Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikunia19

Gotowe na wszystko

Polecane posty

Gość muaa
wstydz sie przynac ale mi tez sie lez w oku zakrecila;) pierwszy raz wogole gabi okazala jakies uczucia :)

Gość ratunku kleszcz
o co chodzi z tą gabi, jakie dziecko jej odebrali i co z z carlosem, przecież ta pokojówka tylko mu kanapkę dała, albo to było w tym odcinku uciętym i gdzie można ściagnąc w necie??? Mike ma cos takiego w sobie... zaje... facet!

Gabi i Carlos adoptowali (a wł. kupili) dziewczynke od tej blondyny striptizerki. Opiekowali sie nia jakis czas, ale pewnego dnia blondyna przyjechala do Gabi wraz ze swoim chlopakiem (do ktorego postanowila wrocic) i policja, ktora odebrala im dziecko. Gabi i Carlos nie mogli nic zrobic, poniewaz matka ma prawo sie rozmyslic iles tam po adopcji. Carlos ma romans ze sluzaca (Szaomei sie nazywa;) ). Pewnego dnia Gabi chciala sie wybrac z mezem na lekcje tenisa, ale okazalo sie, ze Carlos ma tego dnia prace spoleczne w ramach warunkowego zwolnienia (zbieranie smieci przy autostradzie). Tak wiec Gabi wybrala sie sama pograc w golfa. Gdy tam byla, zobaczyla w tv relacje z miejsca wypadku na autostradzie- zginal latynoski biznesmen kolo 40-stki zbierajacy smieci. Na komorke dzwoni policja powiadomic zone o smierci meza. Gabi zalamana wraca do domu - stoi przy samochodzie i placze. Z domu wybiega Szaomei (w potarganych wlosach;) ): -Pani w domu?!? -Carlos nie zyje. -Nie! Nie zabijac! -Carlos nie zyje! Samochod roztrzaskal go po calej autostradzie! -Nie, pan Solis jest w domu. Gabi wbiega do domu i zastaje meza w kuchni. Okazalo sie, ze Carlos wyslal do pracy swojego ogrodnika (rowniez latynsa) i to tamten zginal. A sytuacja byla dosc dwuznaczna, bo oboje (Carlos i Szaomei) byli dosc zaklopotani. Poza tym C. nie chcial sie w nocy kochac z Gabi (a nigdy nie odmawial!) No, to by bylo na tyle:)

Gość halla
a poza tym dalszy ciąg był w tym odcinku uciętym... Gabi postanawia sprawdzić co kryje się za zmianą podejścia męża do seksu... (Przeciesz nigdy nie odmawia!!) W domu ustawia podsłuchy, takie od niemowląt:) I będąc u jednej z przyjaciółek śledzi co dzieje się w domu pod jej nieobecność... Nagle... słyszy coś niepokojącego, biegnie do domu i co??? Carlos w samochodzie z służącą... Co robia?? Łatwo się domyślić! Gabi wyrzuca Carlosa z domu i mówi że to koniec między nimi. Ale ja sądzę że jednak to Nie koniec:):):)

Gość jutro jest dalszy ciąg
osttaniego dcinka Gotowych na wszystko o ok.22 na Polsacie,widzialam wczoraj wieczorem zapowiedźw tv:-)A już myślalam,że puzczą to dopiero po wakacjach:-PMogliby jednak przez wkacje puścić caly serial od początku,1 i 2 serię,nie widzialam pierwszejpolowy 1 serii wiec chętnie bym sobie obejrzaa;-)

Ja też widziałam, że jutro będzie. Teraz żałuję ,że przeczytałam wasze streszczenia, bo jutro nie będzie niespodzianki :(

Gość halla
może to z powodu apeli tych, co serial ten oglądają. :)

Gość może...ja w każdym bądź
azie napisałam jakiś czas temu meila do Polsatu z zapytaniem kiedy puszczą drugą część ostatniego odcinka 2 serii....nic mi nie odpsali ale puszczą w tv;-)Z tego co wiem to dużo ludzi do nich pisalo,moze pod wplywem tch prosb jednak bedzie odcinek Gnw:-)

22.30,polsat \"gotowe na wszystko\"już się nie mogę doczekać :):):) bardzo bym chciała, aby we wakacje powtarzali wszystkie odcinki,bo ja początkowo nie ogladałam tego serialu i teraz żałuje :(

