Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _parafinka_

LICENCJAT W ROK PO DWULETNIM STUDIUM

Polecane posty

Gość choleraxasna
witam czy ktoś si ę orietuje gdzie możma zrobic licencjat z admin po techniku gdzies w ok warszawy, lublina, rzeszowa??

Gość Peterak
po administracji mozna sie dostać na Turystykę - w Łodzi nowa grupa zaczyna zajęcia 13 marca w specjalnościach: Zarządzanie w turystyce i Turystyka śródziemnomorska. Chyba jest jeszcze jakaś końcówka miejsc, sprawdź na www.wsth.eu Nie szkodzi że trochę możesz mieć daleko bo zajecia są tylko 2 razy w miesiącu w niedzielę i jest to oddział który prowadzi aktywnie wykłady przez e-learning, tzn. raczej nie tyle wykłady ale wykładowcy umieszczaja tam swoje wykłady i materiały więc nawet jak któreś zjazdy opuścisz , masz do materiałów dostęp. Nie wiadomo czy bedą tworzone grupy turystyka po szkole policealnej w październiku więc lepiej zacząć studia teraz. Mnie przekonało że mam przerwe w wakacje - bez opłat czesnego i ju z spokojnie bede pisać prace licencjacką

witam tu wszystkich zgromadzonych mam pytanie co do kształcenia sie po 2 letnim studium medycznym słyszałam cos o tym ze po takim studium mozna zrobic licencjat w rok tylko nie bardzo sie orientuje gdzie i za ile cos takiego by było ... interesuje mnie rzeszów kraków jezeli cos ktos wie piszcie pozdrawiam mdpp@op.pl 7066067

Gość 4324234
http://wsth.pl/ jest kilka oddziałów wszystko na stronie

Gość Licencjat Legnica
www.studium.legnica.pl Licencjat w rok to możliwe w indywidualnym toku nauki Zapraszamy (76)8664202

Gość l1l11
W Legnicy , pierwsze słyszę zadnej informacji nie ma o tym na stronie

Gość 11_1
W Legnicy nic nie ma, dlaczego ludzi wprowadzasz w błąd. Uczelnia ma swoje oddzialy w Tychach, Nysie, Krakowie, Lublinie

Gość 1/11
W Legnicy nie ma żadnego oddzialu. To ktoś kto sie podszywa pod WSTH. Wiem bo w tamtym roku tam omamili mnie i kazali się zapisac na Promocję Zdrowia a potem okazało się że nigdy tam nie będzie Promocji Zdrowia i musiałem prosic w Nysie aby mnie tam przyjęli.

Gość 1/11
A tu przestroga ze strony WSTH: UWAGA ! W związku z tym, że status i pozycja Wyższej Szkoły Teologiczmo-Humanistycznej została bezprawnie wykorzystana przez pewne osoby i środowiska paraedukacyjne, informujemy, że WSTH w roku akademickim 2011/2012 prowadzi działalność edukacyjną wyłącznie w następujących miejscowościach: Gdańsk - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Podkowa Leśna - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Warszawa - Dziennikarstwo Nysa - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Tychy - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Lublin - Turystyka Kraków - Promocja Zdrowia, Dziennikarstwo, Turystyka Łódź - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Szczecin - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo (Kalisz, Gorzów Wlkp, Zielona Góra - w przygotowaniu) Za działalność innych podmiotów Uczelnia nie ponosi odpowiedzialności.

Gość frytka23
a ja polecam kogos kto mi pomogł z pracą licencjacką:) www.jakubmiklasz.blogspot.com

Gość EmmaRabba
A jest szansa że filia tej szkoły ruszy również we Wrocławiu bo ja jestem z Wrocławia a do Nysy to dla mnie za daleko jestem po 2,5 letniej szkole policealnej pracowników socjalnych, maturę mam oczywiście? Mam wątpliwości też co do tej uczelni bo WSTH podobno prowadzi studia roczne po szkole polciealnej bez zgody ministerstwa bo to uczelnia wyznaniowa i później te dyplomy mogą być unieważnione bo podobno tylko pielęganirki i położne w rok moga zrobić licencjat a poza tym nikt więcej

Gość Agnes 29
hej! Mam pytanko gdzie mozna zrobic w rok licencjata po 2 letnim studium hotelarskim?

