Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

Hej coś slabo nam idzie ta reaktywacja :( My jednak jutro z rana wyjezdzamy tzn tak ok 11 rano :)Mam nadzieje,ze mały dobrze zniesie 9 godzin w samochodzie :) Odezwę sie do Was w najblizszym czasie mam nadzieję,że coś sie tu ruszy :) Pozdrawiam

am*** --> Pooddychacie innym powietrzem, zdrowszy klimat ;) Na pewno Wam szybko czas zleci :) Topiku chyba niestety nie da się reaktywować. Nikt nie pisze, nie odzywa się. No szkoda :(

No klimat na pewno drowszy hehe naładujemy baterie na zime i wracamy :) No też załuje,ze nic z tego nie wyjdzie ale coż od czasu do czasu mozemy tu cos popisac może jeszcze sie ktos odezwie. Kurcze mam masę roboty musze mieszkanie posprztac,spakowac nas i w ogole a siedze na kompie ;/ nic mi sie nie chce :) Ale zrobie to jak maly zasnie(chyba)tzn spakuje sie na pewno bo jutro nie bedzie kiedy jeszcze rano zakupy ale czy uda mi sie odgruzowac mieszkanie hmmm cięzka sprawa ;)

A ja siedzę i myślę... Wczoraj zostałam poproszona, żeby zostać chrzestną do córki od szwagierki. Dziś mi dzwoni i mówi, że chrzest już w tą niedzielę :o No i teraz się zastanawiam co w ogóle kupić. Myślałam, że będę miała trochę czasu i zamówię coś na allegro, no ale teraz już nie da rady i muszę się sprężyć. Jeszcze zaświadczenie mi potrzebne o bierzmowaniu i jak znam życie nie obejdzie się bez problemów (ślub cywilny)... Takiego mamy proboszcza. Ehh.. Normalnie odechciało mi się weekendu.

Ale to wzieli Cię w nagłym przypadku,ze np ktoś zrezygnował czy jak??Bo tak na 4 dni przed to trochę nie ladnie z ich strony.Tym bardziej,że wlasnie trzeba załatwic to zaświadczenie i w ogóle.Ja n Twoim miejscu dalabym pieniążki no bo troche mało czsu zeby coś kupic no własnie a z allegro to juz calekiem nie masz czasu :)

Dziewczyna, która miała być chrzestną w ostatnim momencie zrezygnowała tłumacząc, że jest teraz w klasie maturalnej i ma za dużo nauki. A tak na prawdę poszło o to, że jej narzeczony dość intensywnie wpatrywał się w moją szwagierkę na spotkaniu przy ustalaniu szczegółów no i ... Dziewczyna się chyba poczuła zazdrosna. Bez komentarza, ale są ludzie i "ludzie". A chrzest szwagierka była załatwiać dzisiaj... Myślałam, że weźmie jakiś odległy termin, przecież się nie pali. Pieniędzy nie dam, bo wiem, że dziecko nic z tego nie będzie miało. Myślałam nad złotymi kolczykami, bo wiem, że będą pewnie małej i tak robić i może do tego jakiś album? Lub karuzela nad łóżeczko?

Hehe kazda wymówka jest dobra :) Mysle,że kolczyki i do tego jakis fajny album to super pomysł na prezent jeżeli twierdzisz,że dziecko nie bedzie miało z tego nic :( a tak będzie miala super pamiątke w postaci kolczykow :) Ja tez na chrzest dałam kolczyki i teraz moja chrzesnica je sobie nosi ma 3 latka i wygląda przesłodko :) Ale swoja drogą troche szybko z tymi chrzcinami kurcze ja wiedziałam na dwa m-ce przed wydaje mi sie,że tak jest lepiej można dograc szczególy i chrzestnym tez dać wiecej czasu :) No ale kazdy robi jak uwaza za słuszne ;)

No ja myślałam, że będę miała jakiś miesiąc czasu nad tym, żeby pomyśleć co kupić i w razie czego zamówić. Bo przyznam się bez bicia... Nie znoszę chodzić po sklepach i nie pamiętam kiedy ostatnio to robiłam :D Zaopatruję się praktycznie we wszystko na allegro. No, za wyjątkiem butów. Bo to wolę przymierzyć. A tak... Pospieszyli się bardzo i trzeba się dostosować. Martwi mnie właśnie to zaświadczenie, bo znam naszego proboszcza i wiem, że robi straszne problemy. Koleżanka ostatnio też była po takie zaświadczenie i ... nie otrzymała go, bo mieszka z chłopakiem bez ślubu. Dlatego miałam nadzieję, że będę miała zapas czasu żeby udało mi się coś takiego załatwić. A teraz mam na to jeden dzień, bo ona potrzebuje to na JUŻ. A co jak nie dostanę? To jest w tym wszystkim właśnie najgorsze. No nic, jutro się okaże. Mój dziecię takie zmęczone z przedszkola przychodzi, że o tej godzinie już mu się oczy zamykają :D I o dziwo zero chorób, żadnego przeziębienia, kataru... Oby jak najdłużej. Zapisałam Go na dodatkowe lekcje tańca (dance i hip hop) i jestem ciekawa czy będzie mu się podobało ;)

No czasu mało to fakt oni chyba tego nie wzieli pod uwagę bo jak piszesz,ze proboszcz robi trudności...Oby tym razem zrobil wyjatek :) Jezeli chodzi o nauke tanca to mojemu na pewno by sie podobalo hehe urodzony tancerz :) Tanczy przy kazdej muzyce nawet w kosciele kiedys gdy spiewali on zabieral sie za tanczenie :) Moj tez już spiacy walsnie ugotowałam mu mleko i zaraz szykuje go do spania :)Szogun mały wstanie o 6 i o 17 już chodzi i marudzi bo jak juz pisalm wczesniej teraz nie kladę go spac chociaz wieczory mam dla sibie a mąż może sobie szybo iśc spac gdy ma na rano albo odpocząc przed zmiana nocną.Ok lece go szykowac do wyrka pozniej jeszcze wpadne na kafe :)