Gość misiaa 189
napiszmy petycje do polsatu z takowa prosba :) haha

Gość uwielbiam uwielbiam
gotowe na wszystko :) Gabi - po prostu jej nie cierpię. Taka karłowata wredna sekutnica, płytka, próżna, samolubna, myśli tylko o swoim wyglądzie. Gdy odbierali jej dziecko piszczała jak niespełna rozumu, nawet płaczu nie umie porządnie udać. Uśmiałam się jak nigdy. Żal mi tylko biednego Carlosa - może azjatycka utalentowana służąca lepiej o niego zadba. Susan - moja ulubienica :) Zawsze narobi obciachu, ale jest bardzo sympatyczna. No i jej Mike jest booooski. Eddie - strasznie złośliwa, ale jej obecność dodaje historii smaczku. Ale te dziaciaki w GNW - Julie, córka Susan, jest przemiła, no i Zach jest fajny - żal mi chłopaka. Dzieci Bree - koszmar. Syn - wredny sukinsyn i córka - mała lafirynda.

Gość 1 sezon
jest zdecydowanie najlepszy. Drugi też jest ciekawy, ale to już nie ten poziom. Aż boję się pomyśleć, co mogą narobić w 3 serii - generalnie im dłuższy serial, tych bardziej idiotyczny się robi. Podobno aktorki mają podpisaną umowę na 7 lat, czyli 7 sezonów. Jeszcze duuużo oglądania, tylko nie wiadomo, na jakim poziomie :|

Mniej wiecej zgadzam sie z *uwielbiam uwielbiam* - moze nie w kwestii uwielbiania GNW-za mocne slowo, ale tego, co napisala nizej. Serial jest bardzo zabawny (zeby przy nim plakac...? Eeeee...), miejscami ma swoje wady, ale to chyba nieuniknione. Nie przepadam za Gaby, za to jakos lubie Bree. Wydaje sie taka biedna, zagubiona. Najbardziej (wg mnie) wredna postacia jest syn Bree, Andrew. Corka (chyba Danielle) niewiele lepsza. Lubie Susan i Mike’a, ich dzieci tez sa fajne. Aha i slusaca Solisow nazywa sie Xiao-Mei.

Gość ohh..ohh....
a ja nie obejżałam dzisiaj gnw i jestem zła. ten polsat mnie wkurza nie mogą podać do gazet porządnego programu... mam nadzieję na sobotnią powtórkę...

Gość bardzo lubię ten serial
i chcialabym aby przez wakacje powtóryzli 1 i 2 serię,niestety nie widzialam 1 serii,bardzo żaluję:-oOgladalam wtedy Lost bo lecialo w tymsamym czasie co GNWtyerz powtarzają Lost to moge soebie 2 raz obejrec ale chcialabym obejrzec 1 serie GNW bo zaczlam ogladanie dopiero od 2 serii:-(

Gość Hazel Pennycoat
Po tym wczorajszym odcinku jestem zaintrygowana, jak wszystko potoczy się dalej. Co właściwie ten dentysta, Orson, ma do Mike'a? Na końcu go omal nie zabił :( Spotkał go podobno dawiej w więzieniu. Ciekawe, co się wtedy zdarzyło. Zauważcie, że prawie wszyscy mężczyźni w serialu mają coś na sumieniu, mroczną przeszłość, nawet ci, którzy wydawali się tacy niewinni. Mąż Lynette miał niefortunny romansik i nieślubne dziecko, Carlos romans ze służącą (ale Gabrielle po tych swoich intrygach zasłużyła na to), Mike kogoś zamordował, nieżyjący już Rex lubił agresywny seks i sypiał z miejscową lafiryndą, pigularz George był dziwadłem, mąż Mary Alice zabił Marthę Huber (słusznie zresztą), młody Zack dusi dziadka, syn Bree przejechał teściową Gabi, a syn tej Murzynki zamordował swoją dziewczynę. Trupy się mnożą... Ale trzeba przyznać, że były mąż Susan, Carl, chociaż ją zdradzał, jest taki sympatyczny :) W drugiej serii jakoś go polubiłam, czarujący drań ;)

Gość nie widzialam 1 serii
i mam kilka pytań: 1)Kim byla Mary Alice? 2)Dlaczego jej mąz zabil Martę Huber? 3)Czyim synm jest Zack? 4)W jaki sposob i dlaczego syn Bree zabil tesciową Gabi? 5)Czy Gabi i jej mąż wie ze to syb Bree ja zabil? Będe bardzo wdzięczna za dopowiedz:-) Z góry dizęki i pozdrawiam"-)