Gość Agnes 29
w sprawie licencjata z hotelarstwa pisac na maila agusi-a1982@gazeta.pl

Gość Peterq
po hotelarstwie i turystyce mozna studiować Zarządzanie w turystyce lub Turystyke śródziemnomorską, Po medyczno/kosmetycznych - Promocja zdrowia ze zdrowiem publicznym lub praca socjalną po informatyce, Po reklamie, fotografii, itp - dziennikarstwo (komunikacja medialna lub Fotoreportaż). Z dyskusji widzę że jest wiele nieporozumień w tej sprawie ale to nie są roczne studia tylko po pierwszyn semestrze mozna starac sie o indywidualny tok studiów, Jak sie wcześniej odrobisz to jestes do przodu. Placi sie za rok intensywnych zajęć, potem tylko zaliczenia, praca licencjacka, obrona. Na magisterskie mozna iść dowolnie - od UJ po prywatne uczelnie. To że jest uczelnia prowadzona przez kościół?? A kto niby prowadzi Katolicki Uniwersytet Lubelski? Ta uczelnia też nie figuruje w spisie Ministerstwa szkolnictwa wyzszego bo w tych przypadkach jest odrębna ustawa regulująca utworzenie i dzialanośc. WSTh ma nadzór z USA, działa wg amerykańskich zasad i wydaje dyplomy takie same jak inne szkoły wyższe w PL. Co do turystyki/hotelarstwa polecam Kraków, Lódź, Szczecin lub Gdańsk - ponadto widze że wylacznie w tych miastach prowadzone jest efektywne wspomaganie studiów przez internet (własna platforma moodle). To jest ten sam zarząd prowadzący te wymienione punkty - na ich stronie dowiesz się wiecej niż gdzie indziej, Podaję: www.wsth.eu

Gość piotrkow
Witam Wybrałam WSTH wTychach - Zdrowie Publiczne czy ktoś może mi powiedzieć jakie przedmioty tam są , czy są praktyki i na czym polegają, jak często zjazdy. Pracuję więc nie wiem czy dam radę z tą szkołą więc muszę się coś o niej dowiedzieć . A jak z licencjatem pisemna część i ustna , losowane tematy czy sami wybieramy. Czekam na szczere odpowiedzi a może ktoś kończył Promocje Zdrowia -Tychy . Dzięki pozdawiam

Gość maj2011
Pięlęgniarki i bibliotekarze dostali od Unii i ME licencjat w rok. Mają matury i dwuletnie szkoły pielęgniarskie czy bibliotekarskie. Ja mam maturę, podwójnego, dyplomowanego technika i szkołę dwuletnią policealną i ... nie mam prawa do rocznego licencjatu jak pielęgniarka i muszę studiować 6 semestrów. Jestem wdzięczna szkołom wyższym, które dostrzegają ten bezsens i umożliwiają nam licencjat w rok, oby ich ilość wzrastała. Domagam się przede wszystkim równouprawnienia w dostępie do rocznych studiów pomostowych - albo wszystkie zawody pomaturalne czy policealne po maturze, albo żadne!! O to walczmy, o tym piszmy.

Gość to jest fajne
maj2011 masz prawo do ""rocznego"" licencjata jesli ukonczyłas dwuletnia szkołe policealna obojetnie jaka , zadzwon do jednego z punktów konsultacyjnych i wszystkiego sie dowiesz , najlepiej zadzwon do podkowy lesnej i tam spytaj czy ten punkt konsultacyjny do ktorego chcesz sie wybrac jest rzeczywiscie ich jednostka czy tez sie ktos pod nich podszywa , jesli twoj kierunek ktory skonczylas w szkole policealnej nie jest zwiazany ze zdrowiem lub turystyka to poprostu okres sie wydluza do 1,5 roku z tym ze masz rok zajec jak reszta , tylko pol roku pozniej sie bronisz i tyle. Indywidualny tok studiów jest mozliwy do zrealizowania na kazdej uczelni ale tego na panstwowych uczelniach nie zrobia bo kasa kasa kasa sie liczy. Serdecznie polecam uczelnie WSTH

Gość Studentka WSTH-Nysa
Ja polecam Nysę, zapisałam się na turystyke środziemnomorska i też jestem z Wrocka. Tu już w tamtym roku była cała grupa z Wrocka, studiowała moja koleżanka, więc razem się umawiały na auto, we czwórkę było tanio. koleżanka bardzo chwaliła Nysę, mówiła ze takiego organizacyjnego porządku to na żadnej uyczelni nie spotkała. No i potem od razu została na mgr tez tam. Hitem jest turystyka uzdrowiskowa.

