Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gologola

Golicie nogi od kolana w góre czy same łydki tylko?

Polecane posty

Gość gologola

Gość ja tylko same
łydki bo uda mam łysiutkie na szczescie :)

Gość tez jestem waga
ja nietstey musze golic cale nogi:(

Gość ja pindole
ja w sumie nie musze ale jednak przy krotkiej kiecce widacx roznice ;)

Gość gologola
Ja tez gole cale, ale żałuje , ze zaczęlam golic górna część bo chyba mialam malo włosków i moze tak by pzostalo. Mloda i głupia bylam:O

Gość tez jestem waga
mi tez szybko rosna:(

Jak nie gole codziennie, to sie czuje niekomfortowo, taka kłująca.:( A łydki depiluje depilatorem co dwa dni. Fajnie, co? ;)

Gość wielki motyl
ja gole tylko lydki-maszynka do golenia na balsam. Ud nigdy nie golilam i dzieki temu wloski sa jasne i b miekkie. Bikini przycinam:)

Gość mie
ja tez cale nogi musze, ale uzywam depilatora wiec wloskow coraz mniej i sa coraz delikatniejsze :D

Golę zarówno łydki, jak i uda. Włosy odrastają mi po kilkunastu godzinach, są kłujące i gdybym mogła też golilabym nogi codziennie, ale niestety muszę chodzić z kłakami na nogach ponieważ po depilacji dostaję potwornych czerwonych, bolesnych krostek, włoski wrastają mi w skórę.

Gość up000
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łydki całe, a uda zaczęłam ostatnio pastą cukrową:) Jeszcze tak z tyłu to tylko \'przerzedziłam\', bo trochę bolało :o

ja nie golę w ogóle :D kilka lat poddałam depilacji laserowej :) miałam kilka zabiegów :) - były to najlepiej wydane pieniądze w moim zyciu :D :D :D a teraz raz w miesiącu przelecę depilatorem po łydkach :) zostało parę włosków - tylko z bliska je widać :( a z ud nie muszę niczego usuwać :D

Gość Anyone
ja mam słabe włoski na udach i na łydkach więc depiluję całe depilatorem bo mnie to nie boli. zresztą wydaje mi się że całe nogi ( łydki = uda )wydepilowane to podstawa, konieczność tak samo jak wydepilowane pachy ...

Gość ahola ama
całe nogi gole :o niestety byłam młoda i głupia jak zaczełam i musze to robic juz do końca zycia

Gość Anyone
Depilacja pach dla mnie była koszmarem tylko za pierwszym razem ... aż mi krew pociekła... ale za każdym następnym boli już coraz mniej a teraz to wogóle już mnie nie boli. Zresztą ja mam wysoki prób bólu iuda sobie depiluje z śpiewem an ustach podczas gdy moje kumpele ze łzami w oczach .. :)

Gość Anyone
całe nogi gole niestety byłam młoda i głupia jak zaczełam i musze to robic juz do końca zycia A to spróbuj depilatorem i wtedy będa odrastac wolniej i coraz słabsze.

Gość do i co o co
ile kosztuje depilacja laserem???

Gość marcepanowa
no właśnie,ile kosztuje depilacja nóg laserem?Czy laserem można też depilować pachy i bikini?

Gość up000
ten laser to raczej bardzo drogi, nie stac mnie:(

Gość iii tam
tylko łydki:) na udkach prawie nic nie mam...delikatne, ledwo czuc jak sie przejedzie pod wlos:D

marcepanowa --> laserem wszystko można wydepilować :D zależy to od włosa i skóry :) im ciemniejszy włos, im jaśniejsza i cieńsza skóra tym lepszy efekt :D Ja akurat w poszłam, kiedy była promocja :D a za późniejsze depilacje (było ich kilka) płaciłam już mniej :D nie można laserem depilować opalonej skóry :) zresztą przed zabiegiem jest najpierw konsultacja lekarska :) u mnie była wliczona w pierwszy zabieg :)

Gość a a a ..
a jeśli golicie bikini co robicie żeby nie było krostek..bo wicie lato w pełni a nie mogę założyć stroju z majteczkami tylko bokserkami:(

ja aby nie mieć krostek na bikini używam ostrej maszynki,dobrego żelu lub pianki do golenia,po goleniu smaruję skórę lagodzącym kremem lub balsamem.

Gość Anyone
Jak ja wydepilowałam depilatorem to były krostki ale powinnaś spróbowac nastepnym razem własnie pęsetką wtedy nie będzie krostek. I może umyj mydełkiem dla dzieci i po depilacji posamruj kremikiem, ale na krostki po depilatorze nie mam pojęcia co może pomóc bo mi tam gdzie depilatorem wyrywałam sa krostki a tam gdzie pęsetką skóra jets głaciutka bez najmniejszych podraznień.

Gość r2
jasne :D:D:D fajne są takie nieoglone uda jak się na nie patrzy pod słońce :D wszystkie jesteście takie pewne, że jesteście gładziutkie, a jak przychodzi co do czego to widzę włochy wydepilowane na łydkach, a na udach zarośl :D . TYLKO WAM sie wydaje że ich nie widać :D