam! Mam pytanie... czy jest ktoś, kto po licencjacie z teologii na wsth dostał się na uczelnię państwową? Ja właśnie rozpoczynam naukę w tej szkole. Jestem technikiem farmaceutycznym z kilkuletnim stażem. Przykre jest, że w naszym kraju osoba po studium policealnym praktycznie nie ma możliwości rozwoju w danym kierunku. Niestety Naczelna Izba Aptekarska zapewne nigdy nie zgodzi się na "pomostowe" czy choćby jakieś kursy,szkolenia zwiększające uprawnienia techników. Dlatego chciałabym dokształcić się w innym kierunku... Licencjat z teologii adwentystycznej traktuję przejściowo. To znaczy chciałabym później zrobić mgr na bardziej życiowym kierunku:) Najlepiej gdzieś w Poznaniu i najlepiej na uczelni państwowej. Zastanawiam się tylko czy będzie to możliwe? Czy będę musiała już zostać na wsth żeby zdobyć tytuł magistra... z teologii ;) Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość elka01
Witam! Mam pytanie... czy jest ktoś, kto po licencjacie z teologii na wsth dostał się na uczelnię państwową? Ja właśnie rozpoczynam naukę w tej szkole. Jestem technikiem farmaceutycznym z kilkuletnim stażem. Przykre jest, że w naszym kraju osoba po studium policealnym praktycznie nie ma możliwości rozwoju w danym kierunku. Niestety Naczelna Izba Aptekarska zapewne nigdy nie zgodzi się na "pomostowe" czy choćby jakieś kursy,szkolenia zwiększające uprawnienia techników. Dlatego chciałabym dokształcić się w innym kierunku... Licencjat z teologii adwentystycznej traktuję przejściowo. To znaczy chciałabym później zrobić mgr na bardziej życiowym kierunku:) Najlepiej gdzieś w Poznaniu i najlepiej na uczelni państwowej. Zastanawiam się tylko czy będzie to możliwe? Czy będę musiała już zostać na wsth żeby zdobyć tytuł magistra... z teologii ;) Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Skończyłem roczne studium marketingu i zarządzania, gdzie mogę zrobić w trybie indywidualnym w rok licencjat. Wyczytałem że podobny dział ma.np. WSTH Dziennikarstwo i komunikacja medialna ale nie wiem czy mi zaliczą mój dyplom. Może ma ktos pomysł. Dojadę wszędzie.

Gość gość
Polecam kubigo.pl Zarabiaj przez internet.

Gość gość
Hej, wybiera się ktoś na studia niestacjonarne mgr przez platformę (czyli online) w Łodzi (WSEZiNS) na kierunek Pedagogika ze specjalnością Edukacja zdrowotna i pedagogika społeczna? Ja właśnie kończę tą szkołę i mam notatki z całych dwóch lat, które jestem skłonna sprzedać (70 zł za semestr). W razie pytań informację na mnowok89@gmail.com

Gość kasia 7
Czy ktoś wybiera się do szkoły WSTH w Łodzi na promocję zdrowia,mam mieszane uczucia co do tej szkoły czy to nie jest jakaś sekta (bez obrazy nie mam nic do osób różnej wiary),ale z drugiej strony kuszące zrobić wyższe w 1,5 roku tym bardziej, że jestem po dwóch szkołach policealnych czyli 3 lata w plecy.

Gość gość
kasia 7 ja właśnie kończę tą szkołę - została mi obrona mgr. Byłam na niestacjonarnych z trybem e-learning. Szczerze powiem, że milo i przyjemnie. Jeśli chodzi o mgr w 1,5 roku to masz odpowiednią specjalizację 1,5 roczną lub kilka innych 2 letnie.

Gość gość
Witam, czy wybiera się ktoś z Trójmiasta lub okolic w tym roku akademickim 2014/15 na te studia?

Gość marleyka
a jak do tego podchodzicie będąc katolikami? mam mieszane uczucia..... w końcu to szkoła Adwentystów Dnia Siódmego...bede bardzo wdzięczna jesli ktoś napisze mi swój puknt widzenia czy tez nawet doświadczenia!:) pozdrawiam

Gość gość
a czy ktoś z was był może kiedyś na studium medycznym? zastanawiam sie nad www.dental.szczecin.pl ale przydałaby sie jakas opinia, ktoś pomoze?

Gość gość
czy ktoś wybiera się w tym roku na promocję zdrowia do łodzi? dajcie znać;)

Gość gość
jest ktos kto chodzi do wsth krakow?

Gość gość
Hej ☺ Czy jest ktos kto powiedzialby mi jak to odnosi sie do wiary? Czy sa tam jakieś przedmioty odnoszące sie do teologi adwentystów? Jesli chodzi o promocje zdrowia i jak jako katoliczka powinnam patrzec na ta szkole? Z gory dziekuje za pomoc! Pozdrawiam.

Gość studentka123
To bardzo przyjemne i ciekawe studia. Przynajmniej jedna uczelnia uwzględnia nasze dotychczasowe starania o zdobycie zawodu. Przedmioty teologiczne są, ale to Biblistyki, Historia Chrześcijaństwa. Nic ponad to co można poczytać w Piśmie Świętym i co znamy z lekcji historii (sobory, doktryny), na dodatek w bardzo prosty i dostępny sposób. Polecam. Ja skończyłam Rzeszów (tel. 600883120), a teraz idę na mgr!!!

Gość gość
W Rzeszowie jest Punkt, tel. 600883120. Polecam

Gość gość
witam , właśnie chce się wybrać do Tychów na promocje zdrowia , jestem po ratownictwie medycznym - studium 2 letnim i tez co dalej jeśli jest ktoś kto to robi lub skończył bardzo bardzo proszę o kontakt ski.ski@vp.pl lub gg 833967 uważam że taki tryb 1.5 roczny jest idealny , szkoda że już nie jednoroczny dziękuje i pozdrawiam :)

Gość gość
Polecam. zawsze można zrobić szybciej licencjata jak ma się maturę i ukończony dowolny kierunek szkoły polecelnej 2 letniej, po BHP (1,5 roku ) pewnie też ale to już trzeba spytać na uczelni. Nie trzeba mieć zdanego egzaminu zawodowego, wystarczy świadectwo ukończenia szkoły policealnej.

Gość gość
wie ktoś gdzie można zrobić w rok licencjat z administacji , (Rzeszow / Kraków - te miasta głownie mnie interesują ) ??

Gość gość
wie ktoś gdzie można zrobić w rok licencjat z administacji , (Rzeszow / Kraków - te miasta głownie mnie interesują ) ??

Gość gość