Gość student WSTH w Legnicy
Ja polecam Legnicę, zapisałam się na dziennikarstwo i komunikacja medialna i też jestem z Wrocka. Dowiedziałem się od kolegi że jest możliwość studiowania w Legnicy bo on tam skończył ten kierunek i był bardzo zadowolony z organizacji i obsługi studentów. Potem został na studia magisterskie na kierunku pedagogika i bardzo sobie chwali swój wybór. punkty konsultacyjne WSTH w tym Legnica http://wsth.pl/index.php?option=com_content&v iew=article&id=15&Itemid=46

Gość Olek_2011
UWAGA ! na oszustów!!!! W związku z tym, że status i pozycja Wyższej Szkoły Teologiczmo-Humanistycznej została bezprawnie wykorzystana przez pewne osoby i środowiska paraedukacyjne, informujemy, że WSTH w roku akademickim 2011/2012 prowadzi działalność edukacyjną wyłącznie w następujących miejscowościach: Gdańsk - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Podkowa Leśna - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Warszawa - Dziennikarstwo Nysa - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Tychy - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Lublin - Turystyka Kraków - Promocja Zdrowia, Dziennikarstwo, Turystyka Łódź - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo Szczecin - Promocja Zdrowia, Turystyka, Dziennikarstwo (Kalisz, Gorzów Wlkp, Zielona Góra - w przygotowaniu) Za działalność innych podmiotów Uczelnia nie ponosi odpowiedzialności. W LEGNICY nie ma punktu WSTH!!! Uwaga oszuści!!!

Gość student WSTH w Legnicy
na stronie internetowej www.wsth.pl w zakładce punty konsultacyjne jest Legnica, więc nie rozumiem tych postów o oszustach z Legnicy, po za tym studiuje w tym mieście. Jak ktoś nie ma o czym pisać niech pisze gdzieś indziej. Polecam punkt konsultacyjny w Legnicy wszystkim chętnym http://wsth.dckd.edu.pl/

Gość Niedoszły student - Legnicy
Oczywiście że Legnica oszukuje, dziwne że post z legnicy "niby studenta" jest podpisany mailem o podobnej nazwie jak nazwisko właściciela pseudoszkoły policealnej z Legnicy. Zenada!!! Ale ta szkoła znana jest z takiej "reklamy". Właśnie mnie Legnica obiecywała studia WSTH u siebie i co???? jak studia mialy się zacząc stwierdzono, że niestety nie dostali na nie zgody z WSTH !!! Przestrzegam studentow, nie dajcie się nabić w butelkę.

Gość WSTH Legnica
Legnica jest punktem konsultacyjnym Wyższej Szkoły Teologiczno Humanistycznej w Podkowie Leśnej od dwóch lat, co roku przeprowadza rekrutację i za każdym razem zbiera grupę studentów do Instytutu Dziennikarstwa, dlaczego więc posty od niedoszłego studenta Legnicy są nieprawdziwe odnośnie tego punktu konsultacyjnego. Na stronie www.wsth.pl w zakładce punkty konsultacyjne widniej Legnica http://wsth.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=46 więc informacje o oszustach z Legnicy są nieprawdziwe. Informacje dodatkowe można też uzyskać na stronie internetowej wsth.dckd.edu.pl. Posty o oszustach są o d osób które prowadzą rekrutacje w innych punktach i są w swoich działaniach nieudolni i wypisują niezgodne z prawem informacje. Zapraszam wszystkich chętnych na studia do Legnicy Dyrektor Instytutu Dziennikarstwa

Gość dysk 52
W sprawie Legnicy najlepiej zadzwonić do Podkowy Leśnej i pogadać. Tam poinformują na bieżąco, jaką ma wartość punkt w Legnicy i pokierują gdzie trzeba. Po co te przekrzykiwania ? Do źródeł iść trzeba ...

właśnie doczytałam, że jest to kierunek teologia ze specjalnością np. promocja zdrowia - odpowiadało by mi to bo jestem na 2gim roku studium technik usług kosmetycznych ale problem w tym, że nie zgadzam się, z częścią nauk kościoła katolickiego tak więc czy warto tam się pchać? mam jeszcze co prawda rok ale gdybym się rozmyśliła to mogłabym zacząć teraz jakieś studia albo od drugiego naboru..

Gość Alutka_222
Zagadka z Legnica rozwiązana! Właśnie zadzwoniłam do Podkowy. Miły Pan Karol -nazwiska nie pamiętam odpowiedział mi na pytanie o Legnicę, ze przeciez pisze wyraźnie na stronie jakie punkty legalnie działają to po co sie pytam:( I Legnicy tam nie ma więc gdyby legalnie działała to by była. :(

Gość tygrys666
czy wie ktos cos na temat punktu w Rzeszowie ktory oferuje licencjat w rok na podbódowie dwuletniej szkoly policealnej obojętnie jakiej , współpracuje z Wyższą szkoła edukacji i nauk spolecznych w Łodzi a świadectwo że się ma 2 lata juz skonczone wydaje podkowa lesna ? ale czy taki dypolom licencjacki po takiej szkole jest wart co kolwiek ???? Pomocy