Ja bardzo chętnie ale po ilości postów-czarno to widzę :P

hej jA TEZ JESTEM CHETNA :) pozdrawiam wszystkie mamusie z Katowic a z której czesci Katowic jestescie??

o jednak coś ruszyło :D Ja mieszkam w Dąbrowie Górniczej, ale pracuję w Chorzowie, więc jestem jakby pośrodku :) Bunia - witaj! Napisz coś więcej o sobie :)

am*** - tym razem forum nie zgaśnie :) Szkoda by było! Powiem Wam szczerze, że ja nie pochodzę stąd tylko z Wroc i czuję się lekko samotna tutaj :) Oczywiście mam m i córeczkę, ale z chłopem nie pogadasz o wszystkim, co chcesz ;)

No ja mam nadzieję,że jednak nie sypnie sie topik :) kilka prób już było więc mam obawy ale też cichą nadzieję :) Moj synek już spi mąż w pracy więc mam chwilkę dla sibie :)

A moje dziecko dzisiaj śpi u dziadków, bo my z m na 6 do pracy jedziemy ;) Ale tęskno jej nie jest, bo jak dzwoniłam do mówiła "mama - ne":P

Moj maly jak czasem nocuje u dziadków to tez nie chce z nami gadac przez telefon ale jak juz przyjedziemy po niego to jest mega szczęśliwy i lata po całym mieszkaniu i się cieszy :)

u nas jest tak samo :):) ja jutro pobudka o 4 rano - masakra normalnie :) aż mi się nie chce :):) uciekam - m szykuje romantyczn ywieczór - raz na jakiś czas trzeba :P buziaki :*

Hej dziewczyny :) co tu tak pusto pisac!! Ja mam wolną chwilkę więc "wpadłam" na forum poczytac a tu nie ma co czytac :P Ola--->Jak tam wieczor udał się ;) A jak przygotowania do Świąt?? U nas jeszcze zostały zakupy i można świętować :)

Am - wieczór był cudowny :) ale humor mam zepsuty i jestem w kropce... nie dośc, że za naprawę auta zapłaciliśmy 500 zł to dzisiaj nam babcia oświadczyła,że ma dość zajmowania się mała :( nigdy nam dziadkowie nie robili problemów, a dzisiaj się spóźniliśmy raptem 15 minut, bo warunki na drodze są ciężkie...zastanawiam się, czy nie wziąć na dwa dno zwolnienia, potem m ma urlop do konca roku i jedziemy do moich rodziców...po prostu przykro mi jak cholera :/:/ Na tesciową liczyć nie mogę, gdyby moi rodzice byli bliżej.. az mi się chce płakać ;(;(

Kurcze Ola przykra sprawa naprawdę-a stało sie coś,że babcia tak powiedziała?/Bo nie chce mi sie wierzyć,że przyczyną było to małe spóźnienie??Chyba wie co się dzieje na drogach przeciez jest zima!! Może zmienii zdanie?może się czymś zdenerwowała i po prostu pod wpływem emocji tak powiedziała?

Am - nie wiem :( dzisiaj się do mnie ani m nie odzywała, dziadek normalnie ...dobrze,że jescze tylko jutro i do konca roku spokój. Jest mi przykro i głupio... nie wiem, jak mam się w tej sytuacji zachować ;(

Powiem Ci,że ciężka sprawa :( a co zrobisz po nowym roku??

Witam;:) Ja jestem z centrum Katowic ale obecnie mieszkam w Chorzowie:) Co do świat to jeszcze nieczuc ze sue zblizaja;P Ola to masz niezaciekawie ja od nowego roku wybieram sie do pracy i cieakwe jak to bedzie z moim synem ...

am - a ja postąpiłam odwrotnie. Zaprosiłam ich w niedzielę na obiad, bo chcę pokazać, że jestem dyplomatką :) Dzisiaj było już ok, ale ja wciąż mam jakiś uraz :( Bunia - gdzie będziesz pracować? Ja mam dość pokonywania 60km dziennie w tych warunkach :( dobrze, że mam samochód, ale jeszcze dwa dni i wolne :)

Ola---może to świetna okazja do tego aby porozmawiac z babcią?? Może zmieni zdanie??Oczywiscie życze tego :) Moj mąz dojeżdza prawie 30km i tez ma dośc duzo wczesniej musi wychodzic z domu co mnie też strasznie wkurza;/ Moj maluch juz spi :p Ta cisza-bezcenna : Bunia---witam :)

Ja też mam ciszę :) Mała śpi, m w pracy i tak postanowiłam, że dokończę porządki świąteczne, tylko nie wiem, czy się zbiorę :) Tak naprawdę mam posprzątane, tylko chciałam sobie poukładać w szafkach :)

To tak jak ja ogolnie mam posprzątane tylko własnie szafa mi została do robienia a tego własnie najbardziej nie lubie!I dywan muszę drugi raz prac boj synuś dziś wylał cały jogurt na niego a ze jest ciemny więc widac jak cholera a juz prałam raz no ale coż...Ale to jutro A.zabiera małego do Frajdy to taki plac zabaw a ja sobie porobie to co mi zostało!Teraz kiedy mały spi jakos mi sie nie chce wolę w necie posiedziec i tv oglądac :P