Gość olalalalala
mary Alice była ich sąsiadką-przyjaciółką, popełniła samobójstwo, była też przybraną matką Zacka 2. Marta odkryła ich tajemnicę, tzn., że Zack został adoptowany, a prawdziwą matkę zabili 3.Był synem narkomanki i wnukiem tego dziada,co go zabił 4. Syn Bree jechał samochodem, chyba pod wpływem czegoś i potrącił teściową Gabi. Teściowa wkrótce zmarła w szpitalu 5. Nic nie wiedzą o tym, Bree, jak zwykle wszysko ukryła

To ja jeszcze dołożę trochę informacji :) 1) Mary Alice jest narratorką całej historii 2) Mąż Mary Alice zabił Martę, ponieważ ona szantażowała jego żonę i właśnie z powodu tego szantażu Mary Alice popełniła samobójstwo. Zatem facet uczynił to z zemsty, bardzo cierpiał po śmierci żony, a Marta Huber była prawdziwą osiedlową wiedźmą 3) Zack jest synem hydraulika Mike\'a 4) Syn Bree, Andrew, zawsze marzył o samochodzie i gdy go dostał od ojca jeździł jak wariat (pewnie na złość Bree, która żądała, by nie przyjmował takiego prezentu). Upił się, potrącił Juanitę. Bree oczywiście kryła synusia, który się całkowicie potem zdemoralizował i nie czuł nawet wyrzutów sumienia 5) tak jak olalalalala napisała :)

Gość nie widzialam 1 serii
wielkie dzięki za inormację:-)Teraz już wiem co i jak;-)Fajnie byloby gdyby przez wakacje powtórzyli 1 i 2 serię GNW,skoro powtrzaja wszystkie inne seriale to mogliby poworzyć i ten;-)Uważam,że GNW to najlepszy serial jaki leci w tv,bardzo mnie wciągnąl;-)Już nie mogę doczekać się 3 serii:-)Jeszcze raz dzięki za odp. Pozdrawiam😘

a czy ktokolwiek wie co bedzie w trzeciej serii ? :) plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ci, ktorzy nie chca niech nie czytają, ale ci co sa za granica i ogladali.....poóżcie :) ;)

Gość trzecią serię jezcze kręcą
w USA będzie ona w tv dopiero w październiku 2006, w Polsce pewnie gdzieś kolo marca 2007:-o

Gość halla
Powiem wam , że naprawdę będzie mi "brakowało" desperatek, bo w naszej telewizji nie ma co oglądać... Naprawdę, po męczącym tygodniu, dniu i przy braku czasu, kiedy gospodaruję sobie czas na Gotowe, cieszę się że mogę się przy nich zrelaksować i odpocząć. Jasne, czytam, pracuję, biegam i uprawiam sport, ale przy tym serialu miło mi łynie czas:) Szkoda, że długo jeszcze nie będzie kolejnej serii... Myślę że w Styczniu powinni zacząć nadawać:) :)

Gość mam nadzieję że GNW będą
w styczniu bo uwielbiam ten serial i bedzie teraz mi go brakowalo,jak go nie będzie w tv:-(To jedyny serial jaki oglądałam,teraz będzie mi go strsznie brakowalo:-oBardzo chcialabym aby przez wakacje powtóryzli 1 i 2 serię;-)

Gość misiaa 189
piszcie cos kobitki:)

Gość misiaa 189
nie sadze to nie mogloby sie tak skonczyc , nie Mike:) a woogole to teraz jak sie "gotowe na wszystko" staly popluarnym seerialem to te wszystkie aktorki sie pojawiaja w kazdym czasopismie typu glamour itp , normalka:) a wogole to co sadzicie o poszczegolnym bohaterkach, ktora lubiecie najbardziej itp? ja uwazam ze kazda z nich jest inna, nietuzinkowa i kazda chyba piekna , na swoj sposob;) wogole to chcialabym zeby teraz emitowali odcinki strae ale niestety to nierealne pozdrawiam :)

Gość Mike nie zginął
czytalam niedao wywiad w necie z tym aktorem,który ga Mike,powiedzial,że bedzie gral w trzeiej serii;-)Serię tą dopiero kręcą,w USA bedzie ona na przelomie września paździerika tego roku,jestem ciekaw kiedy trafi do Polski:-oMam nadzieję,że niedlugo...A swoją drog toPolsta mógl powtoryzć wszystkie odcinki 1 i 2 serii na wakacjach;-)Tak dla przypomnienia mogliby puscic,poza tym nie wszyscy ogadlai wszystkie odcinki,ja np.nie widzialam 1 serii wiec bardzo chetnie bym sobie ja obejrzala;-)

Gość zakochaaannaaa
najlepsza GABRYSIA I LYNET

Gość kakikamikak
Gabi jest piękna !!!!